Gå til hovedindhold
 
Kunde: H. & J. BRÜGGEN KG
Industri: Industri
Strøm: Software

CMS 6 Commander flytter ind hos H. & J. Brüggen KG

Den effektive kiosksoftware "CMS 6 Commander" er blevet den omfattende løsning i receptionen hos Brüggen-virksomheden i Lübeck.

Som en del af en projektopgave arbejdede gradwerks webmedarbejdere tæt sammen med Brüggen-IT om at integrere gradwerks egen skiltesoftware "Commander" på to steder i hansestaden Lübeck. Her præsenteres forskelligt indhold for medarbejderne og de ventende kunder på såkaldte dashboards på to forskellige skærme, der styres af Microsoft Windows System.

Ved hjælp af CMS 6-systemet kan Brüggen-redaktørerne redigere output på hvert display efter deres ønsker via et brugervenligt modul og også styre timingen af de forskellige displays. Dette omfatter virksomheds- og produktinformationer, præsentation af de forskellige virksomhedslokationer, et vejrkort, trafikinformationer i slutningen af arbejdsdagen og også individuelle dashboards til visning af fodboldresultater er en del af de i mellemtiden mere end 100 forskellige widgets. De placeres på en virtuel scene via et flisesystem og konfigureres af redaktørerne.

I forbindelse med CMS 6-databaserne har gradwerk også designet og udviklet en helt speciel widget. Via et kalendersystem indtaster de medarbejdere, der står for receptionen de to steder, de forventede gæsters aftaler i CMS 6. På den måde bliver de digitalt hilst velkommen i god tid, når de ankommer, og får automatisk at vide, hvem der venter dem som kontaktperson hos Brüggen.

Webbureauet gradwerk overvågede projektet fuldstændigt, fra teknisk rådgivning til udvikling og design af de enkelte widgets og til den vellykkede drift.

H. & J. BRÜGGEN KG

I dag er H. & J. Brüggen KG, der er i fjerde generation af familien, en af de førende korn- og müsliproducenter i Europa og beskæftiger ca. 1.900 medarbejdere. Cornflakes og andre knasende kornprodukter, müsli, müslibarer, havreflager og andre kornprodukter af høj kvalitet produceres på i alt fem produktionssteder i Lübeck (Tyskland), Wilga (Polen), Thiers (Frankrig) og Santiago (Chile) og eksporteres til hele verden.

Book et gratis onlinemøde i dag.
Rul op