Gå til hovedindhold

Velkommen til gradwerk

Det digitale bureau med en unik CMS-platform.

foodRegio e.V.
PALMBERG Büromöbel
Heinrich-Böll-Stiftung Schleswig-Holstein e.V.
Hansestadt Lübeck
GKL Gemeinsame Klassenlotterie der Länder Anstalt öffentlichen Rechts
Nur Hier GmbH
Stiftung F.C. Gundlach (SbR)
Arbeiterwohlfahrt Landesverband Schleswig-Holstein e.V.
die LÜBECKER MUSEEN
HolidayCheck AG
Struve GmbH
HanseBelt e.V.
Landesmuseen Schleswig-Holstein
Theater Combinale
FABRIK Stiftung
Europäisches Hansemuseum
Carlebach Synagoge
Landeshauptstadt Kiel
Kunsthalle zu Kiel
Junge Nordkirche
Schleswig-Holstein Musik Festival
WTSH - Wirtschaftsförderung und Technologie Transfer Schleswig-Holstein
Studentenwerk Schleswig-Holstein
Thomas Mann International
Wirtschaftsförderung Lübeck GmbH
Sieper GmbH - siku
Bücherpiraten e. V.
Der Landesverein für innere Mission Schleswig-Holstein
Diakonie Altholstein
EGOH Wirtschaftsförderung Ostholstein
Evangelisch-Lutherische Kirche in Norddeutschland
kult - Kultur und lebendige Tradition
Staatsoper Hamburg
Stormarn Tourismus
Universität zu Lübeck
Wirtschaftsförderung Herzogtum Lauenburg
GoodMills Deutschland GmbH

Det digitale bureau, du har ledt efter.

gradwerk har været det digitale bureau i mere end to årtier, når det gælder kreative koncepter, fremragende design og bæredygtig softwareudvikling. Vi udvikler innovative løsninger, der giver vores kunder et personligt og succesfuldt udseende, såsom hjemmesider, mikrosites, apps, kampagner på sociale medier, applikationer og hjemmesider til mobile enheder baseret på responsivt webdesign. Det, der adskiller os fra de fleste digitale bureauer, er vores klare fokus på at konceptualisere nye ideer og bringe dem til live.

Ved at udvikle vores egne produktideer kan vores kunder bruge morgendagens tjenester og teknologier i deres projekter i dag. I 25 år har vi produceret og distribueret vores egne CMS-løsninger til virksomheder, som skiller sig ud fra standardløsningerne på markedet med hensyn til brugervenlighed.

Vores mission er din succes!

Vi tilbyder vores kunder hele spektret af mulige bureauservices, fra strategi til kommunikationskoncepter, og hjælper dem med at holde trit med teknologiens hastighed. Vores arbejde udspringer af vores overbevisning og passion for internet og design. Som mediebureau er vores rødder forankret i den digitale verden, og vi udvikler visuelt inspirerende, teknologisk tilpassede og frem for alt fremragende løsninger til virksomheder. Ud over webudvikling skaber vi også vores egen software, især inden for webbureau-sektoren.

CMS 6 er et fremragende CMS- og redigeringssystem til responsivt webdesign og centraliseret billedhåndtering. Funktioner som hurtigsøgning, auto-label, ansigtsgenkendelse, dashboard, smarte databaser, deep learning-oversættelse, statistikmodul, chatbot, videomødesystem, mailingmodul, e-handel og online billetmodul, kiosksoftware og GDPR-databeskyttelsesmodul gør CMS 6 til en forretningssoftware, som du aldrig har set før.

Vi er dit digitale bureau - stærke i koncept og design - med maksimal teknisk fleksibilitet takket være vores egen CMS-platform.

Inna Malygina
Inna Malygina
Teamlead Brand Bevidsthed
"Takket være en anbefaling opdagede vi gradwerk og valgte bureauet og CMS 6 med det samme, da det giver os utallige muligheder for vores rejsetilbud, som vi har brug for til vores forskellige indhold. Særligt bemærkelsesværdigt er den brugervenlige håndtering for vores online-redaktører og den altid kreative og hurtige support fra gradwerk's side. For os er gradwerk et sandt lykketræf!"

Vi støtter dig i Lübeck, Hamborg og München - eller endda i hele verden.

Vi ser hvert projekt som en samarbejdsproces. Hvis det er nødvendigt, kan vi rådgive vores kunder som et digitalt bureau lige fra konceptudviklingsfasen, og takket være vores fleksible strukturer kan vi også realisere kun dele af et projekt efter anmodning. Vi arbejder selvstændigt eller som en del af et team med andre bureauer og partnere og støtter vores kunder i Lübeck, Kiel, Hamborg, Berlin, Köln, München og selvfølgelig i hele verden.

Book et gratis onlinemøde i dag.
Rul op