Gå til hovedindhold

Velkommen til gradwerk

Det digitale bureau med en unik CMS-platform.

foodRegio e.V.
PALMBERG Büromöbel
GKL Gemeinsame Klassenlotterie der Länder Anstalt öffentlichen Rechts
Nur Hier GmbH
Stiftung F.C. Gundlach (SbR)
Arbeiterwohlfahrt Landesverband Schleswig-Holstein e.V.
die LÜBECKER MUSEEN
HolidayCheck AG
Theater Combinale
Struve GmbH
HanseBelt e.V.
Landesmuseen Schleswig-Holstein
FABRIK Stiftung
Europäisches Hansemuseum
Carlebach Synagoge
Landeshauptstadt Kiel
Kunsthalle zu Kiel
Junge Nordkirche
Schleswig-Holstein Musik Festival
WTSH - Wirtschaftsförderung und Technologie Transfer Schleswig-Holstein
Studentenwerk Schleswig-Holstein
Thomas Mann International
Wirtschaftsförderung Lübeck GmbH
Sieper GmbH - siku
Bücherpiraten e. V.
Der Landesverein für innere Mission Schleswig-Holstein
Diakonie Altholstein
EGOH Wirtschaftsförderung Ostholstein
Evangelisch-Lutherische Kirche in Norddeutschland
kult - Kultur und lebendige Tradition
Staatsoper Hamburg
Stormarn Tourismus
Universität zu Lübeck
Wirtschaftsförderung Herzogtum Lauenburg
GoodMills Deutschland GmbH

Det digitale bureau, du har ledt efter.

gradwerk har i mere end to årtier været det klimaneutrale digitale bureau, når det gælder kreative koncepter, fremragende design og bæredygtig softwareudvikling. Vi udvikler innovative løsninger, der gør det muligt for vores kunder at præsentere sig selv individuelt og succesfuldt, f.eks. hjemmesider, microsites, apps, kampagner på sociale medier samt applikationer og hjemmesider til mobile enheder baseret på responsivt webdesign. Det, der adskiller os fra de fleste digitale bureauer, er vores klare fokus på at udtænke nye idéer og føre dem ud i livet.

Ved at udvikle vores egne produktideer kan vores kunder bruge morgendagens tjenester og teknologier i deres projekter i dag. I 25 år har vi produceret og distribueret vores egne enterprise CMS-løsninger, som med hensyn til brugervenlighed skiller sig langt ud fra standardløsninger på markedet.

Vores mission er din succes!

Vi tilbyder vores kunder hele spektret af mulige bureautjenester, fra strategi til kommunikationskoncepter, og hjælper dem med at holde trit med teknologiens hastighed. Vores arbejde er født ud af vores overbevisning og passion for internettet og design. Som mediebureau er vores rødder forankret i den digitale verden, og vi udvikler visuelt inspirerende, teknologisk tilpassede og frem for alt fremragende løsninger for virksomheder. Især inden for webagenturet skaber vi også vores egen software ud over webudvikling.

CMS 6 er det fremragende CMS og redaktionelle system til responsivt webdesign og central billedstyring. Funktioner som f.eks. hurtig søgning, automatisk mærkning, ansigtsgenkendelse, dashboard, smarte databaser, dybdegående oversættelse, statistikmodul, chatbot, videomøde-system, mailing-modul, e-handel og online-billetmodul, Commander-kiosk-software og DSGVO-databeskyttelsesmodul gør CMS 6 til et forretningsprogram, som du aldrig har set før.

Vi er dit digitale bureau - stærke i koncept og design - og takket være vores egen CMS-platform tilbyder vi også maksimal teknisk fleksibilitet.

Inna Malygina
Inna Malygina
Teamlead Brand Bevidsthed
"Takket være en anbefaling opdagede vi gradwerk og valgte bureauet og CMS 6 med det samme, da det giver os utallige muligheder for vores rejsetilbud, som vi har brug for til vores forskellige indhold. Særligt bemærkelsesværdigt er den brugervenlige håndtering for vores online-redaktører og den altid kreative og hurtige support fra gradwerk's side. For os er gradwerk et sandt lykketræf!"

Vi hjælper dig i Lübeck, Hamborg og München - eller i hele verden.

Vi ser hvert projekt som en samarbejdsproces. Hvis det er nødvendigt, kan vi rådgive vores kunder som et digitalt bureau i konceptudviklingsfasen, og takket være vores fleksible strukturer kan vi også realisere kun dele af et projekt, hvis det ønskes. Vi arbejder selvstændigt eller som en del af et team med andre bureauer og partnere og hjælper vores kunder i Lübeck, Kiel, Hamborg, Berlin, Köln, München og naturligvis også i hele verden.

Book et gratis onlinemøde i dag.
Rul op