Gå til hovedindhold

Müsli- og kornproducent Brüggen med nyt responsivt webdesign website online

Kunde: H. & J. BRÜGGEN KG
Industri: Handel

Ny hjemmeside til H. & J. BRÜGGEN KG, der kan bruges til mobiltelefoner

Webbureauet gradwerk har udviklet og designet en ny og mobilvenlig hjemmeside for den globalt aktive producent af morgenmadscerealier H. & J. BRÜGGEN KG.

Som en del af et helt nyt onlinekoncept blev der udviklet et flersproget websted, der ikke kun er nytænkende i design, men også i teknologi og funktion. Indholdets struktur er blevet væsentligt forenklet og mere klart struktureret. Dermed præsenterer Brüggen sig også optimalt for alle mobilbrugere, fordi hele hjemmesiden er baseret på Responsive Web Design. Besøgende med store skærme vil blive glade for at vide, at webstedet også er designet til visning på store skærme - bigscreen-ready er det magiske ord her.

På selve webstedet præsenterer H. & J. BRÜGGEN KG sig selv i alle facetter; ud over oplysninger om virksomheden og dens oprindelse præsenteres de forskellige produktlinjer i billeder og tekst, og passende opskriftsideer supplerer sortimentet. Takket være brugen af det succesfulde redaktionssystem CMS 6, der er udviklet af det digitale bureau gradwerk, kan Brüggen-medarbejderne redigere og udvide praktisk talt alt indhold omfattende. Applikationer, der er integreret problemfrit i CMS'et, hjælper Brüggen-medarbejderne med at administrere produktdata for forskellige lande på en nem måde. Klagehåndtering er også blevet en integreret del af webstedet og er blevet programmeret af gradwerk med en særlig SAP-tilslutning.

Hjemmesiden indeholder en masse oplysninger om de forskellige produkter, de forskellige steder i verden, indhold om virksomheden selv, gode opskrifter til at prøve og også segmentet "private labels", som Brüggen producerer til de førende europæiske og internationale detailkæder. Også dette indhold vedligeholdes med en specialudviklet databasesoftware, der er integreret i CMS 6.

Takket være en ny geo-IP-sporingsfunktion, der er integreret i CMS 6, bliver besøgende automatisk ledt til de relevante fremmedsprogsversioner af webstedet. Der vises kun de produktlinjer, der er tilgængelige i det pågældende land. Hvis en besøgende fra Frankrig f.eks. kommer ind på det tysksprogede websted, bliver han eller hun henvist til det franske tilbud og har mulighed for at følge denne anbefaling til den franske side, hvor han eller hun også kun ser det tilsvarende produktsortiment. På denne måde bliver brugerne perfekt og optimalt guidet til det relevante indhold.

Software til menneskelige ressourcer om bord

Ud over den beskrevne brand-webside for H. & J. BRÜGGEN KG blev der også udviklet en individuel softwareløsning til automatisk indtastning af alle online- og offline-ansøgninger, herunder administration af jobannoncer på selve websiden. Ved hjælp af denne specialudviklede software kan medarbejderne i personaleafdelingen indtaste alle jobannoncer på webstedet direkte i CMS'et og også se og administrere alle indkomne ansøgninger. Softwaren til menneskelige ressourcer styrer gennemsigtigt og nemt kommunikationen omkring hver enkelt ansøgning, herunder statistisk evaluering.

H. & J. BRÜGGEN KG

I dag er H. & J. Brüggen KG, der er i fjerde generation af familien, en af de førende korn- og müsliproducenter i Europa og beskæftiger ca. 1.900 medarbejdere. Cornflakes og andre knasende kornprodukter, müsli, müslibarer, havreflager og andre kornprodukter af høj kvalitet produceres på i alt fem produktionssteder i Lübeck (Tyskland), Wilga (Polen), Thiers (Frankrig) og Santiago (Chile) og eksporteres til hele verden.

Book et gratis onlinemøde i dag.
Rul op