Gå til hovedindhold

Vil du gerne lære os at kende?

gradwerk GmbH
Konrad-Adenauer-Straße 6
23558 Lübeck
Tyskland

Telefon +49 451 4812872
info@gradwerk.de

Ankomst med bil og tog

I bil

Linden Arcaden kan nås fra motorvej A1 Hamburg i retning mod Lübeck via afkørsel Lübeck-Zentrum.

Hovedtilkørselsvejen i retning af Altstadt-Insel (centrum) fører de besøgende til hansestaden via Fackenburger Allee direkte forbi Linden Arcaden. Beliggenheden ligger mellem Bahnhofsplatz og det historiske Holstentor.

Hvis du kommer sydfra via B75, skal du orientere dig mod centrum eller Lübecks hovedbanegård. Via Lindenplatz skal du forlade rundkørslen ved den 3. afkørsel til Hansestraße og tage den næste vej til højre, hvorefter skiltene fører dig direkte til parkeringskælderen Linden Arcaden. Du kan se ruten her.

Der er adgang til parkeringshuset med i alt 460 parkeringspladser via tilkørselsvejen ved Lindenplatz. I den underjordiske parkeringskælder på niveau P1 skal du følge det blå område med bogstavmærket "B" og orientere dig i det tilstødende trappehus i henhold til skiltene "gradwerk". Tag derefter elevatoren til 3. etage.

Med tog

Fra Hamborg kan du komme til Lübeck på 36 minutter med tog. Forlad hovedbanegården i Lübeck ved udgangen i retning af Lindenplatz, Konrad-Adenauer-Straße ligger overfor. Kryds gaden og tag indgangen med husnummer 6. Tag derefter elevatoren til 3. etage.

Om hansestaden Lübeck

Hansestaden Lübeck er en selvstændig by i det nordlige Tyskland og i den sydøstlige del af Slesvig-Holsten ved Østersøen i umiddelbar nærhed af Hansestaden Hamburg. Lübeck er let tilgængelig med bil eller tog fra alle større regioner som Hamborg, Bremen, Hannover, Berlin, Rostock, Kiel og Berlin.

Book et gratis onlinemøde i dag.
Rul op