Gå til hovedindhold

Software- og webudvikling, helt efter dine ønsker.

Skræddersyet, fremtidssikret og perfekt anvendelig: Med vores softwareudvikling kan du nemt kortlægge og administrere dine interne og eksterne processer.

På baggrund af vores kunders specifikationer programmerer vi udelukkende den tilsvarende software. I den forbindelse udvikler vi komplekse webapplikationer med databaseforbindelser og perfekt brugervejledning og forbinder dem også med vores kunders tilsvarende hjemmesider inden for webudvikling. Vi sikrer, at alle processer fungerer optimalt og fokuserer på de kortest mulige håndteringsveje. Brugerne nyder godt af hurtige og flydende arbejdsgange i drift og udførelse.

Alle software- og webapplikationer fra gradwerk imponerer med en intuitivt anvendelig og overskuelig brugergrænseflade. Vi udvikler software, der er sjovt for vores kunder, fordi vi ved, at det er den eneste måde, hvorpå en applikation kan blive accepteret og brugt med succes.

gradwerk har designet og udviklet sine egne softwareprodukter i over to årtier. Dette omfatter f.eks. gradwerk CMS 6, som er et af de bedste CMS-produkter på markedet. Vores software omfatter desuden kalenderprogrammer til kultur, CRM-software til foreninger og mellemstore virksomheder, produkt- og opskriftsstyringssystemer til fødevaresektoren og meget mere.

Fordi vi elsker software så meget, udvikler vi applikationer i topklasse.

Responsivt webdesign

Vi planlægger og designer software og websites, der altid kan præsenteres og betjenes perfekt på mobile enheder som smartphones og tablet-pc'er. Vi er også opmærksomme på spørgsmål som f.eks. styring af bevægelser, optimering af billeder til forskellige skærmopløsninger og perfekt ydeevne for dine applikationer eller websites.

Individuelle softwareløsninger

Til dine særlige behov tilbyder vi skræddersyede løsninger, der er helt tilpasset dine ønsker. Vi planlægger og designer din individuelle software og implementerer den, hvis du ønsker det, i CMS 6 eller leverer den som en stand-alone-løsning på din server.

Vi udvikler mobile koncepter, så dine online-tilbud også ser godt ud på tablet-pc'er og smartphones - på tværs af enheder, dynamisk, barrierefrit og frem for alt bæredygtigt.

gradwerk har designet og udviklet hjemmesider baseret på Responsive Web Design siden 2011 - så selvfølgelig er alle projekter skabt af vores specialister på en mobiloptimeret måde for vores kunder.

Da flere mennesker surfer på internettet på mobile enheder end på klassiske computere, bør websteder tilpasses i overensstemmelse hermed, så de besøgende nemt kan finde rundt på dit websted. Internetbrugere bruger i dag en lang række forskellige enheder til at surfe på internettet. Fra almindelige pc'er til bærbare computere, tablets og smartphones. Størrelsen af skærmen eller displayet gør hele forskellen. Allerede i udformnings- og designfasen af et websted skal designere og programmører derfor sikre, at siderne præsenterer sig optimalt på alle enheder i forhold til den tilgængelige plads.

Allerede i planlægningsfasen er der utallige punkter, der skal tages i betragtning. Hvor store skal logoer og menuer vises? Kan menupunkterne betjenes lige så godt på en touchscreen-skærm som med musen? Er der indhold, som brugere på farten ikke nødvendigvis har brug for?

Hvorfor responsivt webdesign?

Med responsive optimerede websteder kan målgrupperne betjenes optimalt. I en tid med hastigt stigende salgstal for mobile enheder som tablets, smartphones og såkaldte smart wearables er responsivt webdesign den eneste optimale måde at kommunikere uafhængigt af enheder på. For virksomheder er responsivt webdesign en vigtig faktor i deres kommunikationsstrategi.

Offergaver til alle mennesker. Gennemførelse uden hindringer.

Vi udvikler også barrierefrie online-tilbud, som kan bruges af alle brugere uden begrænsninger, uanset deres begrænsninger eller tekniske muligheder. CMS 6 støtter redaktører i gennemførelsen af barrierefrie webtilbud, det giver alle muligheder for at deponere det nødvendige indhold og vurderer på anmodning farvekontraster for at sikre, at de er egnede til at blive opfattet af alle mennesker.

Nå flere kunder med barrierefrie tilbud

For at nå ud til en større målgruppe bør du få dit websted designet barrierefrit, for på den måde når du også ud til flere potentielle kunder. Vores samfund er mere farverigt, mere mangfoldigt og i nogle tilfælde ældre end nogensinde før, så tilgængelige websteder er det vigtigste grundlag for en vellykket kommunikation.

Gør dine kunder mere tilfredse

Brugervenligheden af dine digitale tilbud er af største betydning for, om din online-strategi bliver en succes. Fordi kun god brugervenlighed gør dit indhold tilgængeligt for alle og frem for alt gør brugerne af dit webtilbud mere tilfredse.

Forøg din rækkevidde

Google og andre søgemaskiner belønner også tilgængelighed på nettet. Hvis din online tilstedeværelse er klassificeret som særlig brugervenlig, dvs. barrierefri, er dette et vigtigt evalueringskriterium for at få dit websted til at fremstå bedre i søgemaskinernes rangliste.

Bliv en rollemodel

De juridiske krav til tilgængelighed af websteder bliver mere og mere krævende. Vi har specialiseret os i at gøre dine online-tilbud mere tilgængelige. Vi aftaler det nøjagtige niveau med dig og giver dig omfattende rådgivning. Derfor skal du investere i et tilgængeligt tilbud på nettet og vise, hvor succesfuld du er med det!

Få din digitale deltagelse til tops

Med jeres tilgængelige online-tilstedeværelse viser I tydeligt, at socialt ansvar og økonomisk effektivitet ikke er i modstrid med hinanden. Støt og bidrag til digital deltagelse, og nå ud til mennesker med og uden handicap med dit indhold.

CMS-integration

For at sikre, at administrationen af dine webportaler kører gnidningsløst, tager vi os naturligvis også af CMS-integrationen for dig. For at opnå maksimal succes og førsteklasses brugervenlighed anbefaler vi CMS 6 - det er det toneangivende system til udgivelse af hjemmesider, der opfylder alle behov for et moderne website udviklet til mobile enheder. CMS 6 gør forskellen!

Butiks- og bestillingssystemer

Vi hjælper dig også med e-handel i forbindelse med den digitale transformation. Dette omfatter rådgivning om det rigtige koncept for dit butikssystem samt designtilpasning, planlægning og implementering helt frem til drift. Vi sørger naturligvis også for vedligeholdelse af shopapplikationerne, så de altid er i overensstemmelse med den nyeste sikkerhedsteknologi.

Udvikling af apps og sociale medier

Udvikling af iOS-, Android- og webapps.

Fra udvikling af native apps til de stadig vigtigere webapps er vi din pålidelige partner, som tænker på hvert enkelt projekt fra bunden. Webapps giver især store fordele, fordi webapplikationer, også kaldet Progressive Web Apps (forkortet PWA), er designet til at være kraftfulde, pålidelige og installerbare. Disse tre søjler gør dem til en oplevelse, der føles som en platformsspecifik app.

Strategier for sociale medier og løbende støtte

Har du brug for kort- eller langsigtet støtte til at administrere dine sociale kanaler? Instagram, Facebook, Twitter eller endda blogs - de hippe platforme for meningsudveksling giver et stort potentiale for din markedsføring. Vi hjælper dig gerne med at få mest muligt ud af det.

Søgemaskineoptimering (SEO)

Med vores foranstaltninger sikrer vi, at dine websider vises på højere placeringer i de organiske placeringer i søgemaskinerne, de "naturlige lister" (dvs. i de ubetalte søgeresultater). Vi analyserer også de nøgleord, der er vigtige for din succes, og planlægger vores fælles SEO-strategi på dette grundlag. For kun på den måde kan du vælge den strategisk rigtige vej for at opnå optimale resultater.

SEO-coaching

Du vil gerne selv udføre dine SEO-aktiviteter og har bare brug for regelmæssig coaching om de mål, du har nået, og hvordan du skal fortsætte? SEO coaching er løsningen, hvis du stadig ønsker at lære noget om søgemaskineoptimering.

Book et gratis onlinemøde i dag.
Rul op