Gå til hovedindhold
Tablets mit verschiedenen Website-Designs

Studentenwerk Schleswig-Holstein med ny hjemmeside online.

Kunde: Studentenwerk Schleswig-Holstein
Industri: Offentlig

Det digitale bureau gradwerk designer og programmerer et nyt websted og et internt ekstranet for Studentenwerk Schleswig-Holstein.

Det digitale bureau gradwerk har med succes designet og programmeret et nyt websted for Studentenwerk Schleswig-Holstein. Med mange grænseflader, e-handelsfunktioner og et brugervenligt CMS 6 åbner der sig utallige muligheder for studerende og personale.

01
Online-billetter

En vigtig funktion er muligheden for at købe billetter online til de arrangementer, som Studentenwerk Schleswig-Holstein tilbyder. Ved at integrere en e-handelskomponent og CMS 6 online-billetmodulet kan studerende og interesserede parter nemt og hurtigt købe billetter til forestillinger og workshops.

02
Extranet for medarbejdere

Et særligt træk ved projektet er implementeringen af et ekstranet for de ansatte i Studentenwerk. Det indeholder oplysninger om kontaktpersoner, et dynamisk register over håndværkere, en wiki til interne spørgsmål, et FAQ-område med API-forbindelse til IT- og HR-afdelingerne og en forespørgselsfunktion.

03
Information uden ende

En vigtig del af Studentenwerk Schleswig-Holsteins websted er de mange oplysninger om studerende, som er let tilgængelige for studerende. Der er emner som Bafög, studere med et barn og de tjenester, som Studentenwerk tilbyder de studerende for at hjælpe dem med at klare deres studiehverdag.

04
Mensa-planer for hele Slesvig-Holsten

En vigtig funktion er kantineplanen, som ikke kun viser menuerne for alle studenterkantiner i Slesvig-Holsten, men som også indeholder oplysninger om allergener og madpræferencer. Disse kan filtreres i vid udstrækning.

Studentenwerk Schleswig-Holstein har til opgave at støtte de studerende økonomisk, socialt og kulturelt. Dets tjenester bidrager i høj grad til at forme hverdagen for de studerende ved siden af undervisningen på universiteterne - i kantiner og cafeterier, på kollegier, ved at finansiere studier, med social rådgivning og støttetjenester og ved at støtte kulturelle og kreative aktiviteter.

Det digitale bureau gradwerk har udviklet et nyt, brugervenligt websted for Studentenwerk Schleswig-Holstein. I forløbet gennemførte gradwerk omfattende online workshops af flere dages varighed med personalet fra Studentenwerk for at sikre udviklingen af personas, kunderejser, webstruktur og brugerarbejdsgange.

Studentenwerk Schleswig-Holsteins websted tilbyder et væld af grænsefladeforbindelser, f.eks. den ekstremt vigtige kantineplan for alle studenterkantiner i Slesvig-Holsten, som modtager alle data via API-interface fra ekstern software og viser dem på webstedet og ekstranettet. Hjemmesiden tilbyder også en række emner for studerende, f.eks. om BAföG og studier med børn, arrangementer, hjælp i krisesituationer, f.eks. psykologisk rådgivning og meget mere.

Lächelnde Studenten vor unscharfem Hintergrund

Særligt skal nævnes den e-handelskomponent, som gradwerk har udviklet, og som gør det muligt for studerende og interesserede parter at købe billetter online til f.eks. forestillinger og workshops. Via CMS 6 online-billetmodulet sendes digitale billetter pr. e-mail efter betaling via Sparkassens betalingsgrænseflade. Disse kan så medbringes til arrangementet i form af en udskrift eller i digital form. En CMS 6-billetscanner, der betjenes med en almindelig smartphone, gør det muligt at kontrollere alle deltageres adgang.

Desuden fortjener Studentenwerk Extranet, der er udviklet af gradwerk, og som bruges af personalet i Studentenwerk, en særlig omtale. Her kan du finde en masse oplysninger om kontaktpersoner, en udvidet cafeteriaordning, dynamiske håndværkerlister, en wiki til interne spørgsmål, et FAQ-område med API-forbindelse til it- og HR-afdelingerne og meget mere. Vedligeholdelse sker nemt ved hjælp af CMS 6 og forskellige databaser, der er udviklet til kunden.

Det teknologiske højdepunkt er det nye CMS 6-modul "Forms Pro", hvor kunden selvstændigt kan oprette formularer via drag and drop, statistisk evaluere dem og indlejre disse formularer på forskellige sider uden begrænsning. De oprettede formularer genererer automatisk en håndterbar database i CMS 6, som gemmer dataene på en databeskyttelsesoverensstemmende og krypteret måde.

Projektet blev gennemført med næsten 3.000 sider, og kunden er yderst tilfreds med implementeringen og især med det anvendte CMS 6. Det nye indholdsstyringssystem åbner op for utallige muligheder og gør det meget lettere at vedligeholde og opdatere hjemmesiden. gradwerk har med denne hjemmeside skabt en platform, der giver studerende i Slesvig-Holsten hurtig og nem adgang til vigtige oplysninger og tjenester fra Studentenwerk. Extranettet vil fremover være informationsplatform for de ansatte i Studentenwerk Schleswig-Holstein.

Studentenwerk Schleswig-Holstein

Studentenwerk Schleswig-Holstein er en almennyttig offentligretlig nonprofitorganisation med retsevne. Den tilbyder de 59.000 studerende i Slesvig-Holsten en bred vifte af tjenester i forbindelse med deres studier og bidrager således i høj grad til at forme de studerendes hverdag ud over universiteternes undervisningsaktiviteter - i kantiner og cafeterier, på kollegier, gennem studiefinansiering, med socialrådgivning og støttetjenester samt ved at støtte kulturelle og kreative aktiviteter.

Book et gratis onlinemøde i dag.
Rul op