Gå til hovedindhold
Excited male and female hipsters rejoice in winning an internet lottery made bets on website on modern smartphone.Happy couple in love celebrating victory in online competitions enjoying success

Omfattende GKL-partnerportal udviklet

Kunde: GKL Gemeinsame Klassenlotterie der Länder Anstalt öffentlichen Rechts
Industri: Offentlig

Værktøjet til det daglige arbejde for GKL-salgspartnere

Med 1.800 sider er GKL's partnerportal den omfattende løsning til salgsudveksling med alle deltagere i lotterier i hele Tyskland, der arbejder med GKL-produkter.

01
GKL Extranet med formularer, der kan vedligeholdes

Takket være CMS 6 Forms Pro-modulet kan nogle af de i øjeblikket mere end 90 formularer administreres og forvaltes uafhængigt.

02
Omfattende Extranet Portal

GKL's partnerportal består i øjeblikket af 1.800 sider, næsten 100 formularer og bruges af næsten 500 brugere.

GKL's partnerportal er med sine 1.800 sider den omfattende løsning til salgsudveksling med alle lotterideltagere i hele Tyskland, som arbejder med GKL's produkter.

GKL er opstået af mere end 20 års samarbejde med SKL i München og samarbejdet med NKL i Hamborg. gradwerk har udviklet en onlineportal for GKL's salgspartnere, der fungerer som et instrument i det daglige arbejde og også på anden vis giver nyttige og interessante oplysninger.

Partnerportalen for Gemeinsame Klassenlotterie der Länder, forkortet GKL, er et omfattende ekstranet for salgspartnere i hele Tyskland. Ud over en masse oplysninger om SKL's, NKL's og GKL's produktlinjer indeholder den også et stort antal processer repræsenteret ved formularer, der kan initieres eller udløses i portalen.

Nogle af de komplekse formularer implementeres uafhængigt af kunden via Forms Pro-modulet, der leveres i CMS 6. Formularer kan nemt oprettes og offentliggøres ved træk-og-slip i CMS 6. Ud fra et teknisk synspunkt kan brugerne af CMS 6 også selv bestemme, om de data, der indtastes via portalen, senere skal overføres til datacentret i Hamborg via en specielt oprettet VPN-tunnel, eller om der kun skal udskrives en udskrift. I alt har webmedarbejderne udviklet næsten 90 individuelle formularer, hvoraf nogle har beregninger og særlige krav til validering.

Et omfattende rettighedskoncept for forskellige adgangsrettigheder til lotterisamlingen i hele Tyskland sikrer adgang til data og indhold, selv inden for en enkelt kundeadgang.

Hele GKL's partnerportal administreres og udvides løbende af redaktører i München og Hamborg.

Screenshot einer Webseite mit Informationen zur Gewinnabwicklung

GKL Gemeinsame Klassenlotterie der Länder Anstalt öffentlichen Rechts

GKL Gemeinsame Klassenlotterie der Länder er den statslige udbyder af klasselotterier og hasardspil i Tyskland. Det blev oprettet ved en statstraktat af 15. december 2011 med virkning fra den 1. juli 2012 og støttes af de 16 tyske delstater. GKL er en offentligretlig institution. Det har sit hovedkontor i Hamborg og München, men er udelukkende underlagt den frie og hansestad Hamborgs spilletilsyn og - i det omfang det er nødvendigt - Hamborgs delstatslovgivning.

Book et gratis onlinemøde i dag.
Rul op