Gå til hovedindhold

Det kraftfulde Forms Pro-modul. Pro til din formularstyring.

Formularforvaltning med superkræfter

Din formularstyring er taget til et helt nyt niveau med det nye Forms Pro-modul. Forestil dig, at du kan oprette enkle og komplekse onlineformularer på en enkel måde, og at de data, der senere indsamles via disse formularer, kan gemmes direkte i en database, der er beregnet til dette formål. Lyder det kompliceret? Tværtimod opretter du formularen nemt ved at trække-og-slippe den, og den relevante database oprettes helt automatisk i baggrunden, så dataene fra dine besøgende på hjemmesiden kommer til dig på en sikker, krypteret og frem for alt DSGVO-kompatibel måde. At sende personlige oplysninger fra formularer via e-mail direkte til din indbakke er altid en usikker og usikker måde at sende dem på og kan ikke anbefales ud fra et databeskyttelsesperspektiv.

Du har mulighed for at oprette flersprogede formularer ud fra følgende elementtyper.

Tekstfelt med én linje
Tekstfelt med én linje
Flerlinjers tekstfelt
Flerlinjers tekstfelt
Adgangskodefelt
Adgangskodefelt
Multiple Choice (ét svar)
Multiple Choice (ét svar)
Multiple choice (flere svar)
Multiple choice (flere svar)
Multiple choice (ja/nej)
Multiple choice (ja/nej)
Dato
Dato
Fil
Fil
Abonnement på e-mail
Abonnement på e-mail
Databeskyttelse
Databeskyttelse
Antispam
Antispam
Henvisning til databasen [Admin]
Henvisning til databasen [Admin]
Billedudgang
Billedudgang
Tekstudgang
Tekstudgang
Linje
Linje
Skjult felt
Skjult felt
Pladsholder
Pladsholder
Gruppe
Gruppe
Kolonner
Kolonner
PHP script [Admin]
PHP script [Admin]

Ud fra et teknisk synspunkt er den automatiske generering af tilhørende databaser, der fungerer som en database til modtagelse af udfyldte formularer, en absolut nyhed. I processen kan administratorer også oprette relationer til eksisterende databaser.

Forms Pro-modulet giver dig omfattende muligheder for at justere start- og sluttidspunkterne og knapbetegnelsen. Desuden kan du bruge en mellemliggende visningstilstand for brugeren, før han udfylder og sender formularen, så han kan kontrollere sine indtastninger igen.

Oprettet én gang og brugt snesevis af gange.

Det er især praktisk, at disse centralt administrerede formularer kan bruges flere gange på webstedet. Du kan også måle dine formularers succes på en omfattende måde; tilsvarende statistiske evalueringer af besøg, visninger, afsendelser og annulleringer hjælper dig med at optimere dem. Den gennemsnitlige behandlingstid og også fejlprocenten måles også. For at forhindre uønskede spam-bots har du indstillingsmuligheder til at forhindre dem. Men for at alle kan bruge dine formularer, er der understøttelse af såkaldte ARIA-værktøjstips til formularelementer, helt i overensstemmelse med tilgængelighed.

For at dine helt specielle idéer også kan finde plads, er det muligt at levere helt individuelle funktioner via gradwerk, især konverteringer til andre grænseflader, filformater eller tredjepartssystemer som Slack og Stackfield.

Opdag og udvikl nye, effektive muligheder for dit arbejde med onlineformularer. Du vil blive overrasket over, hvor nemt det er!

Book et gratis onlinemøde i dag.
Rul op