Gå til hovedindhold

Vi designer websites og digitale oplevelser.

Vi sørger for, at du bliver opfattet korrekt. Og frem for alt, at dit budskab bliver forstået.

Før vi går i gang med designet, definerer og analyserer vi din målgruppe. Først derefter udvikler vi de rette strukturer og former for designet, lige fra webstedet til brochuren og den enkelte software. Design er dybt forankret i vores selvopfattelse.

At finde det rigtige visuelle sprog er en af vores kernekompetencer. Derfor har alle de projekter, som vi realiserer, noget til fælles: de ser fremragende ud. De overbeviser gennem kvalitet. Og de har en varig effekt.

I begyndelsen af hvert projekt udvikler vi en passende strategi sammen med dig. Herefter følger en intensiv kreativ og analysefase. Med vores ideer og koncept bygger vi dit brand op med vores idéer. Vi skaber alle de nødvendige byggeklodser: strategi, symbol, logo, typografi, farveskema, ikonografi, illustrationsstil, billedmateriale, animation, motion design, fotostil, lyddesign, budskaber og tonefald. Men i sidste ende er det selve brandet, der skabes - i dine kunders hjerner og hjerter.

Brugervenligt design

Vi designer applikationsgrænseflader samt mobile websteder og apps. Emnet brugervenlighed spiller en stor rolle for os, og derfor er vi også glade for at være dine eksklusive interface-designere.

Wireframing og prototyping

Hvert projekt begynder med udarbejdelsen af wireframes og efterfølges af implementeringen af en prototype. Dette er den eneste måde at udvikle det optimale design og brugerkoncept på, fordi vores kunder allerede i prototypefasen kan afprøve deres fremtidige software eller websted og bedømme det derefter.

Benutzeroberfläche mit Wireframes für Webdesign

Responsivt webdesign

Vi har designet Responsive Web Design-websteder siden 2011 og er blandt pionererne inden for denne teknologi i Tyskland. Vores erfaring er stor og vores konceptuelle styrke er betydelig, fordi vi også kigger bag kulisserne og kender til de virkelig vigtige funktioner i responsive design.

Udformning og illustration af logo

Ud over alt det digitale kan vi også designe dit nye corporate design på forespørgsel og skabe logo- og brand-verdener, der vil blive husket i lang tid og gøre et stærkt indtryk.

Hvad er designets rolle?

Design forudsætter, at man beskæftiger sig præcist med sagen, emnet eller problemet. Før udformningen kan begynde, skal forskellige spørgsmål drøftes og debatteres. Man er nødt til at se tingene fra forskellige vinkler, stille spørgsmål og analysere dem. Det vigtigste spørgsmål er målet. Hvem skal have gavn af tjenesten, eller hvad skal produktet opnå? Hvilke kvalitetskrav skal den opfylde, og hvilken pris skal den have?

Design er grænsefladen mellem kravene fra den person, der tilbyder en tjenesteydelse, og ønskerne fra den person, der køber den, uanset om det drejer sig om tjenesteydelser eller produkter. Design er ergonomi, som f.eks. i Responsive Web Design, og naturligvis også markedsføring. Vi udvikler dit eget personlige koncept for succes!

Typografi og retningslinjer for design

For os er typografi en fin kunst og en særlig form for udtryk for dit brandbudskab. Valget og definitionen af passende typografi spiller også en vigtig rolle i alle onlineprojekter. Vi udvikler dine designretningslinjer og skaber tilpassede stilguides for at kommunikere dine gældende designregler.

Foto- og videoproduktion

Vi tilbyder dig fremragende foto- og videoproduktioner. Vi samarbejder med en række kendte foto- og videoproducenter, som laver billeder af dine medarbejdere og personaleportrætter eller billeder af dine virksomhedslokaler og produkter.

Vi designer webanimationer af den næste generation.

Vi skaber animerede illustrationer, piktogrammer, doodles og avatarer til vores kunders webprojekter. Vi bringer bevægelse ind på dit website for at informere og underholde dine brugere bedre. Vi bruger Lottie, et open source-animationsfilformat, der er 600 gange mindre end GIF. Alle animationer gengives som animerede SVG'er, er uendeligt skalerbare og ultraskarpe i gengivelsen. Denne utrolige ydeevne skaber bedre sideindlæsningshastigheder end andre animationsformater og hjælper dig med at øge brugerkonverteringen og engagementet. Lottie-animationer understøttes naturligt af CMS 6 og kan bruges uafhængigt af redaktører på sider og elementer.

Book et gratis onlinemøde i dag.
Rul op