Gå til hovedindhold
Tablet mit Theater-Webseite auf blauem Hintergrund

Nyt design og funktionelt koncept for Theater Combinales hjemmeside

Kunde: Theater Combinale
Industri: Kultur
Strøm: Websted

Theatre Combinale præsenterer sig selv med et nyt website

I 1998 var det det det første webprojekt fra det digitale bureau gradwerk. Omkring tyve år senere fortsætter loyaliteten og resulterer i et nyt og moderne webdesign.

Combinale Teater, der er kendt og anerkendt i Lübeck og omegn, præsenterer sig selv med et nyt website, som nu endelig også ser godt ud på mobile enheder. Den nye webstruktur giver alle kulturinteresserede oplysninger om tidligere, nuværende og fremtidige forestillinger. Billetter kan købes eller reserveres direkte online.

Takket være forskellige databaser udviklet af CMS 6 kan ikke kun indholdet af det nye Combinale-websted administreres, men alle bestillings- og betalingsprocesser kan også overvåges af software. Ved hjælp af CMS 6 kan der således foretages kontrol af alle besøgende på aftenen efter hver forestilling, og betalingsmetoden kan kontrolleres. CMS 6-platformen er således ikke kun en kraftfuld software til online markedsføring, men er også blevet et vigtigt logistisk værktøj i teatret til at overvåge alle billetsalgsprocesser.

Websitet indeholder alle vigtige oplysninger i form af oversigter over alle forestillinger og de respektive tilgængelige datoer. Et skema sorteret efter måned gør det nemt at søge og planlægge dit eget teaterbesøg. Detaljerede beskrivelser, billedgallerier og mulighed for at skrive kommentarer til de enkelte stykker fuldender teater Combinales nye hjemmeside.

Med den nye hjemmeside og CMS 6 har Theater Combinale fået et af de mest effektive markedsføringsværktøjer på markedet, som forenkler markedsføringen af denne vigtige kulturinstitution i Lübeck mest muligt.

Schauspielerinnen in Macbeth Aufführung

Theater Combinale

Combinale har produceret succesfuldt teater siden 1982 og nyder stigende begejstring i og omkring Lübeck. Friluftsforestillinger i sommermånederne er lige så meget en del af teatrets alsidighed som en farverig blanding af alt tænkeligt teatermateriale.

Book et gratis onlinemøde i dag.
Rul op