Gå til hovedindhold

Agenturet gradwerk.

Topydelse, på alle områder!

Vi hjælper vores kunder med at holde trit med teknologien og brugerne.

I 1998 grundlagde den nuværende direktør Sven Laucke gradwerk i Lübeck nord for Hamborg. Siden da har bureauet udviklet sig til en partner for mellemstore og store virksomheder i alle spørgsmål om konception og implementering. gradwerk er et af de mest kendte digitale bureauer i Tyskland og fokuserer på hjemmesider, microsites, apps, kampagner på sociale medier samt applikationer og hjemmesider til mobile enheder baseret på responsivt webdesign. I den forbindelse tilbyder vi hele spektret af digitale bureauydelser inden for e-handel, strategi og kommunikation.

Kombinationen af udtryksfuldt design og funktionsorienteret softwareudvikling er kendetegnende for det unikke forretningskoncept. Agenturet gradwerk står for teknologisk ekspertise.

Sven Laucke - administrerende direktør

"Vi ser på hvert projekt som en helhed og udvikler moderne, funktionelle websites. Ved hjælp af vores fremragende CMS 6-platform forbinder vi de digitale arbejdsgange og processer med vores kunders operationelle strukturer og fokuserer altid på fordele og merværdi.

Vi kombinerer kreativitet og teknologi for at skabe ekstraordinære digitale oplevelser, der giver vores kunder succes. Ethvert projekt starter med udvikling af en passende strategi, efterfulgt af en dybtgående analyse, design og endelig realisering og implementering.

Vi udvikler naturligvis også dit koncept. Planlægning og udformning af et visuelt sprog, der er tilpasset dine målgrupper, er en af vores styrker. Takket være vores viden om branchen, vores smidighed, korte serviceveje og vores kommunikationsstyrke er vi i stand til at gennemføre projekter af enhver størrelse for dig.

Med vores arbejde giver vi vores kunder svar på morgendagens digitale udfordringer. Til dette formål udvikler vi løsninger, der er holistisk designet og fremragende implementeret.

Gradwerk-agenturet - fantasifuldt, fremtidsorienteret og med den nødvendige fremsynethed til at erkende og gennemføre morgendagens udvikling.

Book et gratis onlinemøde i dag.
Rul op