Gå til hovedindhold

Tryk

Tjenesteudbyder

gradwerk GmbH
Konrad-Adenauer-Straße 6
23558 Lübeck
Tyskland

Kontakt

info@gradwerk.de
Telefon: +49 451 4812872

Autoriserede repræsentanter

Bemyndiget til at repræsentere:
Sven Laucke

Journalistisk-redaktionelle tilbud

Ansvarlig for indholdet:
Sven Laucke

Oplysninger om virksomheden

Momsregistreringsnummer (USt-ID):
DE211882342

Erhvervsansvarsforsikring

Markel Insurance SE
Sophienstr. 26
80333 München
Tyskland

Territorial gyldighed:
Forsikringen dækker i hele verden med visse undtagelser for USA.

Register og registernummer

Handelsregister ved Lübecks byret

Nummer:
HRB 4866 HL

Sociale medier og andre online-tilstedeværelser

Dette aftryk gælder også for følgende sociale medier og onlineprofiler:

https://www.facebook.com/gradwerk

https://twitter.com/gradwerk

https://www.pinterest.de/gradwerk

https://www.instagram.com/gradwerk

https://www.linkedin.com/company/gradwerk

https://www.xing.com/pages/gradwerkinteraktivemediengmbh

Ansvar og ejendomsret

Ansvarsfraskrivelse: Indholdet af dette online-tilbud er udarbejdet omhyggeligt og i overensstemmelse med vores aktuelle viden, men er kun til information og har ingen juridisk bindende virkning, medmindre det indeholder juridisk bindende oplysninger (f.eks. impressum, databeskyttelseserklæring, generelle vilkår og betingelser eller obligatoriske anvisninger til forbrugerne). Vi forbeholder os ret til at ændre eller slette indholdet helt eller delvist, for så vidt som kontraktmæssige forpligtelser ikke berøres. Alle tilbud kan ændres og er uforpligtende.

Links til eksterne websteder: Indholdet af eksterne websteder, som vi direkte eller indirekte henviser til, ligger uden for vores ansvarsområde, og vi overtager dem ikke som vores egne. Vi påtager os intet ansvar for indhold eller ulemper som følge af brugen af de oplysninger, der er tilgængelige på de linkede websteder.

Ophavsret og varemærkerettigheder: Alt indhold på dette websted, f.eks. tekster, fotografier, grafik, mærker og varemærker er beskyttet af de respektive beskyttelsesrettigheder (ophavsret, varemærkerettigheder). Brug, reproduktion osv. er underlagt vores rettigheder eller de respektive ophavsmænds eller rettighedshaveres rettigheder.

Oplysninger om lovovertrædelser: Hvis du bemærker lovovertrædelser på vores websted, bedes du informere os om dem. Vi fjerner ulovligt indhold og links straks efter at have fået kendskab til dem.

Anvendte varemærker: Mac, iPhone, iPad, iPod Touch, Apple Watch, iOS, App Store er varemærker tilhørende Apple Inc. Android og Google Play er varemærker tilhørende Google LLC. Amazon Echo, Echo Dot og Echo Spot er varemærker tilhørende Amazon.com, Inc. eller dets datterselskaber. Sonos® og Sonos-produktnavne er registrerede varemærker tilhørende Sonos, Inc. Raspberry Pi er et varemærke tilhørende Raspberry Pi Foundation. OpenAI og ChatGPT er registrerede varemærker tilhørende OpenAI, Inc.

Vores kunders logoer og fotos er beskyttet af ophavsret, og rettighederne tilhører kunderne selv.

Copyright © gradwerk GmbH. Alle rettigheder forbeholdes. Tredjeparter må ikke bruge gradwerk GmbH's varemærker og logoer uden skriftlig tilladelse. gradwerk og PageStack er registrerede varemærker tilhørende gradwerk GmbH.

Billedrettigheder

Yderligere oplysninger om ophavsmændene til de anvendte fotos og illustrationer kan findes her.

Book et gratis onlinemøde i dag.
Rul op