Gå til hovedindhold
Tablet zeigt Webseite der Bücherpiraten mit Kindern im Hintergrund

Ohøj! Bogpiraterne er ved at kapre internettet med et nyt skib.

Kunde: Bücherpiraten e. V.
Industri: Kultur
Strøm: Design, Websted

Ohøj! Bogpiraterne er ved at kapre internettet med et nyt skib.

Børnelitteraturhuset Bücherpiraten e. V. i hansestaden Lübeck præsenterer sig nu med en ny hjemmeside i såkaldt responsivt webdesign og er dermed endelig også egnet til mobilbrugere.

Der er ting i livet, som man bør gøre af dybeste overbevisning, og når det drejer sig om kunst, kultur og også uddannelse, er det nogle gange en af de ting, der overbeviser en vedvarende og ikke giver slip. Kunst og kultur har altid været en "hjertesag" for gradwerk, og derfor støttede webarbejderne uden tøven bogpiraterne med et helt nyt onlinekoncept.

Det nye websted er opdelt i fire vigtige emner. Kernen er en oversigt over alle de tilbud, som kan benyttes af forskellige aldersgrupper. Ikke kun børn, men også voksne med interesse for bøger og litteratur eller videreuddannelse inden for dette område opfordres til at deltage. Men en del af tilbuddet er naturligvis også rettet mod lærere og elever, som kan komme til Bogens Piraternes Hus med deres skoleklasser.

Ved hjælp af brugervenlige filter- og søgefunktioner kan de besøgende på webstedet nu undersøge tilbuddene og også søge efter datoer, måneder, emner og aldersgrupper og tilmelde sig begivenheder online. Hver begivenhed eller række af begivenheder kan overføres til den besøgendes egen digitale kalender.

Hele webstedet administreres ved hjælp af CMS 6 og åbner utallige muligheder for Bücherpiraten-teamet omkring de to grundlæggere Lenara Sanders og Martin Gries til at vedligeholde og markedsføre hele udbuddet. Et andet vigtigt værktøj er det mailing-system, der er integreret i CMS'et, som kan bruges til regelmæssigt at sende nye og især vigtige oplysninger via e-mail.

Bogpiraternes tilbud er noget helt særligt, så unikt og ligger i et smukt hus midt i Lübecks gamle bydel. Der bliver læst historier, opfundet, illustreret, lavet håndværk, tænkt tanker, og selv berømte forfattere kommer og går der hele tiden. Et utroligt kreativt hus for børn, lærere og voksne, som alle har det til fælles, at de elsker historier så meget, men frem for alt bøger.

Bogpiraternes Hus er et magisk sted - alle bør lære det at kende og komme ind og ud! Dette fantastiske tilbud er dog afhængig af donationer fra Lübecks befolkning. Hos gradwerk er vi meget glade for, at vi fortsat kan støtte foreningen i fremtiden.

Webseite Buchpiraten mit Festivalankündigung und Fotocollage

Bücherpiraten e. V.

Bücherpiraten e. V. startede i 2002 i Hansestaden Lübeck i et telt og har siden sommeren 2011 haft til huse i et historisk hus midt i Lübecks gamle bydel. En af bogpiraternes protektorer købte huset og fik det ombygget. Hun stiller den til rådighed for bogpiraterne for en symbolsk leje på en euro om måneden. Bogpiraterne har altid inspireret børn og unge til at læse historier.

Book et gratis onlinemøde i dag.
Rul op