Gå til hovedindhold
Tablets präsentieren Gemälde auf Kunst-App

Vigtige kunstværker præsenteret i en online-samling.

Kunde: die LÜBECKER MUSEEN
Industri: Kultur
Strøm: Software, Websted

Vigtige kunstværker er tilgængelige i ny online-samling.

LÜBECKER MUSEUMS tager det første skridt i retning af Smart Museum og præsenterer den omfattende kunstsamling fra Museum Behnhaus Drägerhaus i Hansestaden Lübeck.

Webbureauet gradwerk fra Lübeck har udviklet, designet og implementeret et koncept for den digitale præsentation af museet Behnhaus Drägerhaus' samling.

På den nye samlingsside kan interesserede onlinebrugere frit undersøge kunstnere og deres værker. De såkaldte udstillingsgenstande kan nemt vedligeholdes og administreres i et specielt udviklet databasesoftware kaldet Museum Pro. Nogle af udstillingerne har lydtekster, som man kan lytte til, og selvfølgelig interessante ting at læse. Biografierne og værkerne sættes i sammenhæng med andre kunstværker via den backend-software, som gradwerk har udviklet og forklarer i processen. Disse sammenligninger giver en masse interessante oplysninger og en afgørende merværdi.

Ved hjælp af et detaljeret nøgleordssystem tilknyttes billederne en masse yderligere oplysninger. Brugerne kan filtrere gennem hele databasen med et enkelt klik, stimuleret af nøgleord, og dermed forblive praktisk i en løbende forskningsproces. Der er ingen blindgyder, hvor brugerne praktisk talt ender tilbuddet.

Takket være implementeringen med gradwerk CMS 6 er det ikke kun sikret, at LÜBECKER MUSEUMS' personale kan administrere og udvide alle værker og kunstnerbiografier. Programmets skalerbarhed er også et stort plus. Det betyder, at konceptet kan udvides til andre museer inden for LÜBECKER MUSEUMS i fremtiden eller også bruges til helt nye museer, herunder flersprogede museer.

die LÜBECKER MUSEEN

Hansestaden Lübeck er en selvstændig by i det nordlige Tyskland og i den sydøstlige del af Slesvig-Holsten ved Østersøen. Den har flest indbyggere efter delstatens hovedstad Kiel og er et af delstatens tre store centre. Arealmæssigt er det den største by i Slesvig-Holsten. Den gamle bydel, som er bevaret fra middelalderen, er en del af UNESCO's verdenskulturarv.

Book et gratis onlinemøde i dag.
Rul op