Gå til hovedindhold
Rockband bei Live-Auftritt auf Bühne

Fabrik Hamburg præsenterer sig selv med et nyt e-handelswebsted.

Kunde: FABRIK Stiftung
Industri: Kultur

Webarbejderne hos gradwerk er i gang med at udvikle et e-handelskoncept for Fabrik Stiftung fra Hamborg.

Fabrikken i Barnerstraße i Hamburg-Altona er kendt langt ud over byens og Tysklands grænser og er et tidligt eksempel på ny- og ombygning af industribygninger til kunst- og kultursteder. Det står for et omfattende distriktsarbejde for børn og unge og naturligvis som et verdenskendt kultur- og eventsted.

01
E-handelsløsning

Implementering af en e-handelsløsning inkl. betalingsgrænseflade til udbyderen Telecash.

02
Integration af video og lyd

Omfattende integration af video og lyd til præsentation af musikvideoer og podcast-bidrag.

Især for koncerter er fabrikken et meget velkendt og vigtigt sted. I mellemtiden har mange store kunstnere optrådt her.

Som en del af en relancering af hjemmesiden har gradwerk udviklet og implementeret et nyt webkoncept. Fokus er primært på muligheden for at købe billetter til arrangementer direkte på hjemmesiden og dermed booke sit besøg. Ved hjælp af en event-software, som blev implementeret på basis af CMS 6-platformen, offentliggøres begivenhederne på siderne i billede og lyd. Video- og lydbidrag, f.eks. podcasts, kan deponeres og offentliggøres af redaktørerne for de enkelte datoer.

Fabrikkens typiske månedligt skiftende farvekoncept, som anvendes i trykte medier, kan også til enhver tid ændres af fabrikkens personale på hjemmesiden ved hjælp af en specialudviklet CMS-funktion.

Band Mother Mother posiert für The Inside Tour Werbung

Brugere, der bestiller billetter og betaler via den integrerede Telecash-betalingsmetode, kan altid få adgang til tidligere og fremtidige bookinger ved at oprette deres egen brugerkonto.

Resultatet er en helt ny brugeroplevelse med billed- og farvestærke elementer, der kraftigt understreger de mange forskellige tilbud. Alle elementer kan nemt oprettes og placeres via CMS 6.

FABRIK Stiftung

Fabrik i Hamburg-Ottensen, en bydel i Altona, er et kulturcenter, der har eksisteret siden den 25. juni 1971. Det blev grundlagt af maleren Horst Dietrich og arkitekten Friedhelm Zeuner i bygningen af en tidligere preussisk ammunitionsfabrik.

Book et gratis onlinemøde i dag.
Rul op