Gå til hovedindhold
Tablet und Laptop mit Website der Stiftung Gundlach

F.C. Gundlach Stiftung Hamburg er online med et nyt responsivt websted.

Kunde: Stiftung F.C. Gundlach (SbR)
Industri: Kultur
Strøm: Design, Websted

Et nyt webside-koncept i anledning af 90-års jubilæet.

F.C. Gundlachs 90-års fødselsdag, en af de mest berømte modefotografer fra anden halvdel af det 20. århundrede, er naturligvis også en anledning til at F.C. Gundlach Foundation i Hamborg har pyntet op. Det digitale bureau gradwerk fik til opgave at udarbejde koncept, design og implementering af den nye hjemmeside for fonden.

Det nye websted har til formål på den ene side at dokumentere og præsentere denne fotografiets grand seigneur, men på den anden side også at fremhæve fondens arbejde. Dette gælder også samlingen, da F.C. Gundlach samlede fotografier gennem mange årtier og dermed skabte en af de vigtigste private samlinger på dette område.

Ud over en lang række oplysninger om kunstneren, hans arbejde og karriere har webmedarbejderne på gradwerk også udviklet en omfattende og vedligeholdelsesvenlig billeddatabase, som i øjeblikket indeholder 1000 billeder fra F.C. Gundlachs fotografiske værk. Inden for dette område kan kunstinteresserede bruge særlige søgefunktioner til at undersøge og informere sig grundigt.

I afsnittet "Edition", som administreres af fondens redaktører, findes alle de billeder, der i princippet kan købes. Interesserede besøgende har her mulighed for at samle deres yndlingsmotiver i en slags indkøbskurv og sende en anmodning om dem pr. e-mail.

Takket være integrationen af redigeringssystemet gradwerk CMS 6 kan F.C. Gundlach-stiftelsens medarbejdere i vid udstrækning administrere, udvide og analysere hjemmesiden, som naturligvis også er designet til at være mobilvenlig. Især det mailing-system, der er integreret i CMS 6, vil tage en stor del af fondens markedsføringsaktiviteter. Takket være Responsive Web Design med storskærmsfunktion kan webstedet også ses optimalt på store skærme, f.eks. tv-apparater.

Screenshot der F.C. Gundlach Stiftungswebsite mit Menü und Text

Stiftung F.C. Gundlach (SbR)

Den velgørende fond F. C. Gundlach er en civilretlig stiftelse med rets- og handleevne. Den blev oprettet den 8. marts 2000 af fotografen og samleren Franz Christian Gundlach (1926-2021) og har hjemsted i Hamborg.

Book et gratis onlinemøde i dag.
Rul op