Gå til hovedindhold
Tablet mit Website der Landesmuseen Schleswig-Holstein

Stiftelsen Slesvig-Holstens statsmuseer Gottorf Slot

Kunde: Landesmuseen Schleswig-Holstein
Industri: Kultur
Strøm: Software, Websted

Nyt online-koncept for de slesvig-holstenske delstatsmuseer

En af de største museumsforeninger i Nordtyskland, Landesmuseen Schleswig-Holstein, har givet gradwerk til opgave at udforme, designe og implementere deres otte hjemmesider. Som led i et udbud fik webworkers fra det digitale bureau gradwerk fra Lübeck af museumsforeningen for delstatsmuseerne i Slesvig-Holsten til opgave at udforme og gennemføre et mobilkompatibelt online-projekt.

De nye websteder omfatter portalsiderne for de slesvig-holstenske delstatsmuseer: Museumsøen Gottorf Slot, Museum for kunst- og kulturhistorie Gottorf Slot, Vikingemuseum Haithabu, Arkæologisk Museum Gottorf Slot, Cismar-klosteret, Jødisk Museum, Gottorf Globe, Friluftsmuseum Molfsee og Jernstøberimuseum Büdelsdorf.

De forskellige museer præsenterer sig selv på hundredvis af sider med et væld af oplysninger om deres respektive kulturelle tilbud. Takket være forskellige databaser kan besøgende fleksibelt søge efter arrangementer, guidede ture og udstillinger og filtrere dem efter relevans.

Ved hjælp af CMS 6 fra webbureauet gradwerk kan medarbejderne i Slesvig-Holstens delstatsmuseer administrere og udvide alt indhold. Især er de forskellige og specielt udformede databaser nemme at administrere og giver et meget godt overblik over de forskellige udstillinger og datoer for guidede ture og andre tilbud.

I den nærmeste fremtid vil der være yderligere grafiske og interaktive komponenter, som allerede er blevet udviklet, til rådighed på siderne, så museumsgæsterne bl.a. kan offentliggøre deres egne billeder af deres besøg.

Desuden vil CMS 6 Commander snart blive implementeret som en omfattende skilteløsning på provinsmuseerne for at give de besøgende ajourførte oplysninger om relevante udstillinger; udstillingerne vil blive forsynet med data fra CMS 6.

Plakat für Ausstellung "Moby Dick und Röhrenkatze"

Landesmuseen Schleswig-Holstein

Stiftelsen Slesvig-Holstens statsmuseer er en sammenslutning af tidligere selvstændige delstatsmuseer og har sit hjemsted på Gottorf Slot i Slesvig. Den blev grundlagt i 1999 og er den største sponsor for museer i Slesvig-Holsten sammen med Kulturfonden for Hansestaden Lübeck.

Book et gratis onlinemøde i dag.
Rul op