Gå til hovedindhold
Ahlers Pro Arte Foundation websted

Ahlers Pro Arte Foundation, altid et sted for kunst og kultur

Kunde: Stiftung Ahlers Pro Arte gGmbH
Industri: Kultur
Strøm: Websted

Den velkendte Ahlers-kollektion præsenteres på en ny måde.

Den Herford-baserede fond har til formål at opbygge og løbende udvikle sin kunstsamling og dermed bidrage til mangfoldigheden og kvaliteten af den velkendte Ahlers-samling.

For at fremme Ahlers-samlingen, som er velkendt på kunstscenen, mere og for at kunne sprede information mere bredt, blev Ahlers Pro Arte-stiftelsens online-tilbud fuldstændig fornyet. Til dette formål fik det digitale bureau gradwerk til opgave at udforme, designe og programmere det nye websted.

På det nye og mobilkompatible websted kan man få adgang til forskellige oplysninger. Det omfatter aktuelle og fremtidige arrangementer, omfattende anmeldelser af tidligere kunstudstillinger samt oplysninger om fondens arbejde og selve Ahlers-samlingen.

Ved hjælp af online-gallerier kan kunstelskere få et omfattende indblik i de udstillede værker på forhånd. I overensstemmelse med gældende lovgivning vises alle ophavsretlige meddelelser og oplysninger om kunstneren på pålidelig vis.

Designet er bevidst tilbageholdende og sikrer klarhed og orientering på webstedet med en klar struktur og et let forståeligt gitter.

For at sikre, at webstedet altid er ajourført, kan alt indhold administreres af instituttets personale ved hjælp af CMS 6. Især databaserne for udstillinger og datoer, som er integreret i CMS, giver en enkel og frem for alt bekvem administration.

Abstraktes Kunstwerk und Info zu Ausstellung "Konstruktive Welten"

Stiftung Ahlers Pro Arte gGmbH

Ahlers Pro Arte Foundation blev oprettet i Herford i 1995 af tekstilfabrikanten Jan A. Ahlers († 2013) og hans datter Dr. Stella A. Ahlers som et non-profit selskab med begrænset ansvar. Fonden fremmer forskning og videnskabelig dokumentation af den tyske ekspressionismes indflydelse på den videre udvikling af kunsten i det 20. og 21. århundrede.

Book et gratis onlinemøde i dag.
Rul op