Gå til hovedindhold
JazzBaltica Festival Banner mit Logo und Datum, Musikerportraits

Responsivt webdesign til JazzBaltica Festival

Kunde: Schleswig-Holstein Musik Festival
Industri: Kultur
Strøm: Design, Websted

Moderne, multimedie- og mobilvenlig

Det digitale bureau gradwerk fik til opgave at udtænke, designe og implementere det nye website. Det tosprogede websted er baseret på responsivt webdesign og præsenterer sig nu også optimalt i form og funktion på mobile enheder.

Moderne, multimedie- og mobilvenlig

Saxofonisten Michael Brecker siger om JazzBaltica Festival, at det er en af de vigtigste festivaler i verden, fordi den er så unik og usædvanlig. JazzBaltica har været en del af Schleswig-Holstein Musikfestival siden 2002.

Det digitale bureau gradwerk fik til opgave at udtænke, designe og implementere det nye website. Det tosprogede websted er baseret på Responsive Web Design og præsenterer sig nu også i optimal form og funktion på mobile enheder.

Hvad er responsivt webdesign?

Responsivt webdesign indeholder teknikker, der gør det muligt at garantere en ensartet visning af indholdet på et websted ved hjælp af HTML5 og CSS3, såkaldte media queries. Webstedets layout er udformet så fleksibelt, at det er så brugervenligt, at det er ensartet på computerens skrivebord, tablet-pc'er og smartphones, og at indholdet kan optages optimalt og hurtigt af den besøgende.

For alle musikinteresserede besøgende er navigationsstrukturen blevet forenklet og gjort brugervenlig. Arrangementer kan bookes ved hjælp af det eksterne bestillingssystem jet ticket, og billetter kan således købes direkte via webstedet. De enkelte koncerter på det responsive websted indeholder også en detaljeret beskrivelse og viser et kunstnerportræt. Takket være et mediebibliotek kan man få adgang til videoer, også fra JazzBalticas fortid.

"Kunst og kultur har altid været en "hjertesag" for gradwerk".

Gradwerk CMS 6 Content Management System er et af de bedste systemer på markedet og åbner nye muligheder for medarbejderne i Slesvig-Holsten Musikfestivals stiftelse og sponsorklub for at administrere alt indhold. Ved hjælp af databaser, der er udviklet til kunden og integreret problemfrit i CMS 6, kan begivenhedsdata administreres direkte i CMS'et.

For gradwerk har kunst og kultur altid været en "hjertesag", og derfor støtter gradwerk festivalen som koncertsponsor og investerer i den amerikanske R&B- og jazzsangerinde China Moses' optræden under koncerttitlen "Breaking Point".

Geiger spielt auf JazzBaltica Festival

Schleswig-Holstein Musik Festival

Schleswig-Holstein Musikfestival er en af de største klassiske musikfestivaler i Europa. Siden 1986 har det fundet sted hvert år i sommermånederne på mange forskellige steder i Slesvig-Holsten samt i nabolandene Niedersachsen, Hamburg og Syddanmark.

Book et gratis onlinemøde i dag.
Rul op