Gå til hovedindhold
Kunde: Theater Combinale
Industri: Kultur

Succesfuld e-handelsløsning til Combinale Teater i Lübeck

Combinale Theatre i Lübeck har med succes implementeret digitalt billetsalg. Med støtte fra gradwerk's webworkers blev der implementeret en innovativ e-handelsløsning til online billetsalg på teatrets hjemmeside. Derudover muliggør en nyudviklet POS-applikation også det lokale salg af trykte billetter. Brugen af QR-kodescanninger på dagen for arrangementet sikrer en gnidningsløs adgangskontrol. Den hollandske betalingstjenesteudbyder Mollie blev integreret som en online betalingsgrænseflade.

01
Online billetsalg

Theater Combinale i Lübeck har indledt en ny æra inden for billetsalg med indførelsen af online-billetsalg. E-handelsløsningen gør det muligt at sælge billetter hurtigt og nemt.

02
POS - Anvendelse

Den nye POS-applikation via CMS 6 har desuden optimeret billetsalget. Billetter kan også købes i åbningstiden og ved kassen og printes direkte af Combinales personale via den nye POS-applikation. Betalingen sker med de eksisterende metoder - Telecash-kortterminal og kasseapparat.

Koncept, design og programmering af en salgsproces for online-billetter.

Combinale Teater fra Lübeck har i samarbejde med gradwerk udviklet en moderne e-handelsløsning til online-billetsalg, som revolutionerer billetsalget på hjemmesiden og på stedet. Det nye system gør det muligt for Combinale at sælge digitale billetter, som kan scannes via en QR-kode ved indgangen.

Koncept, design og programmering

E-handelsløsningen blev udviklet på grundlag af CMS 6, som allerede har gjort det muligt for teatret Combinale at vedligeholde sit websted på en brugervenlig og intuitiv måde i mange år. Gradwerk styrede projektet fra idéfasen til færdiggørelsen og udviklede en skræddersyet løsning, der opfyldte teatrets krav. Resultatet er en moderne og innovativ e-handelsløsning, der ikke blot forenkler online-billetudstedelsen, men også fuldt ud digitaliserer billetsalget og adgangskontrollen på stedet.

Online billettering ved hjælp af scanning af QR-koder ved indgangen

De digitale billetter sendes ganske enkelt pr. e-mail og kan derefter enten printes ud eller medbringes digitalt til forestillingen. QR-koden scannes ved indgangen til forestillingen. En enkel og hurtig proces, der sparer tid for alle teatergæster og garanterer en meget enklere billetproces.

For Combinale Teater er det nye online-billetteringssystem et stort skridt ind i fremtiden. Fremover vil det give de besøgende mulighed for at få en endnu bedre og mere bekvem teateroplevelse, fra køb til besøg.

Smartphone und Computer mit Buchungssoftware und QR-Code

Ny POS-applikation via CMS 6

Ud over indførelsen af digitalt billetsalg på hjemmesiden blev der realiseret en moderne POS-applikation ved hjælp af CMS 6, som også gør billetsalget lettere på stedet. Besøgende kan købe alle tilgængelige billetter i Combinale og tage udskriften direkte med sig. Det sker ved at udskrive billetten via POS-applikationen. Betalingen sker via de eksisterende metoder, en Telecash-kortterminal og et kasseapparat.

E-handelsløsning til billetsalg på webstedet

Indførelsen af sin egen online-billetsalgsproces er et skridt ind i en ny æra for Combinale Teater. E-handelsløsningen har strømlinet og forenklet billetsalget på hjemmesiden. Via en betalingsgrænseflade, integrationspartneren her er den hollandske tjenesteudbyder Mollie, kan alle afgive en billetbestilling via øjeblikkelig bankoverførsel, kreditkort, Paypal og ApplePay og se frem til sceneoplevelsen på Theater Combinale.

Book et gratis onlinemøde i dag.
Rul op