Gå til hovedindhold
Tablet mit Webseite über Lübecker Geschichte vor historischen Gebäuden

Verein für Lübeckische Geschichte und Altertumskunde er online med en ny hjemmeside

Kunde: Verein für Lübeckische Geschichte und Altertumskunde
Industri: Kultur

Alt om Lübecks historie.

Webarbejderne hos gradwerk har udviklet og implementeret et nydesignet websted med en integreret søgefunktion og database over alle tidsskrifter og meddelelser, der er udgivet siden 1855.

VLGA - en af de ældste tyske historiske foreninger - blev grundlagt i 1821 og har til opgave at udforske Lübecks fortid og udbrede denne viden blandt befolkningen. gradwerk fik til opgave at udvikle et nyt design og funktionelt koncept for hjemmesiden.

Med det såkaldte Responsive Web Design kan målgrupper på smartphones og tablet-pc'er nu også nås optimalt. Ud over generel information om VLGA's arbejde tilbyder foreningen hvert år omkring 20 foredrag, diskussionsaftener, udflugter, vandreture og guidede ture. De vedligeholdes og administreres på webstedet ved hjælp af en specielt udviklet eventdatabasesoftware via CMS 6.

Hjemmets kerne er dog en publikation af "Zeitschrift für Lübeckische Geschichte" (tidsskrift for Lübeckische Geschichte), der går tilbage til 1855. Alle numre kan undersøges, søges og downloades som PDF-filer for alle år takket være en designet online database. Dette gælder ikke kun for de offentliggjorte tidsskrifter, men også for alle meddelelser. Her er der således blevet skabt en sand skat af Lübecks og Nordtysklands historie, som er gratis tilgængelig for offentligheden. Takket være den automatiske fuldtekstindeksering af alle PDF-filer, der er indlæst i CMS 6, kan besøgende på webstedet også finde emner og artikler via fuldtekstsøgning.

Det digitale bureau gradwerk har udviklet et moderne design, der fortsat lever op til historiske standarder. Takket være det mange dynamiske indhold, såsom publikationer, begivenhedsdatabasen og nyheder, kan kunden vedligeholde og administrere indholdet komfortabelt og bekvemt ved hjælp af CMS 6.

På den nye hjemmeside lægges der stor vægt på aktualitet, og derfor gælder foreningens motto i endnu højere grad: Lübecks historie på første hånd.

Modell von Lübeck in Bronze für sehbehinderte Besucher

Verein für Lübeckische Geschichte und Altertumskunde

VLGA - en af de ældste tyske historiske foreninger - blev grundlagt i 1821 og havde til opgave at udforske Lübecks fortid og formidle denne viden til befolkningen. "Zeitschrift für Lübeckische Geschichte" er blevet udgivet siden 1855. Den omfattende årbog informerer om det seneste forskningsniveau. Alle ældre numre af tidsskriftet samt Mitteilungen des Vereins, der blev udgivet mellem 1883 og 1941, kan ses online.

Book et gratis onlinemøde i dag.
Rul op