Gå til hovedindhold
Webseite Kunsthalle zu Kiel - Mary Bauermeister Ausstellung

Ny hjemmeside for Kunsthalle zu Kiel

Kunde: Kunsthalle zu Kiel
Industri: Kultur

Ny hjemmeside for Kunsthalle zu Kiel med implementering af en samling-online-forbindelse

Kunsthalle zu Kiel har givet gradwerk til opgave at udarbejde koncept og design af et nyt flersproget website. For at gøre de utallige kunstgenstande søgbare for teknisk interesserede brugere blev der udviklet en forbindelse via Lido-interface til museumPro, et program til opgørelse af fotos, kunst, genstande og bibliografier.

01
Database over begivenheder

Implementering af en individuel begivenhedssoftware til museumswebsteder, der er implementeret i CMS 6 til offentliggørelse af datoer og andre begivenheder.

02
Forbindelse til museumPro

Kunstværkernes data læses ud fra museumPro via LIDO-interface for at vise dem i online-samlingsområdet.

Kunsthalle zu Kiel har givet gradwerk til opgave at udarbejde koncept og design af et nyt flersproget website. For at gøre de utallige kunstobjekter søgbare for teknisk interesserede brugere blev der udviklet en forbindelse til den eksisterende Lido-grænseflade.

Ud over aktuelle udstillinger og mange andre tilbud præsenterer det nye websted også indhold om enkelte kunstværker. Dette område kaldes online-samlingen; her kan kunstværker ses og undersøges grundigt.

På workshops, som gradwerk gennemførte, blev der udviklet målgruppedefinerende personas, kunderejser og en webstedsstrukturmodel, som blev brugt som masterplan for projektets gennemførelse.

Ved hjælp af en kalender kan de besøgende også finde ud af, hvilke datoer der er planlagt, f.eks. guidede rundvisninger og udstillingsåbninger. Generelle oplysninger om samlinger, såsom malerier, grafiske samlinger, skulpturer og proveniensforskning, runder indholdet af de nye Kunsthallen-sider af.

I onlinebutikken findes aktuelle publikationer, som kan købes på stedet eller sendes efter anmodning. Kunsthallens kunstforening præsenterer i mellemtiden sit arbejde og giver et indblik i de årlige gaver, der er til rådighed.

Hele webstedet kan administreres af CMS 6-systemet og tilbyder takket være individuel software og databaser en omfattende administration af datoer, tilbud, kontaktpersoner, butiksartikler og årlige gaver. Forbindelsen til museumPro og læsningen af dataene sker via en automatiseret proces ved at importere dataene til CMS 6 via LIDO-grænsefladen (XML Harvesting Standard for portaler).

Kunstausstellung "Wildes, Wüstes, Wunderschönes" in einer Galerie

Kunsthalle zu Kiel

Kunsthalle zu Kiel er et kunstmuseum i Kiel og med sine 2.000 m² udstillingsareal det største museum i delstatshovedstaden. Kunsthalle ligger nord for byens centrum på Düsternbrooker Weg - tæt på Schlossgarten og Kiel Fjord.

Book et gratis onlinemøde i dag.
Rul op