Gå til hovedindhold
Websitebild Landesrechnungshof Schleswig-Holstein mit Menü

Slesvig-Holstens statsrevision med ny hjemmeside online

Kunde: Die Präsidentin des Landesrechnungshofs Schleswig-Holstein
Industri: Offentlig
Strøm: Websted

Fakta og tal i et nyt og moderne look.

Som led i en udbudsprocedure fik gradwerk til opgave at udvikle et nyt design og funktionelt koncept til hjemmesiden for statsrevisionen i Slesvig-Holsten. For også at tilbyde de stadig mere mobilt surfende brugere et ensartet og overskueligt weblayout blev hele webtilstedeværelsen udtænkt, designet og implementeret på basis af det såkaldte Responsive Web Design. Internetpræsentationen er således også godt rustet til det voksende brugermarked for tablet-pc'er og smartphones.

Ud over webdesignet skabte gradwerk også et nyt logo og et nyt omslagsdesign, som fremover vil blive brugt på alle publikationer fra Rigsrevisionen i Slesvig-Holsten.

Ved hjælp af gradwerk CMS 6 vedligeholder klientens redaktører alt online-indhold uafhængigt og omfattende. Takket være det integrerede statistik- og analysemodul, som også er tilgængeligt som en gratis iOS- og Android-app, har kunden mulighed for at spørge om alle relevante nøgletal såsom besøgstal og sidevisninger på daglig basis.

Det nye visuelle sprog på webstedet præsenterer sig også frisk og autentisk med billeder af medarbejderne i Rigsrevisionens lokaler i Kiel.

Screenshot der Webseite des Landesrechnungshofs Schleswig-Holstein

Die Präsidentin des Landesrechnungshofs Schleswig-Holstein

Rigsrevisionens finanskontrol er en vigtig faktor i den statslige struktur i Slesvig-Holsten. Statsrevisionen har det forfatningsmæssige mandat til at overvåge statens, de kommunale selskabers og andre offentlig- og privatretlige juridiske enheders budgetmæssige og økonomiske forvaltning.

Book et gratis onlinemøde i dag.
Rul op