Gå til hovedindhold

Det velkendte Koppelsberg Games Index er tilgængeligt som en progressiv webapp.

Kunde: Evangelisch-Lutherische Kirche in Norddeutschland
Industri: Offentlig
Strøm: Web-app

Platformsuafhængig og fleksibel

gradwerk udvikler Koppelsberg Games Index i form af en web-app, der kan bruges offline, hvilket gør appen mere fleksibel at bruge og gør den mindre afhængig af App Store og Play Store.

Webbureauet gradwerk designer og udvikler en fuldstændig revideret og udvidet app, teknologisk set i dette tilfælde en web-app, til det velkendte Koppelsberger Spielekartei. Samlingen består af mere end 200 øvelser, metoder og spil til gruppearbejde og indeholder både klassikere og nyheder til at fremme og styrke fællesskabet.

Der blev udviklet et brugerkoncept, som kan bruges på alle enheder, fra smartphones og tablets til stationære computere og bærbare computere. Takket være dens udformning som en progressiv webapp, eller PWA, kan appen vises i en konventionel browser og gemmes som en applikation, der kan bruges offline, ved at tilføje den til skrivebordet eller hjemmeskærmen på en smartphone. På denne måde får brugerne alle fordelene ved en native app.

Takket være TeleCash-integrationen kan engangslicensgebyret betales ved hjælp af forskellige betalingsmetoder såsom kreditkort, direkte debitering og øjeblikkelig betaling. Forældre kan også købe licenser kollektivt for deres børn og gruppeledere for hele gruppen og dermed også give licensnøglerne videre til børnene til registrering.

Den individuelle butiksmodel blev designet og programmeret af gradwerk. Således kan prismodeller og skalaer, ordrer og licensnøgleadministration administreres direkte via CMS 6.

Via en specialudviklet spildatabase kan generelle oplysninger også indtastes og offentliggøres i appen, og nye spil, som også kan markeres som favoritter af brugerne, kan ændres og tilføjes. For at app-brugere hurtigt kan finde deres spil, kan de få forskellige kriterier i databasen, f.eks. alder og tema. Et tilsvarende filter i appen hjælper med den målrettede søgning.

Webseite mit Spielauswahl und Kategorien für Gruppenaktivitäten

Junge Nordkirche

Den Unge Nordkirke ser sig selv som et center for børn, unge og unge voksne i den evangelisk-lutherske kirke i Nordtyskland. Organisatorisk hører det til hovedområdet "Generationer og køn" i den evangelisk-lutherske kirke i Nordtyskland.

Book et gratis onlinemøde i dag.
Rul op