Gå til hovedindhold
Computerbildschirm mit Webseite-Designvorlage und Zubehör

GKL præsenterer ny e-læringsportal om forebyggelse af afhængighed

Kunde: GKL Gemeinsame Klassenlotterie der Länder Anstalt öffentlichen Rechts
Industri: Offentlig

Kurser i forebyggelse af afhængighed i e-learning-format

Delstaternes fælles klasselotteri, forkortet GKL, har igen i år lagt gennemførelsen af årets kursus i forebyggelse af afhængighed i hænderne på webworkere hos gradwerk som led i en udbudsproces.

E-learning-portalen, som gradwerk har udviklet og designet helt fra bunden, har til formål at sætte de ansatte i GKL's spiltjenester i stand til at genkende spilleafhængighed på et tidligt tidspunkt og træffe passende foranstaltninger til at beskytte spillerne.

På den nye portal kan deltagerne registrere sig online og deltage i omfattende uddannelses- og læringsenheder om emnet spilafhængighed og bekræfte deres viden ved hjælp af den efterfølgende multiple-choice-test. Portalen er baseret på responsivt webdesign, så den også kan bruges på mobile enheder. Når du har deltaget med succes, genereres et personligt certifikat, som du kan downloade eller udskrive.

Hele administrationen af portalen, herunder spørgsmål og svar, men også registreringen af deltagerdata, herunder statistiske evalueringer, foregår udelukkende med det nye CMS 6. GKL's redaktører overvåger således hele driften af e-learningportalen. Deltagerne kan frivilligt indsende en kort evaluering ved afslutningen af online-uddannelsen. GKL-medarbejderne kan bruge disse værdifulde brugerudtalelser til at optimere deres kursusindhold i fremtiden.

Ud over online-versionen har gradwerk også skabt en offline-version af samme, som er beregnet til virksomheder, der ikke har en tilsvarende online-forbindelse eller som ønsker at køre kurset uden internetforbindelse.

E-Learning-Seite zur Lernerfolgskontrolle Glücksspielrisiko

GKL Gemeinsame Klassenlotterie der Länder Anstalt öffentlichen Rechts

GKL Gemeinsame Klassenlotterie der Länder er den statslige udbyder af klasselotterier og hasardspil i Tyskland. Det blev oprettet ved en statstraktat af 15. december 2011 med virkning fra den 1. juli 2012 og støttes af de 16 tyske delstater. GKL er en offentligretlig institution. Det har sit hovedkontor i Hamborg og München, men er udelukkende underlagt den frie og hansestad Hamborgs spilletilsyn og - i det omfang det er nødvendigt - Hamborgs delstatslovgivning.

Book et gratis onlinemøde i dag.
Rul op