Gå til hovedindhold
Webseite auf Laptop zeigt Clusterpolitik Schleswig-Holstein

WTSH Kiel giver nyt websted om klyngeudvikling i brug

Kunde: WTSH - Wirtschaftsförderung und Technologie Transfer Schleswig-Holstein
Industri: Offentlig
Strøm: Design

Statsdækkende klyngeinitiativ fra WTSH online.

gradwerk har fået til opgave af Wirtschaftsförderung und Technologietransfer Schleswig-Holstein GmbH fra Kiel at designe og konceptualisere et nyt website om emnet "Klyngeinitiativer på tværs af delstaten".

For at støtte overførslen af god praksis fra det nationale og internationale klyngemiljø og for at synliggøre klyngeinitiativerne - især deres succeser - over for politiske beslutningstagere og offentligheden har gradwerk designet og udviklet et tysk- og engelsksproget websted til fælles præsentation af de klyngeinitiativer, der er finansieret i Slesvig-Holsten.

Fra nu af kan besøgende på det nye Cluster-SH-websted finde en oversigt over alle klynger på tværs af staten og et indblik i deres arbejde. Desuden præsenteres og forklares emnet klyngepolitik i Slesvig-Holsten generelt. De besøgende kan f.eks. finde ud af, hvilke opgaver klynge-stabskontoret er ansvarligt for.

Klyngerne i Slesvig-Holsten omfatter DiWiSH, som er ansvarlig for den digitale økonomi, IT, medier og design, foodRegio-klyngen for fødevareindustrien, turistklyngen i Slesvig-Holsten, MCN, som arbejder for den maritime økonomi, LSN for biovidenskabsgruppen og sidst men ikke mindst EE.SH for vedvarende energikilder.

I en nyheds- og blogside, der er udviklet specielt til dette websideprojekt, kan brugerne læse aktuelle emner, kommentere dem live og filtrere og søge i listen over emner efter deres præferencer.

Hele Repsonsive-webstedet gør naturligvis også en god figur på smartphones og lignende, når man er på farten. Takket være gradwerks CMS 6 kan alt indhold redigeres og forvaltes optimalt og hurtigt af online-redaktionen i Kiel. Yderligere og individuelt oprettede databaser forenkler vedligeholdelsesprocesserne for f.eks. kontaktpersoner og udtalelser.

Geschäftsleute auf Treppe mit Text "Zukunft zusammen gestalten"

WTSH - Wirtschaftsförderung und Technologie Transfer Schleswig-Holstein

WTSH er den centrale institution for erhvervsudvikling i Slesvig-Holsten. Den står for virksomheder, der driver, udvider eller starter deres virksomhed på stedet. WTSH støtter virksomheder i at gøre deres idéer til innovationer og udnytte deres potentiale.

Book et gratis onlinemøde i dag.
Rul op