Gå til hovedindhold
Bonnes Notar Hamburg Hjemmeside

Omfattende portal for Hamburgs notarkontor Dr. Bonneß offentliggjort

Kunde: Notar Dr. André Bonneß
Industri: Tjenester
Strøm: Design, Websted

Kompleks portalwebsted for notar Dr. André Bonneß

Det digitale bureau gradwerk har designet og udviklet et komplekst portalwebsted for det Hamburg-baserede notarfirma Dr. André Bonneß' notariat.

Da behovet for professionel notariel rådgivning er blevet stadig mere omfattende og forvirrende for kunderne i både den private og erhvervsmæssige sektor, fik gradwerk af Notariat Dr. Bonneß til opgave at designe en informationsportal, der kan vedligeholdes via CMS. Webstedet er opdelt i forskellige fagområder og målgrupper og giver de besøgende de første grundlæggende oplysninger om, hvad der skal gøres og overholdes i forbindelse med et notarielt samarbejde.

Ved hjælp af CMS 6 kan indhold og især strukturen af alle indholds- og oversigtssider designes og opbygges af kunden uafhængigt og på en meget differentieret måde. F.eks. kan oversigternes udseende påvirkes i enhver form og farve med den flisedesigner, der er udviklet specielt til kunden. Eksempelvis kan redaktørerne for notarialfirmaet Dr. Bonneß beslutte, om bestemte emnefliser skal vises med eller uden billede og med et bestemt farveskema. Det er også muligt at bestemme billedets placering og flisens størrelse.

Webportalen for Hamburgs notarkontor indeholder i øjeblikket ca. 100 forskellige fagartikler om en lang række emner, fra købsaftaler til fuldmagter og pensionsordninger til arv af aktiver. I sektionen for erhvervskunder kan interesserede også finde ud af alt om at stifte et selskab, ansøge om registrering og købe et selskab. Alle artikler er en vejledning til den første kontakt med et notarkontor i Hamborg. Hvis det ønskes, kan den endelige konsultation naturligvis finde sted på notarens kontor mod et gebyr. Den juridiske situation er derfor forenklet og ufuldstændig. Indholdet af siderne udgør derfor ikke juridisk rådgivning og er næsten kun til underholdning for de besøgende på webstedet.

gradwerk udviklede hele det funktionelle koncept med mobilfunktionalitet og portaldesignet. Tilvejebringelsen af forskellige databaser og værktøjer integreret i CMS 6 var særligt krævende for at give kunden maksimal vedligeholdelsesvenlighed af indholdet og indflydelse på portalens design.

Paar betrachtet Haus mit Text "Kaufvertrag richtig".

Notar Dr. André Bonneß

Notariatet blev åbnet af notar Dr. Bonneß i 2006. Siden 2008 har det ligget på Stadtbahnstraße 46 i Hamburg-Sasel, i centrum af Hamburgs Walddörfer-kvarter. Inden han blev notar, arbejdede Dr. Bonneß som advokat i Hamburg og Berlin for det internationale advokatfirma Freshfields Bruckhaus Deringer. Han studerede jura ved universitetet i Hamborg og bestod den første og anden juridiske eksamen med udmærkelse i Hamborg.

Book et gratis onlinemøde i dag.
Rul op