Gå til hovedindhold
tourist in agra

Oplev verden på en individuel og eksklusiv måde - Travel Individuell Exklusivreisen med nyt website.

Kunde: Travel Individuell Exklusivreisen GmbH & Co. KG
Industri: Turisme, Tjenester

Ny e-handelsløsning gør det muligt at bestille eksklusive rejser på Travel Individuell Exklusivreisen på en enkel måde

Rejsebookinger er nu endnu nemmere og mere bekvemme takket være gradwerk's nye e-handelsløsning til Travel Individuell Exklusivreisen. Med få klik kan du gennemse det store udvalg af rejser og bestille din drømmerejse. Den nye løsning giver dig mulighed for at sammensætte din drømmerejse helt efter dine ønsker og idéer. Du kan vælge mellem en række forskellige destinationer, rejsetyper og tilbud og sikre dig en uforglemmelig oplevelse. Den brugervenlige og intuitive navigation gør det nemt at gennemse og bestille din rejse.

01
Intuitiv navigation

Et særligt kendetegn ved projektet er den brugervenlige og intuitive navigation på webstedet. Kunderne kan nemt gennemse de forskellige rejsemuligheder og træffe deres valg uden at skulle navigere gennem forvirrende menuer eller oplysninger.

02
Eftersalg

Et andet vigtigt element i projektet er gennemførelsen og integrationen af et eftersalgsmodul. Kunderne kan give udtryk for deres tilfredshed efter rejsen, og resultaterne offentliggøres direkte på webstedet, så andre potentielle kunder kan drage fordel af andres erfaringer og træffe deres eget valg.

Det digitale bureau gradwerk fra Lübeck har udviklet og programmeret en brugervenlig e-handelsløsning for Travel Individuell Exklusivreisen GmbH & Co. KG, som nu gør det endnu nemmere og mere bekvemt for kunderne at booke deres drømmerejse. På det nye websted findes et omfattende udvalg af avancerede rejser til Orienten, Asien, Det Indiske Ocean og Afrika, præsenteret med mange imponerende billeder. På denne måde kan kunderne få en idé om destinationerne på forhånd og blive inspireret.

Balinesische Tänzerin in traditioneller Tracht

Rejseplaner præsenteres på en visuelt tiltalende måde for at hjælpe kunderne med at vælge deres rejse. Et særligt eftersalgsmodul giver kunderne mulighed for at give udtryk for deres tilfredshed efter rejsen, og resultaterne offentliggøres direkte på webstedet. På denne måde kan fremtidige kunder også overbevise sig selv om kvaliteten af tilbuddene.

Den brugervenlige navigation og muligheden for at lave individuelle rejseønsker gør det nemt at gennemse og bestille rejsen. gradwerk er stolte af at have udviklet denne innovative løsning til Travel Individuell Exklusivreisen og at have bidraget til, at kunderne nu kan bestille eller anmode om deres drømmerejse endnu nemmere.

Travel Individuell Exklusivreisen GmbH & Co. KG

Travel Individuell Exklusivreisen GmbH & Co. KG er en specialiseret rejsearrangør fra Hamburg i Tyskland, som har specialiseret sig i at arrangere individuelle og eksklusive rejser. Selskabet tilbyder luksusrejser samt rundrejser i sultanatet Oman, Sydøstasien, Det Indiske Ocean og Afrika. Det henvender sig således til kræsne rejsende, der sætter pris på eksklusivitet og individuelle oplevelser.

Book et gratis onlinemøde i dag.
Rul op