Gå til hovedindhold
Laptop auf blauem Hintergrund mit geöffneter Reisewebseite

Surfing i Slesvig-Holsten - elsker havet.

Kunde: EGOH Wirtschaftsförderung Ostholstein
Industri: Turisme
Strøm: Websted

Vandsport i landet er ved at få et nyt sted at gå online - elsker havet.

gradwerk er ved at udvikle en omfattende og informationsrig portal for vandsport i Slesvig-Holsten. Ved hjælp af Open Data sikres også en åben formidling af dataene på andre portaler.

Slesvig-Holsten har ikke kun meget at byde på i form af landskab og kultur, det er der ingen tvivl om. Men også inden for sport, især når det gælder vandsport, er der takket være nærheden til Nordsøen og Østersøen en bred vifte af tilbud, f.eks. windsurfing, kiting, SUP og surfing. Det er netop her, Surfing-SH-portalen, som webworkers gradwerk har udviklet på vegne af Entwicklungsgesellschaft Ostholstein mbH, forkortet EGOH, kommer ind i billedet. Projektet er også finansieret af delstaten Slesvig-Holsten.

Hjemmets kerne er en hotspot-database, der viser sportsinteresserede besøgende, hvilke vandsportsgrene der tilbydes og trænes hvor i staten. De såkaldte spots er så at sige de punkter, hvor man kan udøve sin sport optimalt. Forbudszoner og naturreservater er også anført, så beskyttelsen af flora og fauna respekteres og ikke krænkes ved udøvelse af sporten - på denne måde forbliver sporten i harmoni med naturen. Men der gives også oplysninger om den aktuelle optimale vindretning til dem, der er interesseret i surfing. På denne måde kan sportsfolk og turister finde det optimale sted afhængigt af vind- og vejrforholdene.

Desuden vises surfbutikker og skoler i nærheden af de respektive spots, så det er nemt og hurtigt at komme i kontakt med dem. En begivenhedsdatabase viser også alle fremtidige sportsbegivenheder i regionen. Websiden "love the sea" udgør således et unikt turisttilbud for vandsport i Slesvig-Holsten.

Portalens design og struktur blev implementeret af det digitale bureau gradwerk ved hjælp af den succesfulde CMS 6-platform. EGOH-medarbejderne kan således nemt administrere alt indhold som f.eks. artikler og naturligvis databasens indhold og poster samt kortpunkter og områder.

Takket være et koncept med åbne data kan dele af webstedsdataene downloades og videredistribueres til ethvert formål. Det omfatter et udvalg af professionelle vandsportsfotos og også kortets indhold med f.eks. koordinater til hotspots, adresser og naturreservater.

Wassersportaktivitäten Familie Windsurfen Kiten Stand-Up-Paddling

EGOH Wirtschaftsförderung Ostholstein

Entwicklungsgesellschaft Ostholstein mbH (hovedaktionær er Ostholstein-kredsen) fremmer erhvervslivet, turismen, innovationen og teknologien i Ostholstein. EGOH udvikler og markedsfører industriområder og driver to erhvervscentre, hvor unge virksomheder og nystartede virksomheder får hjælp til at starte deres egen virksomhed ved at udleje produktions- og kontorlokaler samt andre tjenester.

Book et gratis onlinemøde i dag.
Rul op