Gå til hovedindhold
Smartphone zeigt HolidayCheck Award auf Holzständer im Wohnzimmer.

HolidayCheck Award 2018 med nyt websted med online hotelanbefalinger

Kunde: HolidayCheck AG
Industri: Turisme
Strøm: Websted, Software

Eftertragtet pris til den nye rejsesæson

Webbureauet gradwerk udgiver for tredje gang i træk det opdaterede og reviderede HolidayCheck Award-websted.

Højsæsonen er over os igen: HolidayCheck har i samarbejde med webmedarbejderne fra gradwerk offentliggjort det nye og opdaterede award-website for 2018, som alle rejseentusiaster venter med spænding på. På baggrund af mere end en million hotelvurderinger fra det foregående år er de bedste adresser i verden blevet udpeget.

Ud over selektive forbedringer af udseende og brugervenlighed bruger HolidayCheck AG med hovedsæde i Bottighofen, Schweiz, nu det helt nye onlinepubliceringssystem CMS 6 udviklet af gradwerk, hvis nyeste version også kan bruges til billedhåndtering: Således er mere end 15.000 HolidayCheck-billeder allerede administreret og gjort tilgængelige til onlinebrug via CMS 6.

Det digitale bureau gradwerk blev betroet den tilsvarende implementering af hjemmesiden. Bureauet realiserede hjemmesiden på en sådan måde, at den automatisk integreres og præsenterer sig selv optimalt i den native, dvs. allerede eksisterende HolidayCheck-app til smartphones og tablet-pc'er.

Ved hjælp af gradwerk CMS 6 oprettes og administreres ikke kun priswebstedet, men også alle reklame- og konkurrencesider uafhængigt af det næsten 40 mand store HolidayCheck-team. De mange funktioner og den unikke brugervenlighed i CMS 6 gør det nemt for kunden at oprette sider, der altid er i overensstemmelse med virksomhedens design. HolidayCheck bruger allerede utallige muligheder til at skabe onlineindhold til sine rejsetilbud.

Inna Malygina
Inna Malygina
Teamlead Brand Bevidsthed
"Takket være en anbefaling opdagede vi gradwerk og valgte bureauet og CMS 6 med det samme, da det giver os utallige muligheder for vores rejsetilbud, som vi har brug for til vores forskellige indhold. Særligt bemærkelsesværdigt er den brugervenlige håndtering for vores online-redaktører og den altid kreative og hurtige support fra gradwerk's side. For os er gradwerk et sandt lykketræf!"

HolidayCheck AG

HolidayCheck AG med hovedsæde i Bottighofen, Schweiz, driver rejsebooking- og hotelvurderingsportaler på internettet. Dens vigtigste forretningsmodel er provisionsbaseret formidling af pakkerejser, hoteller og udlejningsbiler samt henvisning af internetbrugere til andre bookingportaler.

Book et gratis onlinemøde i dag.
Rul op