Gå til hovedindhold
Tablet mit Webseite zum Thema Angeln auf Holztisch mit Wassertropfen

Erlebnis Meer - et websted for lystfiskerturisme i Slesvig-Holsten

Kunde: EGOH Wirtschaftsförderung Ostholstein
Industri: Turisme
Strøm: Software, Websted

En portal for lystfiskerturisme

Projektet "Erlebnis Meer", der er finansieret af delstaten Slesvig-Holsten med henblik på at styrke lystfiskerturismen, er blevet udtænkt, designet og udviklet af det digitale bureau gradwerk.

Fiskerturismen er af stor betydning for delstaten Slesvig-Holsten. Derfor er der specielt til dette emne blevet udviklet et online turisttilbud, som især indeholder oplysninger om det såkaldte kutterfiskeri.

Webarbejderne fra gradwerk har udviklet et idékoncept og webdesign til dette, hvor kutterkaptajnerne præsenterer sig selv som nordiske typer og præsenterer deres tilbud til interesserede lystfiskere. Undervejs besvares en lang række spørgsmål for den besøgende: Hvem er kaptajnen? Hvor stor er cutteren? Hvilket udstyr og hvilke tjenester kan man forvente på kutterrejsen? Med den sidste kontakt- og reservationsmulighed er hele informations- og kontaktprocessen kortlagt.

På hjemmesiden "Erlebnis Meer" kan lystfiskere få et overblik over, hvilke fiskepladser der besøges i Slesvig-Holsten, og hvilke fisk der kan findes der, eller som kan fanges ud fra et miljøbeskyttelsessynspunkt. Ud over en fiskekalender indeholder webstedet detaljerede oplysninger om de forskellige fiskearter. Ved hjælp af en ABC for lystfiskere kan man slå typiske termer for lystfiskere op og undersøge dem.

For at hjælpe turisterne med at forberede deres tur kan de også finde oplysninger om lystfiskervenlig indkvartering, lystfiskerbutikker og alle andre emner i forbindelse med lystfiskeri.

Hele webstedet er baseret på CMS 6-platformen og giver takket være forskellige, individuelt udviklede databaser og dermed sammenkoblede oplysninger om kaptajner, fiskepladser, fiskearter, tjenester og andet indhold mulighed for at være til stede i et omfattende netværk. Dette åbner hidtil usete muligheder for redaktørerne af Entwicklungsgesellschaft Ostholstein mbH EGOH i forbindelse med håndtering og forvaltning af det nye websted.

Anglerfamilie am Strand, Kinder mit Fang, Erlebnis Meer Text

EGOH Wirtschaftsförderung Ostholstein

Entwicklungsgesellschaft Ostholstein mbH (hovedaktionær er Ostholstein-kredsen) fremmer erhvervslivet, turismen, innovationen og teknologien i Ostholstein. EGOH udvikler og markedsfører industriområder og driver to erhvervscentre, hvor unge virksomheder og nystartede virksomheder får hjælp til at starte deres egen virksomhed ved at udleje produktions- og kontorlokaler samt andre tjenester.

Book et gratis onlinemøde i dag.
Rul op