Gå til hovedindhold
Laptop mit Reisewebseite, Schreibwaren, Smartphone, Notizbuch, Kaffee

HolidayCheck lader implementere ny presseportal

Kunde: HolidayCheck AG
Industri: Turisme
Strøm: Websted

Ny portal for presseforbindelser, HolidayCheck Newsroom.

gradwerk blev af HolidayCheck bedt om at implementere Responsive Web Design i det såkaldte Newsroom. I det nye "HolidayCheck Newsroom" kan journalister og repræsentanter for medierne finde aktuelle pressemeddelelser og virksomhedsoplysninger samt billeder og pressekontakter for booking- og ratingportalen HolidayCheck.

Det nye design og den fuldstændigt reviderede struktur af presseportalen blev implementeret af det digitale bureau gradwerk inden for få uger ved hjælp af den succesfulde CMS 6-platform. Medarbejderne i HolidayChecks presseafdeling kan således nemt levere indhold som f.eks. artikler og også trykkeligt billed- og grafikmateriale på webstedet.

I afsnittet med pressemeddelelser kan presserepræsentanter finde alt om HolidayCheck og ferier, sorteret efter emne og årstal. De, der ønsker at vide mere om HolidayCheck, kan downloade aktuelle fakta og tal samt HolidayCheck booking- og ratingportalens historie i det nye nyhedsrum. I det nyoprettede online mediebibliotek er HolidayCheck-logoer samt billedmateriale fra de offentliggjorte websteder, fotos af ledere og eksperter samt lokationer tilgængelige.

Indlæg på sociale medier vises nu også på forsiden i en overskuelig form og kan administreres af online-redaktørerne via et ekstra modul.

Screenshot der HolidayCheck Newsroom Webseite

HolidayCheck AG

HolidayCheck AG med hovedsæde i Bottighofen, Schweiz, driver rejsebooking- og hotelvurderingsportaler på internettet. Dens vigtigste forretningsmodel er provisionsbaseret formidling af pakkerejser, hoteller og udlejningsbiler samt henvisning af internetbrugere til andre bookingportaler.

Book et gratis onlinemøde i dag.
Rul op