Gå til hovedindhold
Tablet mit Website für Familienurlaub an der Ostsee

OstseeFerienLand - de smukkeste strande i nord præsenterer sig lige i tide til feriestart

Kunde: Tourismus-Service Grömitz
Industri: Turisme
Strøm: Websted, Branding

Ny online strategi for Østersøregionen

Det digitale bureau gradwerk udtænker, designer og udvikler en ny hjemmeside for Østersøferiestederne Dahme, Grömitz, Kellenhusen, Lensahn og Grube.

En af de smukkeste strand- og kyststrækninger ligger midt i Slesvig-Holsten, den hedder OstseeFerienLand. Dette område er ideelt til en helt speciel ferie. De besøgende kan forvente 30 km sandstrande, 150 familievenlige overnatningssteder, 50 km skiltede cykelstier, ferieskoler og børnepasning. Takket være gradwerk præsenterer Østersøferiestederne Dahme, Kellenhusen og Grömitz samt det grønne Achterland omkring Grube og Lensahn sig selv med en ny hjemmeside og tilbyder information og frem for alt visuelt overbevisende indtryk, der lokker besøgende til at tilbringe deres næste ferie i en af de fem lokaliteter.

Webstedet, der er designet af gradwerk og udstyret med SEO-optimerede tekster, tilbyder også anbefalede adresser for kategorierne strandstoludlejning, udflugtsmål, cykeludlejning, gastronomi og meget mere for hvert enkelt sted.

Jacqueline Felsmann
Leder af marketing
"Da vi ledte efter et nyt bureau til relanceringen af vores hjemmeside www.ostseeferienland.de, blev vi opmærksomme på gradwerk gennem en kollegas anbefaling. Efter at have lært dem kort at kende og kigget på CMS 6 tænkte vi ikke videre over det. Værktøjets fleksibilitet og bureauets moderne og passionerede måde at arbejde på overbeviste os. CMS 6 scorer også point i praksis med sin brugervenlighed og de mange ekstrafunktioner, som f.eks. den integrerede besøgsstatistik. Vi er glade for det ukomplicerede samarbejde og ser frem til flere fælles, innovative projekter!"

Ved hjælp af Outdooractive-integrationen kan cykelture i regionen undersøges og planlægges, og ud over generelle nyheder, vejrudsigter og download af brochurer runder en eksternt integreret overnatningsdatabase udbuddet af turistinformationer optimalt af.

Hele webstedet administreres med CMS 6 af marketingafdelingen hos Tourismus-Service Grömitz, og alle nødvendige marketingaktiviteter styres via dette system. Dette omfatter f.eks. mailinger for hele OstseeFerienLand og badebyen Grömitz. Ved hjælp af databaser, der er udviklet specielt til kunden, kan man nemt indtaste og redigere adresseanbefalinger for feriestederne.

Familie genießt Urlaub am Sandstrand der Ostsee

Tourismus-Service Grömitz

I hjertet af Ostholstein ligger det varierede OstseeFerienLand. Den populære ferieregion med Østersøbyerne Grömitz, Dahme og Kellenhusen samt Achterland omkring Grube og Lensahn tiltrækker besøgende med førsteklasses vandkvalitet, livlige strande, lavvandede bølger, farverige strandstole, moderne moler, nye promenader og omkring to tusind solskinstimer om året.

Book et gratis onlinemøde i dag.
Rul op