Gå til hovedindhold
Webseite von foodRegio mit Geschäftsleuten auf Banner

Responsivt webdesign til foodRegio, fødevarebranchens netværk for fødevareindustrien

Kunde: foodRegio e.V.
Industri: Tjenester
Strøm: Design, Websted

Koncept for et websted til et netværk for fødevareindustrien.

Det digitale bureau gradwerk udtænker og designer et nyt online- og corporate design for det erhvervsnetværk, som Wirtschaftsförderung LÜBECK GmbH har grundlagt som foodRegio e. V..

Med henblik på en ny og moderne orientering, især baseret på integrationen af KNE e. V. i foodRegio e. V. og den dermed forbundne udvidelse af klyngen, blev der udviklet et nyt farve- og formsprog, som ikke kun omfatter det digitale område, men også alle trykte produkter. Dette omfatter flyers, invitationer, programhæfter, annoncer i fagblade og endelig alt udstyr til foodRegio Trend Day, som finder sted en gang om året og samler en stor del af fødevareindustrien til drøftelse af aktuelle emner og en række foredrag. Som forberedelse til den tiende trenddag i februar 2016 om emnet "digitalisering" foretog eksperterne fra det digitale bureau gradwerk også alle forberedelser til design, trykning af invitationer og programhæfter og desuden postforsendelsen.

Takket være det nye webdesign og integrationen af redaktionssystemet CMS 6 præsenterer foodRegio e.V.'s nye hjemmeside sig ikke kun i fremragende form og kvalitet på mobile enheder som smartphones og tablet-pc'er, men også optimalt på store skærme som tv-apparater eller computerskærme ved hjælp af et gennemarbejdet såkaldt big screen-koncept.

Yderligere krav til projektet var produktion af testimonial-videoer af kendte foodRegio-medlemsvirksomheder samt nogle individuelle softwareudviklinger, som er tilgængelige for kunden som vedligeholdelsessystemer, der er integreret problemfrit i CMS 6, f.eks. en eventdatabase, som ikke kun gør det muligt at vedligeholde datoerne for trenddagen, markedsføringsmenuen og markedsføringsdagen på webstedet, men som også giver de besøgende på webstedet en bekvem registreringsmulighed. Redaktionssystemet CMS 6, der er udviklet af det digitale bureau gradwerk, er et fremragende markedsføringssoftware, der giver redaktører et næsten uendeligt antal nye muligheder.

Businessleute mit Snacks auf foodRegio Netzwerkseite

foodRegio e.V.

foodRegio er et bredt kendt initiativ fra nordtyske virksomheder og institutioner inden for fødevareindustrien, som i mange år har fremmet fælles idéer, samarbejde og innovation med det formål at styrke regionen og virksomhederne. Takket være integrationen af KNE e. V. i foodRegio e. V. er foodRegio en af de største fødevareklynger i Nordtyskland. I 2014 modtog foodRegio prisen "Top 5 Innovative og effektive regioner i Tyskland" i forbundsministeriet for økonomi og energi (BMWi) i Berlin.

Book et gratis onlinemøde i dag.
Rul op