Gå til hovedindhold
Woman Putting Raspberries To American Blackberry Pie, While It Is In  Mold

Innovativ ansøgerportal designet og implementeret for foodRegio

Kunde: foodRegio e.V.
Industri: Tjenester
Strøm: Software, Websted

Fokus på rekruttering af kvalificeret arbejdskraft

Webbureauet gradwerk implementerer en online-database, der er specielt udviklet til faglærte arbejdstagere i samarbejde med foodRegio-arbejdsgruppen "Personale".

Især i en tid med en stadig stigende mangel på kvalificeret arbejdskraft bliver det stadig vanskeligere for virksomhederne at finde højt kvalificeret arbejdskraft. foodRegio e. V., et initiativ fra nordtyske virksomheder og institutioner inden for fødevareindustrien, har taget problemet op og udviklet et bæredygtigt og unikt koncept sammen med webbureauet gradwerk.

På en specielt programmeret jobportal kan især medlemsvirksomheder i foodRegio e. V. annoncere ledige job på en særlig programmeret jobportal. På den måde kan en virksomhed selvstændigt oprette jobsøgninger via login og linke dem til annoncer, der allerede er offentliggjort på virksomhedens eget websted. Alternativt er det også muligt at redigere og offentliggøre stillingsopslag helt på foodRegio-portalen - inklusive den tilsvarende mulighed for online-ansøgninger. På den måde kan de deltagende virksomheder frit vælge, i hvilket omfang de vil bruge funktionen, og i hvilket omfang de ønsker at kortlægge ansøgningsprocessen på foodRegio eller deres eget virksomhedswebsted.

Højdepunktet er dog selve ansøgerportalen, hvor meget gode ansøgere, som tidligere er blevet godkendt med et særligt link, kan indgive deres ansøgning. Afhængigt af den aktuelle markedssituation modtager foodRegio-medlemsvirksomhederne mange gode til meget gode ansøgninger på deres stillingsannoncer. Men da der normalt kun er én ledig stilling, der skal besættes, kan HR-cheferne invitere udvalgte ekstra topansøgere til at deponere deres profil i det beskyttede medlemsområde i foodRegio's ansøgningsdatabase. Til dette formål modtager den udvalgte ansøger et personligt link, som kun kan bruges én gang, til at få adgang til den eksklusive ansøgningsmaske. Hvis en anden af de i øjeblikket 68 medlemsvirksomheder har en tilsvarende ledig stilling, kan den få adgang til de matchende ansøgerprofiler og kontakte de interesserede parter. Målet er at fastholde meget gode ansøgere i foodRegio e. V.-kredsen.

Alle funktioner er tilgængelige via backend-systemet, som er specielt udviklet i CMS 6.

foodRegio e.V.

foodRegio er et bredt kendt initiativ fra nordtyske virksomheder og institutioner inden for fødevareindustrien, som i mange år har fremmet fælles idéer, samarbejde og innovation med det formål at styrke regionen og virksomhederne. Takket være integrationen af KNE e. V. i foodRegio e. V. er foodRegio en af de største fødevareklynger i Nordtyskland. I 2014 modtog foodRegio prisen "Top 5 Innovative og effektive regioner i Tyskland" i forbundsministeriet for økonomi og energi (BMWi) i Berlin.

Book et gratis onlinemøde i dag.
Rul op