Gå til hovedindhold
Team in Besprechung mit Laptop und Unterlagen auf Tisch
Kunde: HanseBelt e.V.
Industri: Tjenester

HanseBelt e.V. præsenterer ny, moderne hjemmeside, som er gennemført af Lübecks webworkere fra det digitale bureau gradwerk

HanseBelt e.V. præsenterer stolt sin nye, moderne hjemmeside, som er udviklet og programmeret af det digitale bureau gradwerk fra Lübeck. Med mange nyttige funktioner og et tiltalende design er hjemmesiden et vigtigt skridt ind i fremtiden for HanseBelt-regionen.

Moderne webdesign møder top CMS

Det digitale bureau gradwerk fra Lübeck har udviklet og programmeret en ny, moderne hjemmeside for HanseBelt e.V.. Gradwerk har tilpasset designet af hjemmesiden specielt til foreningens behov og ønsker og fokuserer på brugervenlig navigation samt et tiltalende og moderne design.

Et vigtigt fokus i projektet var programmeringen af hjemmesiden med databaser og software til datoer, nyhedsartikler og en medlemsoversigt. Det gør det muligt for foreningen at administrere og præsentere sine aktiviteter og nyheder nemt og hurtigt. Vedligeholdelsen af webstedet er også enkel og hurtig takket være Content Management System 6.

Frau beim Auspacken in neuer Wohnung

Mobilt design til at være på farten

Et andet vigtigt element i projektet er optimeringen af webstedet til mobile enheder. Det gør webstedet let at bruge på alle enheder, og indholdet er let at læse på alle skærme.

Alt i alt er den nye hjemmeside et vigtigt skridt ind i fremtiden for HanseBelt e.V. og et vigtigt bidrag til fremme af HanseBelt-regionen.gradwerk er stolt over at have gennemført dette projekt med succes og ser frem til et fortsat samarbejde med foreningen.

HanseBelt e.V.

De næsten 130 virksomheder i HanseBelt e.V. giver ideer og impulser til en progressiv og levedygtig region. Industri- og handelskamrene i Lübeck og Schwerin, handelskammeret i Hamborg og det tysk-danske handelskammer støtter det regionale erhvervsnetværk. Sammen med partnere fra erhvervslivet og videnskaben arbejder medlemmerne for at fremme erhvervslivet, vækst og beskæftigelse i dette levende og økonomiske område. Siden 2008 har de iværksat projekter, skabt netværk, samlet knowhow og samarbejdet på forskellige områder for at tilbyde faglærte arbejdstagere og ledere en særlig livskvalitet og de bedste karriereudsigter.

Book et gratis onlinemøde i dag.
Rul op