Gå til hovedindhold

Masser af fantastiske funktioner i CMS 6.

CMS 6 er softwaren med WOW-effekten.

Bag brugergrænsefladens enkle design gemmer der sig utroligt mange funktioner, som kommer i spil, når du har brug for dem - eller slet ikke opdager det. Den følgende oversigt giver dig et uddrag af, hvad CMS 6 kan gøre for dig og dit daglige onlinearbejde, afhængigt af hvilken licens du vælger. Det bedste CMS, du nogensinde har set!

Brugere og grupper

Flere hjemmesider. Alt på ét sted.

Brug et enkelt login til at administrere forskellige hjemmesider i din organisation. Giv forskellige personer detaljerede brugerrettigheder til funktioner, hjemmesider og moduler. Ved hjælp af standardindstillinger for brugerkonti som admin, chefredaktør og redaktør kan rettigheder fordeles hurtigt og ensartet.

Godkendelsesproces. Og alt kører som smurt.

Afhængigt af autorisation kan indhold publiceres direkte eller sendes til andre grupper, afdelinger eller enkeltpersoner til gennemgang og godkendelse. Automatiske e-mailnotifikationer minder brugerne om status for indhold, der stadig skal kontrolleres, og de nødvendige godkendelser. Hver redaktør kan tildeles tilsvarende grupper.

Visitkort. Fremme af holdånden.

Hver redaktør har sit eget visitkort i CMS 6, som kan tilgås af hele redaktionen. Kortet indeholder alle nyttige kontaktoplysninger, kontorets beliggenhed og links til sociale profiler.

Logning. For mere gennemsigtighed.

Alle brugeraktiviteter logges og registreres i logfiler. På den måde kan processer og deres ophavsmænd tydeligt ses og overvåges.

Brugergrupper. Klar og centraliseret rettighedsstyring.

Ved hjælp af såkaldte brugergrupper kan adgangsrettigheder for alle brugere styres og administreres centralt og meget bekvemt. Funktionen viser tydeligt, om den pågældende CMS-bruger har flere eller færre rettigheder end defineret i gruppen.

Indholds- og layoutfunktioner

Layout-motor. Alt på det rigtige sted.

En ny type layoutmotor udviklet af gradwerk giver stor frihed til at skabe og vedligeholde indhold på hjemmesider. Den understøtter mange forskellige indholdstyper (tekst, billeder, medier og tredjepartsindhold) samt udvidelige layouts. Elementer tilføjes nemt med et klik og flyttes ved hjælp af drag-and-drop.

Responsivt design. Ser perfekt ud overalt.

CMS 6 understøtter alle nødvendige teknologier og tilbyder alle funktioner til at skabe og betjene moderne, adaptive layouts ved hjælp af dynamisk viste billedstørrelser. Afhængigt af displayet indlæses billederne automatisk i den passende størrelse. Derudover kan forskellige mediestørrelser administreres, og de nødvendige medieforespørgsler kan gemmes under udviklingen.

WYSIWYG-editor. Hurtig og nem at bruge.

Brug af en af de mest moderne og kraftfulde WYSIWYG-editorer til håndtering og indtastning af tekst. Understøttelse af forskellige tekstformateringer, justeringer, links og tabeller.

Hurtig redigering. Hurtig, hurtigere, hurtigst.

Indtast tekst og indhold direkte i hjemmesidelayoutet. Tekstflow og linjeskift svarer 100 % til præsentationen på hjemmesiden. Input er altid i relation til sidens design. Du kan se resultatet, mens du skriver.

Den nye type forhåndsvisning. Endelig realistisk takket være Device View!

Når du ser, hvordan dine sider ser ud, vil du straks sætte pris på den nye preview-funktion i CMS 6. Den simulerer din hjemmeside i displayet på omkring to dusin slutenheder, herunder utallige populære smartphones og tablet-pc'er samt notebooks og stationære computere. Så snart du har valgt en af enhederne, tilpasser størrelsen på din preview-side sig automatisk og viser dig, hvordan den vil blive vist på den pågældende enhed. Listen over tilgængelige enheder og opløsninger bliver hele tiden opdateret og udvidet af os.

Tekstelement. Det er her, ordet tæller.

Du kan bruge tekstblokke til at placere tekster i forskellige størrelser og med forskellig formatering på siden. Det gælder selvfølgelig også lister og links.

Taler du social?

På dine sider kan du bruge elementet "Sociale indlæg" til at indsætte indlæg fra Instagram, Twitter eller Facebook i dit sideindhold med blot et par klik. Det eneste, du skal gøre, er at indtaste URL'en til opslaget, og CMS 6 vil automatisk integrere det korrekt i dit indhold.

Billedelement. Et billede siger mere end 1000 ord.

Du skal blot indsætte nye billeder ved at vælge dem fra katalogtræet eller indlæse dem direkte på hjemmesiden. Træk og slip billedet fra dit skrivebord til CMS 6. Du kan også linke dem direkte til andet indhold. Ved yderligere at angive billed- og fotografrettigheder kan du automatisk vise copyright-meddelelser ved siden af billederne.

EXIF-data. Det digitale fodaftryk af dine billeder.

Ved hjælp af de EXIF-data, som kameraerne genererer, kan vi automatisk aflæse copyright-oplysninger og alternative billedbeskrivelser og gemme dem i CMS 6. På den måde sparer du en masse tid på manuelt at indtaste copyright-oplysningerne for de billeder, du bruger.

Autolabels gør søgningen til en leg. Det er som at trylle!

Takket være den kraftfulde og integrerede mediebrowser og en integreret hurtigsøgning kan du finde indhold og elementer hurtigt og præcist. En algoritme baseret på kunstig intelligens bruges, når du uploader dine billeder. Den genkender automatisk, hvad der er på det pågældende billede, og tagger det med passende nøgleord. CMS 6 genkender bygninger, scener, ansigter og stemninger såvel som logoer, farver og former og tilføjer disse oplysninger til dit billede. Kendte bygninger forsynes med placeringsoplysninger og et kortudsnit.

"Billede med tekst"-element. Hører simpelthen sammen.

For at indsætte nye billedelementer kan du vælge eksisterende billeder fra katalogtræet eller uploade billeder direkte til hjemmesiden. Træk og slip billedelementet direkte fra dit skrivebord til CMS 6. Du kan også indtaste og vise en tekst til hvert billede. Det er f.eks. nyttigt til forklaringer eller copyright-oplysninger om billedet.

Tilstand for billedbeskæring. Klik, klik ... færdig!

Hvis der er defineret faste billedstørrelser i layoutet på en side, kan redaktører bruge den praktiske billedbeskæringstilstand, når de indsætter billeder, der er for store, og indsætte dine billeder i henhold til gitterspecifikationerne. Ved hjælp af det relevante værktøj kan du vælge det ønskede forhold og beskære billedet til den korrekte størrelse. Det eneste, du skal gøre, er at vælge det bedste billedudsnit.

Rediger billeder. Den perfekte indstilling.

I CMS 6 kan billeder efterfølgende beskæres, ændres i størrelse, spejlvendes, roteres og retoucheres ved hjælp af Image Editor. Farvebalance, lysstyrke og kontrast kan også justeres. Ved hjælp af integrerede slørings- og skærpningsværktøjer kan der anvendes passende effekter på fotos.

Database-objekter. Den perfekte måde at integrere dynamiske data på.

Ved hjælp af databaseobjekter kan indhold, der f.eks. er oprettet i en eventdatabase, også indlejres i klassiske indholdssider og nyhedsbreve.

Det rigtige fokus for dine billeder.

CMS 6 er i stand til automatisk at beskære billeder til en bestemt størrelse. For eksempel hvis et billede skal vises som en del af et preview for dets større modstykke på din hjemmeside, eller hvis der bruges små previews til billedgallerier. Ved hjælp af CMS 6 kan du til enhver tid nemt flytte fokus fra dit originalbillede, f.eks. til det område, hvor ansigter eller vigtige komponenter er placeret. I disse tilfælde beskærer CMS 6 dine billeder helt automatisk uden at ændre de originale filer.

Automatisk ansigtsgenkendelse. Det rigtige fokus - også helt automatisk.

Så snart du indsætter fotos med ansigter, analyserer vi automatisk det tilsvarende ansigt i CMS 6 og sætter automatisk fokus på personens næsetip, så manuel placering ikke længere er nødvendig for CMS-redaktørerne.

Billeder til skærme med høj pixeltæthed. Din hjemmesides billeder har aldrig været så skarpe.

CMS 6 kan automatisk gengive billeder i høj opløsning, som også kan vises særligt skarpt på enheder med højopløselige skærme. Det såkaldte picture-element bruges til dette ved hjælp af <picture> og <srcset>. Ved hjælp af det indlæses HQ-billeder kun på skærme, der understøtter denne visning. Det er vigtigt, at billederne også gemmes i højere kvalitet i CMS 6. Resten kører så automatisk. Det betyder, at dine besøgende kan genkende billeder, diagrammer og tekst i billeder tydeligere end nogensinde før på Apple Retina Displays eller andre HQ-skærme fra andre producenter.

Mediegalleri. Ny bevægende indsigt.

Redaktører kan bruge mediegalleriet til at tilføje hele gallerier til deres sider med et enkelt klik. Eksisterende billeder kan også vælges fra træet eller uploades med drag-and-drop. Højdepunktet: Videoer kan kombineres med billeder i et galleri. Det eneste, du skal gøre, er at indtaste videoens webadresse; CMS 6 sørger automatisk for integrationen og understøtter de vigtigste videoportaler som Vimeo og YouTube.

Hurtige hjemmesider takket være billedoptimering.

I CMS 6 bliver billeder, som du uploader til din webserver, automatisk optimeret. Billeder (i JPG-, PNG- og GIF-format) kan optimeres til at være op til 95% mindre uden at gå på kompromis med visningskvaliteten. Redaktørerne behøver ikke at foretage nogen valg eller beslutninger, alt kører automatisk i baggrunden.

Forms Pro. Det lyder kompliceret, men det er faktisk ret enkelt.

Med Forms Pro kan du nemt oprette og integrere dine egne formularer. Den brugervenlige editor giver dig mulighed for at oprette enkle og komplekse formularer til registrering og kontaktformularer på bare et par minutter, inklusive uploadfunktioner til dine besøgendes filer. Formularindtastninger fra dine besøgende kan enten sendes til dig via e-mail eller gemmes i databaser, afhængigt af dine behov.

Video. Stor film.

Med videoelementet kan redaktører indsætte videoer på siden ved at indtaste videoens URL. CMS 6 håndterer hele integrationen automatisk og understøtter de vigtigste videoportaler som Vimeo og YouTube. Utroligt, ikke sandt? Kopier og indsæt linket - og du er færdig!

Blogging. Bare tal om det.

En diskussionsfunktion kan integreres med få klik og give et site mulighed for at kommunikere med brugerne. Vi stoler på den mest kendte af alle løsninger: Disqus. Det eneste, du skal gøre, er at indtaste dit Disqus-ID og starte din egen firmablog med det samme. Denne løsning er flersproget og endda ideel til mobile hjemmesider.

Teaser. Til nyhedsbranchen.

Teasere bruges til automatisk at læse sider fra et bestemt område og vise nyheder i forkortet eller modificeret form, for eksempel på hjemmesiden. Denne teknologi minimerer redaktørernes vedligeholdelsesarbejde betydeligt. Teasere kan generere den forkortede tekst automatisk. Men for at undgå dobbelt indhold er det muligt at indtaste forskellige teasertekster.

Internettets turbo: "Accelerated Mobile Pages"-formatet, forkortet AMP.

Det er nu den nye måde at læse artikler og indlæg på, når man er på farten. Webstedsoperatører, der udgiver deres egne nyheder og artikler som udgivere eller bloggere, kan gøre dem tilgængelige for Google baseret på AMP-teknologi. De nødvendige rich snippets genereres automatisk og stilles til rådighed for Google for bedre genkendelse af artiklen. Fordelen: Mobilbrugere ser bl.a. sådanne artikler, som er mærket med et lynsymbol, i en særlig nyhedskarrusel i Google-søgningen. Indlæsning af sådanne artikler tager mindre end et sekund - så det fungerer utroligt hurtigt!

Søgefunktion. Hvis du søger, finder du.

Tilføj en søgefunktion til din hjemmeside med et enkelt klik, og giv besøgende hurtig adgang til at søge på din hjemmeside.

Sikkerhed. "Her kan du ikke komme ind!"

Føj alle funktioner, der er relevante for sikre sideområder, til en side. Det omfatter masker til at logge ind, ændre eller gendanne adgangskoder og registrering. Brug sikkerhedsfunktionen til at gøre sideområder kun tilgængelige for bestemte besøgende via login. Det gør det nemt at oprette intra- og ekstranet eller beskyttede medlemsområder og at beskytte og administrere dem ved hjælp af globale sikkerhedsniveauer.

Mailing. Gatewayen til dit nyhedsbrev.

Indsæt inputmasker til dine nyhedsbrevsabonnenter på siden. Her kan du blot anmode om e-mailadressen eller detaljerede data som adresse og emneområde for den interesserede part. Du kan bruge disse oplysninger til at filtrere dine mailings og nå ud til de rigtige modtagere på en målrettet måde.

Google Maps. På denne måde.

Med Google Maps-elementer kan du nemt tilføje kort til din hjemmeside. Du konfigurerer placeringen via en integreret og verdensomspændende adressesøgning, kortets generelle udseende, omfanget af funktioner og mange andre indstillinger. Der er ingen grund til at kopiere og indsætte kodestykker.

Flersprogede hjemmesider. Den nemmeste øvelse.

Alt indhold kan administreres og vedligeholdes på forskellige nationale sprog. Det gør det til en leg at oprette en flersproget hjemmeside og administrere den på en overskuelig måde.

Ikke kun CMS, men også billedhåndtering. Hvor man kunne forvente det.

CMS 6 fungerer også som et omfattende billedhåndteringssystem, der også kan vise og behandle formater, som ellers ikke kan visualiseres på hjemmesider (f.eks. RAW-filer og arbejdsfiler fra billedbehandlingsprogrammer). Ud over den automatiske mærkningsfunktion og mange andre registrerede kriterier giver søgefunktionen, der er integreret i CMS 6, dig mulighed for nemt at søge i tusindvis af billeder på få sekunder og bruge dem på dine hjemmesider. Naturligvis kan du også nemt gemme dine printbare data i CMS og indlæse dem, når du har brug for dem. Simpelthen billedhåndtering, som du ville forvente.

Sikkert er sikkert. Image Protector gør det sværere at stjæle billeder.

Hvis du vil forhindre eller gøre det sværere for folk at downloade dine billeder fra hjemmesider, giver CMS 6 Image Protector dig ekstra beskyttelse mod uønsket duplikering af onlinebilleder. Den forhindrer handlinger som drag-and-drop, højreklik-kopiering eller tap-and-hold på mobile enheder. Den giver også mulighed for at vise en copyright, når den udløses med højre museknap. Desuden kan billeder i høj opløsning forhindres i at blive vist i søgemaskinernes billedindeks, og der kan endda oprettes en generel blokering.

CMS 6 Composer er din innovative AI-tekstgenerator.

Revolutionér tekstforfatning med CMS 6 Composer, verdens første AI-tekstgenerator, der er integreret i et CMS. Dette kraftfulde skriveværktøj giver skabere mulighed for at oprette og gemme en række dokumenter, der kan genereres fuldt ud med enten tilpasset tekst eller ved hjælp af ChatGPT-drevet AI. Problemfri integration gør skriveprocessen nemmere og hurtigere end nogensinde før.

Problemfri integration. Uanset hvor du har brug for AI-tekstgeneratoren.

Takket være den sømløse integration i CMS 6 kan Composer bruges på alle relevante steder i sidestrukturen. Uanset om det er tekstelementer, inputfelter eller databaseindhold - AI-tekstgeneratoren er altid tilgængelig. Derudover har brugerne altid adgang til historikken over genererede AI-tekster samt til deres egne eller delte dokumenter, hvilket muliggør en hidtil uset interaktion med kunstig intelligens.

Generøst udvalg af skabeloner. Udvides konstant.

Med hundredvis af løbende udvidede teksttyper og skabeloner tilbyder AI-tekstgeneratoren et perfekt udgangspunkt for succesfuld content marketing. Disse skabeloner dækker en bred vifte af kategorier, herunder blogartikler, e-handel, kommunikation, marketing, HR og meget mere. Det betyder, at den rigtige skabelon er tilgængelig til enhver type tekst.

Optimeret til SEO. Bedre placeringer.

Med muligheden for at inkludere definerede søgeord for dine sider udfolder AI-tekstgeneratoren sit fulde SEO-potentiale i kombination med CMS 6 SEO Vital Values-funktionen. Denne funktion tilbyder et omfattende on-page-analysesystem til sideindhold og søgeordstæthed. Det giver virksomheder mulighed for bedre at skræddersy deres indhold til deres målgrupper, hvilket i sidste ende fører til bedre placering i søgeresultaterne og større rækkevidde.

Uovertruffen integration. Copy & paste hører fortiden til.

De tekster, der genereres af Composer, kan indsættes i det relevante felt med blot et enkelt klik. Manuel kopiering og indsætning af tekster hører nu fortiden til. Det gør det endnu nemmere og hurtigere at skrive tekster og muliggør fuld integration af AI-kraften i alle inputfelter på hjemmesider. Det gør CMS 6 Composer til et uundværligt værktøj til succesfulde content marketing-strategier.

Altid til rådighed. AI sover aldrig.

CMS 6 Composer med integreret AI-tekstgenerator påtager sig funktionen som tekstforfatter eller oversætter og muliggør dermed betydelige tids- og omkostningsbesparelser i skabelsen af indhold af høj kvalitet. Det gør CMS 6 Composer til et uundværligt værktøj i enhver succesfuld content marketing-strategi.

Revolutionerende databasefunktioner med godkendelsesproces

CMS 6 tager databaser til det næste niveau! Funktionerne giver ikke kun et klart overblik, men også en komplet godkendelsesproces, der giver dig kontrol over dine databaseposter.

En liste over alle versioner

Med CMS 6 vises de sidst gemte versioner af de respektive editorer for hver databasepost. Denne funktion giver dig mulighed for hurtigt at hoppe tilbage til ældre versioner, hvis det er nødvendigt.

Komplet udgivelsesproces

Som tilvalg kan du opsætte en komplet godkendelsesproces, hvor skabeloner skal kontrolleres og godkendes af seniorredaktører.

Redigering over flere dage

Databaseposter kan midlertidigt sættes til kladde-status og redigeres over flere dage, før de udgives.

E-mail-notifikationer

Redaktører modtager en e-mailnotifikation, så snart databaseposter er blevet indsendt til gennemgang.

Nyt dashboard

Widget Den nye dashboard-widget viser dig alle databaseposter, der er sendt til gennemsyn, umiddelbart efter at du er logget ind.

Statusvisning af trafiklyssystemet

Den aktuelle status vises via et trafiklyssystem i oversigten over dataposter.

Udvidet indhold og funktioner

Alt i ét system. Billedhåndtering, som du altid har ønsket det.

CMS 6 tilbyder professionel billedhåndtering, der også giver dig mulighed for at håndtere og vise ikke-web-billedformater (som PSD, DNG og EPS) i CMS'et. Med et enkelt klik kan disse også konverteres til formater som JPEG og PNG og derefter bruges på din egen hjemmeside.

Flere indholdstyper. Mere fleksibelt end nogensinde før.

Ud over sider kan redaktører oprette sektioner, objekter, links og filer i filtræet. Alle elementer kan hurtigt tilgås og oprettes ved hjælp af overskuelige funktioner. Alternativt kan tastaturgenveje eller kontekstmenuer bruges til at nå målet hurtigere med et sekundært klik. Du kan også fremhæve alle elementer med farver. Det giver dig og dine kolleger et endnu bedre overblik, når I arbejder med mapper og filer.

Tagging. Organiser dit indhold.

Tilføj dine egne nøgleord til dine sider, så de kan indgå i en filtreret præsentation på hjemmesiden, for eksempel (produkt- og opskriftskategorier). Redaktører kan nemt oprette deres egne topkategorier og tagging-termer via CMS 6 og bruge dem med det samme til dine sider. Det sikrer orden og organisation.

Hurtig-søgning. Sandsynligvis den hurtigste CMS-søgning i verden.

Quick Search giver dig mulighed for at søge efter alt tænkeligt indhold og alle tænkelige elementer fra ethvert modul i CMS 6. Du kan ikke kun finde sider hurtigere end nogensinde før, men også billeder, dokumenter, databaseposter, regler, scripts, brugerkonti og meget mere.

Upload af filer. Næsten som på din computer.

Før hvert filupload kan du beslutte, om du vil overskrive eksisterende filer med samme navn, springe dem over eller beholde begge versioner.

Del dine data.

I CMS 6 kan redaktører generere et separat delelink for hver mappe og dermed gøre de billeder eller dokumenter, der er indeholdt deri, tilgængelige for eksterne brugere. Det er muligt at bestemme, fra hvornår og indtil hvornår dette link er gyldigt, om der skal indtastes et password, eller om antallet af adgange til dette link er begrænset. Det gør det ekstremt nemt at dele billeddata med f.eks. journalister eller andre agenturer.

Datoer. Punktlig og pålidelig.

Sider kan gives en aktiverings- og udløbsdato og -tid, så de automatisk kan vises eller forsvinde, slettes eller flyttes til et arkiv. Når det er defineret, kører resten helt automatisk.

QR-koder. Bare en scanning væk.

For hver side genereres der automatisk en QR-kode, som du kan downloade i trykklar kvalitet og bruge i din næste marketingkampagne. Du kan selvfølgelig også bruge koden i CMS 6 til at scanne den direkte med din smartphone og bare kalde siden frem uden at skulle indtaste webadressen.

Link-tjek. Sådan holder du din hjemmeside intakt.

Du kan nu bruge det integrerede linktjek på enhver mappe. CMS 6 gennemsøger alle sider i mappen og kontrollerer de links, der bruges der. Hvis nogle af dem ikke længere er tilgængelige, kan du nemt finde dem ved hjælp af en liste og rette fejlene.

Navigation. Nu er det slut med menupunkter.

Som regel skal dine sider være tilgængelige via navigation. Linkene i de respektive menuer kan indstilles og defineres direkte, når du opretter sider. Fra nu af har du overblik over alle funktioner og processer i et enkelt strukturtræ. Det er ikke nødvendigt at skifte mellem indhold og navigationspunkter.

Skræddersyet software "on board". Lavet til dig.

Med CMS 6 kan du ikke kun administrere dit sideindhold, men også alle andre databasekoncepter, der er relevante for din hjemmeside. Fra seminar- og eventdatabaser til omfattende produktlister, ordresystemer, adresse- og salgslister og meget mere - der er ingen grænser for din kreativitet. Denne skræddersyede software skabes af gradwerk og integreres problemfrit i CMS for dig, med den samme intuitive brugergrænseflade, som du allerede kender fra CMS 6.

Placer dynamisk indhold med databaseobjekter som aldrig før!

Ved hjælp af skræddersyede og problemfrit integrerede CMS 6-databaser kan du administrere produkter, jobannoncer, kontaktpersoner, ejendomme, ofte stillede spørgsmål og meget mere. Forestil dig nu, at du kan indsætte et eller flere af disse datasæt på en perfekt designet måde hvor som helst på din hjemmeside, simpelthen mellem din tekst, billeder, videoer og andre sideelementer. Måske beskriver du en service, og du vil også gerne generere og indsætte en slags kontaktkort til din medarbejder fra kontaktdatabasen. Er det ikke muligt? Og du kan gøre det uden nogen form for programmeringskendskab! Disse data kan derefter sendes til forskellige outputformater, såsom hjemmesider eller IoT-enheder, via et interface. I dette tilfælde fungerer CMS 6 som et såkaldt headless CMS uden at foregribe publiceringsprocessen af disse data. Trinene er meget enkle: Indsæt databaseobjekt, vælg database og angiv en eller flere dataposter til visning - færdig!

Geo-IP indholdsfilter. Lad mig vise dig, hvad der interesserer dig.

Ved at angive, hvilke menupunkter der skal være synlige eller usynlige for besøgende fra bestemte lande, kan du implementere din globale indholdsstrategi lettere end nogensinde før. Takket være såkaldte landegrupper kan du sammenfatte visse lande i en klynge, for eksempel DACH-regionen, Sydamerika, de baltiske lande eller EU-medlemmer. I menupunkterne kan du så tildele individuelle lande med aktiveret IP-kontrol eller vælge de landegrupper, du selv har defineret. Du kan derefter simulere hvert land i CMS 6 preview for at simulere og kontrollere udseendet af din hjemmeside fra hvert lands perspektiv.

Kortere er nogle gange bedre. Korte links lavet af shortly.link

En særlig service til vores kunder er dynamisk forkortede webadresser, såkaldte short links. Disse forkortede adresser er især vigtige, når de bruges i sociale netværk, da du kun har nogle få tegn til rådighed til din besked. Denne service kan bruges fleksibelt af vores kunder og brugere af CMS 6. Du skal blot trykke på knappen med det korte link, så får du en forkortet og permanent gyldig webadresse.

Find mere, end du leder efter.

Integrer en fuldtekstsøgning i dine websider, der ikke kun kan vise sider og dynamisk indhold og finde dem for dine besøgende, men også PDF-dokumenter, der er gemt i CMS 6. Hvert PDF-dokument indekseres automatisk, når det uploades. Det betyder, at indholdet af filen også udtrækkes til søgeindekset og tages i betragtning i hjemmesidesøgningen.

Bring bevægelse i spil for god konvertering.

Ved hjælp af elementanimationer kan redaktører vælge fra en pulje af effekter, der passer til deres sider, og dermed bestemme, hvor de vises, og hvilke tekster og billeder der skal bevæge sig. Afhængigt af den besøgendes scroll-position vises animationerne af f.eks. tekst, billeder, gallerier og knapper, mens den besøgende scroller på siden. Alternativt kan animationer skjules på mobile enheder som smartphones og dermed være forbeholdt større skærme.

CMS 6 online billettering

Oplev en ny æra af online billetsalg med CMS 6, et system, der giver dig mulighed for at generere digitale billetter i form af personlige QR-koder eller NFC-tags og bruge dem til adgangskontrol ved dine arrangementer og tjenester.

Enkelt og praktisk: personaliserede billetter via e-mail

Med CMS 6 Online Ticketing kan dine kunder nemt modtage deres billetter via e-mail, men også som en dynamisk genereret PDF - dvs. som en digital billet. En betalingsproces kan også integreres via et valgfrit betalingssystem.

Mobil adgangskontrol med CMS 6 Scanner WebApp

Med CMS 6 Scanner WebApp kan du udføre adgangskontrol og autentificering via kamerascanning på mobile enheder som smartphones eller tablet-pc'er.

Alsidig og tilpasselig: automatisk kodegenerering og regelguider

Takket være den automatiske kodegenerering som en del af CMS 6-databaserne kan du til enhver tid nulstille dine koder i tilfælde af tab. Du kan også oprette forskellige scannerapplikationer til forskellige steder, personer og formål og give medarbejderne adgang til scannerapplikationen på deres egne enheder (BYOD).

Du kan bruge de omfattende regelguider til at begrænse scannerapplikationen (placering, tid) og foretage ændringer i databaserne efter en scanning. Der er også forskellige regler til rådighed for sandsynlighedskontrol (betaling, vellykket login).

Komplet overblik: søgning, logning og hændelsesrelateret historik

Med CMS 6 Scanner har du styr på indfangningen af QR-koder og NFC-scanninger (kun Android), og du kan finde og manuelt indfange registreringer og deltagere ved hjælp af den fulde søgefunktion i appen. Du har også adgang til en eventrelateret historik og omfattende logning af scanningsprocesserne i CMS 6.

Intelligente oversættelser

Din hjemmeside bliver international med bare ét klik.

Takket være verdens bedste deep learning-teknikker kan du som redaktør udføre sideoversættelser med et enkelt klik. Du skal blot vælge dit målsprog i CMS 6, så oversætter systemet de elementer, der findes på siden, f.eks. tekster, billedtekster, formularer, sidetitler, beskrivelser og sidens URL, når du beder om det. CMS 6 understøtter indonesisk, svensk, bulgarsk, italiensk, slovakisk, kinesisk, japansk, slovensk, dansk, lettisk, spansk, tysk, litauisk, tjekkisk, engelsk, hollandsk, tyrkisk, estisk, polsk, ungarsk, finsk, portugisisk, fransk, rumænsk, græsk, ukrainsk og russisk.

Nemt at lege med databaser på alle sprog.

Selv de meget anvendte databaser i CMS 6, som bruges til datoer, produkter, artikler og meget mere, kan oversættes med et enkelt klik.

Hurtig oversættelse, alt under kontrol.

I alle CMS-moduler kan du til enhver tid kalde quick translator frem ved hjælp af en genvej. Denne hjælper er især praktisk, hvis du skal producere en tekst eller passage til dit nyhedsbrev eller online chat.

Dashboard

Utroligt mange muligheder.

Ved hjælp af en række forskellige widgets kan du placere og arrangere personlige oplysninger på CMS 6's startskærm. Det kan være statistiske evalueringer af dine hjemmesider, de seneste nyheder fra dit yndlingsdagblad, de billigste benzinstationer i dit område, aktiekurser eller de næste aftaler fra din personlige kalender.

Alle data, hvordan og hvor du vil have dem.

Alle widgets kan tilpasses med hensyn til størrelse og visning og tilpasses dine personlige behov. Du kan trække og slippe widgets på CMS 6-startskærmen og arrangere dem, som du vil.

Søgemaskineoptimering

Indeksering og søgbarhed. Så du kan blive fundet.

Med CMS 6 kan du oprette sider med ren HTML-kode, som let kan indekseres af søgemaskiner. Du får automatisk den bedste version af en hjemmeside og behøver ingen SEO-plugins.

Talende URL'er. Det er sådan, webadresser ser godt ud.

Alle CMS 6-sider vises med talende URL'er. Vi bruger ikke numeriske ID'er i webadressen, som vurderes negativt af søgemaskinerne. Du kan også til enhver tid selv definere og efterfølgende ændre dine side-URL'er. Generelt tilbyder CMS 6 omfattende og varierede indstillingsmuligheder for domænetildeling og -definition. For eksempel tages der højde for brugerdefinerede navne på sidemapper i URL'en.

Virtuelle kataloger.

De såkaldte virtuelle mapper, som du frit kan definere og oprette med få klik, giver dig endnu mere frihed. Det giver dig mulighed for at oprette korte og mindeværdige adresser med sideomdirigeringer og aktivere dem med det samme. Du kan også oprette flere kataloger til en enkelt side, f.eks. www.ihreadresse.de/gewinnspiel. Hvor du tidligere var nødt til at spørge din administrator om hjælp, kan du nu gøre det selv.

Sidetitler og metadata. Hurtigt og nemt.

Hver sidetitel, som er meget vigtig for indeksering af hjemmesider i søgemaskiner, kan navngives individuelt og på flere sprog. Desuden kan alle metadataindstillinger også foretages for hver enkelt side og afvige fra den globale regel.

XML-sitemap. Den varme linje til Google.

Et XML-sitemap genereres for hvert websted specifikt til bedre indeksering af Google, som opdateres kontinuerligt og automatisk. Denne XML-fil indeholder alle links på din hjemmeside og også URL'erne til dine billeder, så dine sider bliver indekseret perfekt. Selv hvis der bruges meget Javascript, kan Google nemt hente en opdateret oversigt over alle sider og links.

Billedtags. Så Google ved, hvad der står i dine billeder.

Billeder kan nemt tagges med <ALT>- og <TITLE>-tags, hvilket igen gavner søgemaskinernes indeksering.

Dynamisk genererede sider. Vær ikke bange for databaser.

Hele sider genereres ofte fra CMS 6-databaser, der er udviklet specifikt til kunder, f.eks. til opskrifter, produkter eller datoer. Disse dynamisk genererede sider er også udstyret med såkaldte talende URL'er i CMS 6 og bliver automatisk listet i det XML-sitemap, som er så vigtigt for Google. Det betyder, at din SEO-kampagne heller ikke går glip af dette indhold.

Caching. Turbo til internettet.

Alle sider bruger de nyeste caching-metoder, så dine sider vises hurtigt for tilbagevendende besøgende. Søgemaskinerne belønner også denne teknologi med en bedre placering, da hastigheden på en hjemmeside er det, der tæller mest for dem.

Ekskludering af robotter er standard.

Du kan selvfølgelig også redigere og ændre instruktionerne i din robots.txt-fil direkte i CMS 6. Fra et søgemaskineperspektiv er du derfor ideelt forberedt til at give Google, Bing, Yahoo osv. de oplysninger, de forventer.

Omdirigering af domæner. En for alle!

Hvis du bruger forskellige domæneadresser til din hjemmeside, er det vigtigt, at søgemaskinerne kun bruger én. Ved hjælp af en domæneomdirigering sørger vi for, at alle domænenavne omdirigeres til ét og samme domæne, så søgemaskinerne ikke klassificerer indhold under forskellige adresser som en skadelig duplikering af dette indhold.

Med keyword ranking kan du altid se, hvor dine sider rangerer!

Ved hjælp af placeringerne kan du se, hvilke fremskridt din hjemmeside allerede har gjort i søgemaskinerne. Bestem, hvilke søgetermer der automatisk skal overvåges i rankinganalysen, og hvilke geografiske placeringer der skal tages i betragtning. Du skal blot indtaste et søgeord eller en kombination, definere det land, hvor søgeresultatet (betalte og organiske poster) skal kontrolleres - og CMS 6 vil overvåge positionen regelmæssigt og automatisk, uden at du behøver at logge ind i CMS. Fra nu af kan du holde øje med resultaterne af din søgemaskineoptimering!

Analyse og optimering med SEO-evalueringer

SEO-evalueringerne tilbyder omfattende funktioner til at analysere og optimere de vitale værdier på din hjemmeside. Værktøjet bestemmer metadata som f.eks. søgeordet i sidestien og sidetitlen, metabeskrivelsen generelt og søgeordet i metabeskrivelsen. HTML-indholdet analyseres også, herunder overskrifter, generel søgeordstæthed i overskrifter, søgeordstæthed for søgeordet i sideindholdet, alternative tekster til billeder og forholdet mellem sideindhold og HTML.

Hold øje med indlæsningstid og størrelse

SEO-analyserne tager også højde for sidens indlæsningstid og størrelse for at sikre, at din hjemmeside indlæses hurtigt og effektivt. Det forbedrer ikke kun brugeroplevelsen, men også placeringen i søgemaskinerne. Med de seneste seks måneders statistiske værdier for sessioner, unikke brugere, sidevisninger, bounce rate og dwell time har du mulighed for at spore og optimere optimeringsindsatsen for din hjemmeside.

Farvekodning for et bedre overblik

SEO-evalueringerne er designet til at være brugervenlige og tilbyder farvekodning af optimeringskravene til sidens indhold. Farverne hjælper dig med at få et hurtigt overblik og hurtigt identificere, hvor der er behov for optimering. Værktøjet giver dig således omfattende optimeringsværktøjer til at optimere din hjemmeside til søgemaskiner og opnå mere trafik og højere placeringer.

Redaktører drager fordel af de nye funktioner

Med de nye SEO-analyser i CMS 6 kan redaktører tage deres hjemmeside til et nyt niveau. Funktionerne muliggør en omfattende analyse og optimering af de vitale værdier på hver enkelt side for at understøtte en vellykket optimering af sidens indhold. SEO-analyserne er det ultimative værktøj til en succesfuld online-tilstedeværelse og giver redaktører mulighed for at gøre deres hjemmeside endnu mere succesfuld.

AI-statistikmodulet. Omfattende analyse af din hjemmeside.

CMS 6's statistikmodul er en omfattende løsning til analyse af din hjemmeside. Det giver et overblik over alle nøgletal, herunder sidevisninger, sessioner, individuelle brugere, bounce rate og dwell time.

Analyse af hjemmesidens performance

Dette modul giver dig mulighed for at analysere din hjemmesides performance i dybden ved at vise komplekse og ikke-sammenhængende periodesammenligninger både grafisk og numerisk. Ved at anvende nye beregningsmetoder får du et endnu mere præcist billede af din hjemmesides performance.

Overvågning af leadgenerering

De nyeste målretningsfunktioner muliggør liveovervågning af din leadgenerering, som kan analyseres i konverteringsfrekvenser og endda tjene penge.

Udvidede funktioner og overholdelse af databeskyttelse

Statistikmodulet byder på mange nye funktioner, herunder en revideret statistikoversigt med alle vigtige nøgletal, nye diagramvisninger, filterfunktioner til periodesammenligninger samt reviderede menupunkter og rapporter. Også dette modul er databeskyttelseskompatibelt og klar til GDPR.

AI-webanalyser: et nyt niveau af datatolkning

Med integrationen af AI-webanalyser repræsenterer statistikmodulet i CMS 6 en revolution inden for datatolkning. Ved hjælp af ChatGPT's AI-teknologi bliver de komplekse data om din hjemmesides performance oversat til forståelige analyser.

Tilgængelig og dybdegående dataindsamling

Med statistikmodulet i CMS 6 kan du opleve en ny form for dataindsamling. Den AI-drevne analyse gør dybdegående analyser tilgængelige for alle og omdanner din hjemmesides data til forståelige rapporter.

Effektiv kommunikation af data

De forskellige eksportmuligheder i CMS 6 Statistics gør det lettere at dele dine analyser. PDF-rapporterne indeholder nu også resultaterne af AI-analysen og er ideelle til deling inden for din organisation eller dit projekt.

Frigør potentialet på din hjemmeside

Brug kraften i den nyeste AI-teknologi til at forstå og optimere dit websites performance. CMS 6's statistikmodul hjælper dig med at opdage og udnytte din hjemmesides sande potentiale.

Mailinger

Opret mailings. Nemmere end nogensinde før.

At oprette en mailing er ligesom at oprette en side i CMS 6. Du vælger din skabelon, og med få klik kan du tilføje tekst og billeder, tilføje yderligere elementer, hvis det er nødvendigt, eller blot flytte dem ved hjælp af drag-and-drop. Det har aldrig været så nemt at lave en mailing.

Mailinger med dynamisk indhold.

Ved hjælp af såkaldte databaseobjekter kan man også fleksibelt integrere dynamisk indhold i nyhedsbrevet eller den næste mailing, f.eks. fra aftaledatabaser. Indholdet læses fra databasen på det tidspunkt, hvor nyhedsbrevet oprettes, og integreres i mailskabelonen i overensstemmelse hermed.

Personaliseret lige fra første linje.

Ud over dynamiske hilsener i teksten i din mailing kan du også dynamisk inkludere en kønsspecifik hilsen i mailens emnelinje. Det gør din besked mere personlig og øger frem for alt åbningsraten for dit nyhedsbrev.

Adresser. Grundlaget for din hjemmeside: de besøgende.

Adresser kan indsamles via hjemmesideformularer, indtastes manuelt via CMS 6 eller nemt importeres og løbende synkroniseres med virksomhedsdata. Det er muligt at vedligeholde adresser med forskelligt indhold eller tilføje felter. Klassificer f.eks. adresserne efter produktanvendelse eller kontakttyper - du har fuld frihed. Nogle besøgende er måske allerede kunder, partnere eller bare interesserede.

Grupper. Så alle kun får det, de har lyst til at læse.

Til mailings kan du sammenfatte adresser i grupper. Det kan f.eks. kun være adresser fra Hamborg, kontakter, der kun er interesserede i et bestemt emne, eller personer, der endnu ikke er kunder i din virksomhed. Mailingsystemet følger også din internationale strategi: Du kan f.eks. kategorisere og sende nyhedsbreve efter nationale sprog. Mailingmodulet giver dig ekstremt fleksible teknikker til dette.

Rapportering. Opfølgning på mailingen.

Du kan afgøre, om din mailing virkelig er en succes ved hjælp af de rapporter, der leveres i realtid. Du kan bl.a. se de aktuelle åbningsrater for dine e-mails i detaljer, hvor ofte der er blevet klikket på links, og hvilke regioner dine brugere kommer fra. Du kan også se, om dine modtagere har læst, kun skimmet eller endda ignoreret dine mails, opdelt i desktop- og mobilbrugere. Hvis du ønsker det, kan du også automatisk modtage en klar opsummering pr. e-mail to dage efter afsendelsen. Rapportering kan ikke være bedre.

Højhastighedsydelse. Wooshh!

Hvis du får din hosting drevet af vores virksomhed, får du automatisk adgang til vores højtydende mailservere, som bruger SMTP til at sende din mail på kortest mulig tid. Alternativt kan du også oprette og bruge dine egne SMTP-servere i mailingmodulet. Det holder din IT-afdeling fri for hovedpine og dine mailings effektive.

Formularer Pro

Forms Pro-modulet er et værktøj til at oprette og administrere formularer til hjemmesider, som er direkte integreret i CMS 6. Det giver brugerne mulighed for at oprette og mærke enkle og komplekse formularer ved hjælp af drag & drop.

Modulets funktioner og egenskaber

Modulet tilbyder 22 elementtyper, hvorfra brugerne kan oprette flersprogede formularer, herunder tekstfelter, multiple choice-spørgsmål, datovælgere, billed- og tekstoutput og meget mere. Det har omfattende tilpasningsmuligheder, herunder start- og sluttidspunkter, knapetiketter og en preview-tilstand.

Det tilbyder også omfattende statistiske analyser, herunder besøg, visninger, forsendelser og annulleringer, samt gennemsnitlige behandlingstider og fejlrater. Det understøtter også ARIA tooltips for at gøre formularelementer tilgængelige.

Databasehåndtering

Forms Pro-modulet giver brugerne mulighed for automatisk at generere databaser, der fungerer som en database for udfyldte formularer. Administratorer kan oprette relationer til eksisterende databaser og administrere formularer centralt og bruge dem flere gange på hjemmesiden. Indstillingsmuligheder for at forhindre spam fra bots og omfattende statistiske analyser afrunder databasestyringen.

Administratorfunktioner

Administratorer har mulighed for at eksportere formularer til PDF eller til tredjepartssystemer som Slack og Stackfield. De kan også tilpasse funktioner og oprette links til eksisterende databaser.

Møder

CMS 6 Meetings - din kommunikationsplatform

Med det nye CMS 6 Meetings-modul kan du komme i kontakt med alle dine teams, kolleger og kunder og holde videokonferencer direkte fra CMS 6. CMS 6 bliver dermed din altomfattende kommunikationsplatform.

Udviklet med den nyeste teknologi

CMS 6 Meetings er gradwerks egen udvikling og er baseret på den nyeste og mest moderne WebRTC-teknologi. Den slanke og brugervenlige brugergrænseflade gør møderne endnu mere behagelige.

I overensstemmelse med databeskyttelse

Hosting finder sted på gradwerks egne servere og er GDPR-kompatibel. Direkte opkald med CMS-brugere og eksterne kontaktpersoner kan inviteres.

Enkel organisering af onlinemøder

Med invitationsstyringen til onlinemøder kan du planlægge dine møder og invitere alle deltagere via e-mail. Der tages højde for forskellige tidszoner og nationale sprog. En påmindelsesfunktion sikrer, at du ikke glemmer kommende møder.

Effektiv kommunikation

Du kan dele din skærm og præsentationer ved hjælp af den integrerede skærmdelingsfunktion. En integreret chat med emoji-vælger og filudveksling hjælper dig med at kommunikere under møderne.

Mere privatliv

Med AI-teknologi kan en virtuel baggrund overlejres for at skjule den virkelige rumsituation.

Høj lyd- og videokvalitet

CMS 6 Meetings leverer lyd og video i høj kvalitet takket være den nyeste WebRTC-teknologi.

Praktisk at bruge

CMS 6 Meetings kan nemt bruges i enhver moderne webbrowser, og dine deltagere behøver ikke at downloade nogen software.

Hurtig adgang til igangværende møder

Et hovedtelefonikon i CMS 6's statuslinje viser en pulserende visning af igangværende møder, hvilket giver hurtig adgang til listen over deltagere. Adgangsrettigheder kan styres via brugeradministrationen.

Undersøgelser

Hvis du ikke spørger, forbliver du dum.

Det har aldrig været nemmere at lave en undersøgelse end med CMS 6 surveys. Du kan intuitivt opsætte og strukturere din onlineundersøgelse. Du kan bruge tekst- og kommentarfelter, multiple-choice-spørgsmål, valg- og drop-down-menumatricer, spørgsmål med procentfordeling, billeder eller beskrivende tekster. For bedre organisering kan du bestemme, hvornår det næste spørgsmål skal vises på en ny side. Alle elementer kan efterfølgende flyttes til nye positioner ved hjælp af drag-and-drop.

Har du ingen ideer? Vores skabeloner hjælper dig med at komme i gang.

Mere end 400 eksempler på spørgsmål og svar venter på at blive brugt. Du kan indsætte dem i din undersøgelse med blot et par klik. Alle skabeloner er sorteret efter emne og kan let gennemsøges. De omfatter emner lige fra uddannelse, demografi, kundefeedback, markedsundersøgelser, menneskelige ressourcer, begivenheder, teknologi og medier til sundhedspleje.

Intelligente undersøgelser. Med ekstra logik.

Med såkaldte question pipelines kan du omdirigere deltagere til andre spørgsmål eller sider eller afslutte en undersøgelse før tid. Desuden hjælper tilfældige tildelinger dig med at undgå dobbelte svar. Hvis det ønskes, listes svarene tilfældigt ved hvert nyt opkald.

Alle kan deltage. Eller ikke?

Du kan designe dine undersøgelser, så alle kan deltage - eller du kan bruge et særligt link til kun at invitere bestemte personer. Du kan også bruge de adresser og grupper, der er gemt i mailsystemet. Ved hjælp af en integreret e-mailfunktion sendes invitationer elektronisk og direkte fra undersøgelsessystemet. Eventuelt kan en undersøgelse også afsluttes automatisk på et bestemt tidspunkt, eller når et bestemt antal deltagere er nået.

Resultater og analyser. I alle former og farver.

Ved hjælp af analysefunktionen kan du se alle spørgsmål og svar og deres procentvise fordeling i form af tabeller. Desuden fremhæver grafik og diagrammer svarfordelingen. Desuden kan du sammenligne spørgsmål og svar og dermed sætte resultater i relation til hinanden. For eksempel: Hvor stor er brugertilfredsheden blandt brugere af tablet-pc'er, eller hvor vigtig er virksomhedsintern uddannelse for folk fra forskningssektoren? Du kan selvfølgelig også eksportere alle undersøgelsesresultater og bearbejde dem statistisk i andre programmer, f.eks. i Microsoft Excel.

Fortæl mig, hvor du kommer fra. Statistikken giver dig svar.

Det integrerede statistiksystem viser dig for alle eller enkelte undersøgelser, hvor mange der har deltaget og hvornår. Det viser også behandlingstiden, de besøgendes oprindelse, og om de brugte en stationær computer eller en mobil enhed. På den måde kan du løbende tilpasse dine undersøgelser til dine brugeres vaner og optimere dem.

Kommandør

Din alt-i-én-løsning til skiltning. Et univers fuld af muligheder.

CMS 6 Commander er den omfattende løsning til stationær informationsdistribution i virksomheder eller offentlige rum. Commander er velegnet som marketing status board, medarbejderinformationssystem, display board til dine kunder og besøgende eller som touch-aktiveret multimedieinterface på en messe. Den kan vises på et tv på væggen, et pc-display, på din tablet-pc eller smartphone, dvs. selv når du er på farten.

Dit statusboard er klar. Du skal blot trække og slippe.

Ved hjælp af widgets kan brugerne opsætte deres Commander-skærme direkte i CMS 6. Mål for eksempel din hjemmesides succes i realtid. Ved hjælp af kurve-, cirkel- og søjlediagrammer, lister, trendvisninger og speedometre kan du forvandle hårde fakta til overbevisende og håndgribelig information. Du kan selvfølgelig også bruge widgets til tekster, billeder og videoer, ligesom du er vant til fra CMS.

Tilpassede widgets gør din statustavle unik.

Takket være den integrerede scriptingmotor kan gradwerk programmere alle tænkelige widgets. Læs data fra din webshop, dit ERP- eller CRM-system. Indlæs f.eks. data fra din hjemmeside for at udnytte og vise eventdata, din virksomheds kontakter, nyheder, månedens produkt og meget mere i de widgets, der er skabt til dig.

Touch-kompatibel og mester i din messetilstedeværelse. Garanteret!

CMS 6 gør det nemt at skabe dine interaktive præsentationer. Med CMS 6 Commander kan dine besøgende nemt browse gennem gallerier, afspille videoer, læse information eller endda åbne yderligere links i et dedikeret Commander-vindue. De kan så bruge deres finger, en mus eller trackpad'en til at styre systemet.

Timing er altafgørende. Den rigtige information på det rigtige tidspunkt.

CMS 6 giver dig mulighed for at vise dine dashboards for hele virksomheden på forskellige outputenheder, om nødvendigt passwordbeskyttet. Du kan planlægge visningen af de forskellige Commander-skærme i forhold til ugedag og klokkeslæt. Takket være angivelsen af enhedens placering skifter statustavlen til et dag- eller natlook, hvis det er nødvendigt, hvilket er behageligt for øjnene og sparer energi.

Den rigtige styling er altafgørende.

Der findes allerede forskellige designs til dine Commander-skærme. Men alle dashboards kan også tilpasses, så de passer til dine behov og din virksomheds corporate design. Her nyder du absolut frihed og individualitet.

Statusboard, fuld fart frem!

Med Commander Remote Express kan du på få sekunder trylle en fjernbetjening frem på din smartphone ved hjælp af en QR-kode, NFC-scanning eller Eddystone beacon-teknologi og bruge den til at sætte dine statustavler på pause, spole frem og tilbage eller vælge bestemte statustavler til visning. Lige som du ønsker det - genialt enkelt!

Fremtiden starter her - med CMS 6 Commander-reglerne.

Ved hjælp af triggere og regler kan du indstille din Commander til at vise de statustavler, der er beregnet til den pågældende medarbejder, når de kommer ind på dit kontor. Når medarbejderen forlader kontoret igen, vender Commander tilbage til den forrige visningsrække. Disse regler kan startes eller annulleres ved hjælp af iBeacon-, Eddystone- eller NFC-teknologi. Alternativt kan tjenester som IFTTT også integreres for at få Commander til at udføre en tilsvarende regel, når der f.eks. trykkes på en Wi-Fi-knap. Lyder det som science fiction? Men det er allerede virkelighed for os.

Manager til mobil tagging

Til succes for din detailreklamestrategi. Klar og gennemskuelig.

Har du planer om at bruge QR-koder eller NFC-tags i dine butikker, kontorer eller showrooms? Med nogle få trin kan du nemt registrere hver enkelt mobile tag direkte i CMS 6. Du kan også registrere vigtige yderligere oplysninger som f.eks. sendertype og den nøjagtige placering på et kort.

Vedligeholdelsesfri linkadministration. Placer QR-koder og glem alt om dem.

Takket være gradwerks egen linkforkorter, den såkaldte shortly.link service, kan du oprette unikke, permanent gyldige shortlinks til dine NFC-tags og QR-koder. Det betyder, at de små Bluetooth-sendere kan placeres næsten vedligeholdelsesfrit overalt, og at det indhold, der sendes, kan ændres fleksibelt via CMS 6 uden at skulle omkonfigurere beacons eller NFC-tags.

Tilpas visningen af dit indhold til den nøjagtige dag og det nøjagtige minut.

Ved hjælp af et regelmodul kan du styre de weblinks, der offentliggøres af de mobile tags, efter dine ønsker. Ved at angive ugedag og klokkeslæt kan du bestemme det nøjagtige tidspunkt, hvor dine kunder skal ledes til bestemte oplysninger ved at sende beacons. Du kan også vælge en start- og slutdato for at offentliggøre særlige kampagner og tilbud på den nøjagtige dag og det nøjagtige minut.

Pack & Go - Pak din hjemmeside med et enkelt klik

Med Pack & Go-funktionen kan du pakke hele din hjemmeside, inklusive sider, billeder, scripts og databaser, klar til transport med et enkelt klik. Inden for en dag forbereder CMS 6 en eksport af din hjemmeside til download, der er så komplet som muligt. Brug Pack & Go til dine personlige og fleksible backups eller til at overføre til et andet system.

Chat

Kundekommunikation via chat. Nemmere end nogensinde før!

Vil du gerne forbedre kundetilfredsheden og også tage dig af dine besøgende online på en særlig måde? CMS 6 Chat giver dig mulighed for at kommunikere med dine besøgende direkte på din hjemmeside. Takket være de integrerede brugerprofiler kan du indtaste data som besøgendes navne, telefonnumre og e-mailadresser manuelt, tilføje nøgleord og flette dem med data, der allerede er tilgængelige i CMS 6. Helt klart og effektivt!

Ingen tid til at kontakte alle besøgende?

CMS 6 overtager opgaven med at indlede samtaler for dig. Ved hjælp af såkaldte hilsneregler kan du henvende dig til besøgende med foruddefinerede hilsner, når visse omstændigheder opstår, såsom en defineret besøgslængde eller antallet af besøgte sider, og dermed indlede en dialog.

Har du lyst til en guidet tur?

Hvorfor ikke tage en tur med dine kunder? Under samtalen kan du tage dine besøgende med på en rejse gennem internettet. Du kan henvise dine chatpartnere til sider på din egen hjemmeside såvel som til andre udbyderes sider, selvfølgelig uden at afbryde den igangværende chat.

Analyser din online rådgivning.

Den integrerede statistik fortæller dig alt, hvad der er vigtigt, såsom hvornår på dagen dine besøgende bruger chatten mest, hvor mange e-mailforespørgsler du modtager på tidspunkter, hvor chatten er slukket, hvor hurtigt dine redaktører besvarer forespørgsler, og hvor mange chats der er per konsulent.

Du vil ikke gå glip af en eneste chat.

Mens du laver dit redaktionelle arbejde i CMS 6, vises hver chatforespørgsel visuelt og akustisk direkte i CMS'et, og du kan skifte direkte til din dialogpartner med et enkelt klik. Du kan også slå browsernotifikationer til. Det betyder, at du også får en notifikation på dit skrivebord om, at en besøgende har stillet dig et spørgsmål. Hvis du ønsker det, kan du indstille, om din chat-tilgængelighed automatisk skal aktiveres, når du logger ind i CMS'et, og deaktiveres igen, når du logger ud. På den måde kan du koncentrere dig om alle de vigtige ting - CMS'et tager sig af resten.

Opgaver

Projektstyring præcis der, hvor du har brug for det.

Du kan bruge Tasks-modulet i CMS 6 til at planlægge dine projekter, definere opgaver og de underopgaver, de indeholder. Du kan definere deadlines for færdiggørelse og invitere dine kolleger til disse opgaver.

Fleksibel planlægning og definition.

Drag-and-drop giver dig mulighed for at flytte projekter og trække opgaver fra et projekt til det næste. Det giver dig mulighed for at reagere hurtigt på ændringer i dine opgaver og tilpasse alt fleksibelt til enhver tid.

Find den rigtige reference.

I opgaverne kan du henvise til eksisterende CMS 6-indhold, såsom billeder, dokumenter eller sider, som din respektive opgave relaterer til. Det betyder, at alle redaktører altid er klar over, hvad der skal gøres, og hvilken del af din hjemmeside der påvirkes af opgaverne.

Kommunikation er alt.

Inden for hver opgave kan I også kommunikere med hinanden, så I kan udveksle beskeder og kommunikere med hinanden i stil med de sociale medier. Ændringer og nye beskeder vises med det samme i CMS 6's statuslinje, både visuelt og akustisk.

Databeskyttelse og GDPR

Håndtering af cookies. Den besøgende bestemmer selv.

CMS 6 er afhængig af GDPR- og ePrivacy-kompatibel brug af webstedscookies ved hjælp af en integreret cookiemanager. Denne kan også bruges til at forhindre udførelsen af tredjepartscookies. Første gang en bruger tilgår en side, fører det ikke til nogen sporing; CMS 6 er derfor en ægte opt-in-proces.

Oversigt over og beskrivelse af de anvendte cookies.

En dynamisk cookie-forklaringsside forklarer den besøgende, hvilken type cookie der bruges, og detaljerne for hver cookie. Besøgende kan også efterfølgende tilbagekalde cookie-indstillinger, der allerede er foretaget.

Dine kunders data kun med samtykke.

Alle overførsler af personlige data er forsynet med muligheden for en overensstemmende samtykkeerklæring til datalagring og er samlet i en central databeskyttelsesmanager med en eksportfunktion for at opfylde den foreskrevne forpligtelse til at fremlægge bevis.

En søgeanmodning hjælper med anmodninger om oplysninger.

Når besøgende og kunder spørger, hvilke data der er tilgængelige eller bruges i CMS 6, kan der udføres søgeforespørgsler i databeskyttelsesmanageren for at søge dybt i databaserne efter navne, nøgleord eller e-mailadresser og finde dem. Dataene kan også slettes permanent direkte i CMS 6.

Mailingen kommer, så længe du vil have den.

CMS 6-mailingsystemet arbejder med den obligatoriske double opt-in-funktion for nyhedsbrevstilmeldinger, hvis udførelse også gemmes elektronisk og sporbart. Den valgfrie re-opt-in, dvs. muligheden for regelmæssigt at anmode om en opt-in fra brugerne på et senere tidspunkt, er også en del af CMS 6.

Alexa stemmestyring

Lad os tale om det. Et CMS, du kan tale med.

Med CMS 6 Alexa Skill kan du forbinde Amazons succesrige stemmeassistent med din CMS-adgang og stille den spørgsmål om din hjemmesides performance. Spørg Alexa om din aktuelle SEO-kampagne, eller find ud af i realtid, hvilken søgemaskineposition du er i med dine aktuelle topsøgeord i Googles rangliste. Oplev at arbejde med et CMS på en helt ny måde - helt intuitivt, omfattende og stemmestyret!

Brugergrænseflade

Innovativ brugergrænseflade. Du vil elske den!

CMS 6's brugerflade er intuitiv at bruge. Alle funktioner er selvforklarende og imponerer alligevel med deres ydeevne. Funktioner som drag-and-drop, som du kender fra din computer, bruges til at flytte sider og andre elementer. Du kan også uploade flere filer på samme tid, beskære billeder og bruge tastaturgenveje til hurtig indtastning. Lær indholdspublicering at kende, som du aldrig har oplevet det før.

Søg hurtigere og find hurtigere.

Med den integrerede hurtigsøgning, som kan bruges overalt i CMS 6, kan du finde alle tænkelige typer indhold - sider, billeder, databaseposter, scripts, brugerkonti, regler, Commander-skærme og meget mere - på bare et par sekunder. Når det gælder billeder, kommer de etiketter, som billedgenkendelsessystemet indstiller manuelt og frem for alt automatisk, til deres ret. Endeløse klik og søgninger er helt elimineret. Det gør CMS 6 til systemet med den nok hurtigste måde at få adgang til indhold på.

CMS to go. CMS'et "alle steder".

Det nye CMS 6 backend interface imponerer ikke kun med sin klarhed, æstetik og hidtil usete brugervenlighed. Du kan bruge CMS 6 med alle dets funktioner på din tablet-pc og endda på din smartphone uden at skulle installere en app. Uanset om du administrerer sider, sender mails eller analyserer - CMS'et er tilgængeligt for dig overalt. Hvis din internetforbindelse svigter, mens du er ude at rejse, forhindrer CMS 6, at du mister data, du allerede har indtastet, ved at skjule alle gemmefunktioner.

CMS 6 bliver til storskærm.

Hvis du ikke kun bruger CMS 6 på mindre skærme, men måske også på særligt store skærme på dit kontor, vil du selvfølgelig også drage fordel af det større virtuelle rum, der er til rådighed. Inputmasker ser større ud, tabeller viser automatisk flere kolonner og dermed mere indhold, strukturtræet forbliver overskueligt selv med længere filnavne, billedoversigter (grids) giver dig større previews. Big er simpelthen smukt!

Flersproget backend. Uden sprogbarrierer.

CMS 6-backend er tilgængelig for redaktørerne på indonesisk, svensk, bulgarsk, italiensk, slovakisk, kinesisk, japansk, slovensk, dansk, lettisk, spansk, tysk, litauisk, tjekkisk, engelsk, hollandsk, tyrkisk, estisk, polsk, ungarsk, finsk, portugisisk, fransk, rumænsk, græsk, ukrainsk og russisk og kan leveres på andre sprog efter anmodning.

Sikkerhed møder bekvemmelighed: login uden adgangskode og 2-faktor-autentificering

CMS 6 understøtter nu login uden adgangskode, hvilket giver dig mulighed for at logge ind med touch- eller face-ID, Windows Hello eller hardware-sikkerhedsnøgler. Enkel opsætning og lagring af din login-metode garanterer et særligt bekvemt og sikkert login til CMS 6.

Enkelt og bekvemt login

Når du har konfigureret 2-faktor-autentificering for første gang, kan du nemt logge ind ved hjælp af dit fingeraftryk, ansigtsgenkendelse eller hardwarenøgle. Den valgte metode godkendes og gemmes sammen med din adgangskode.

Login uden adgangskode i CMS 6-backend

Med den nye login-skærm og en guidet proces til login uden adgangskode kan du konfigurere og administrere dine login-metoder i CMS 6-backend. Derudover er der en nulstillingsfunktion til rådighed til at afslutte dit login uden adgangskode på alle enheder.

Forbedrede funktioner til administration af adgangskoder

CMS 6 tilbyder også en forbedret "glemt password"-funktion, hvor du vil modtage et link via e-mail til at indstille et nyt password. Disse funktioner forenkler login-oplevelsen og sikrer samtidig et højt sikkerhedsniveau.

To-faktor-autentificering. Ingen magt til password-tyveri.

Den valgfrie to-faktor-godkendelse giver et ekstra lag af sikkerhed til dit CMS 6-login for at sikre, at kun du kan få adgang til din konto, selv hvis en anden kender dit password. Med to-faktor-autentificering kan din konto kun tilgås på betroede enheder, f.eks. via din smartphone, tablet-pc, notebook eller desktop-pc. Når du vil logge ind på en ny enhed for første gang, skal du angive to personlige oplysninger - din adgangskode og den sekscifrede bekræftelseskode, som automatisk sendes til dine betroede enheder via sms eller e-mail.

Ved at indtaste koden bekræfter du, at den nye enhed er troværdig. Hvis du f.eks. har en iPhone og vil logge ind på en nyindkøbt Mac for første gang, skal du indtaste din adgangskode og den bekræftelseskode, der automatisk vises på din smartphone via SMS eller e-mail.

Teknisk arkitektur

Serverens ydeevne. Uden at gå på kompromis.

CMS 6 er hostet på højtydende nginx-servere hos vores teknologipartner i Tyskland. Dine data og især dine statistiske oplysninger gemmes ikke på servere og tjenester i udlandet, men gemmes i Tyskland på en databeskyttelsesvenlig måde.

Enterprise hosting. Ikke kun for store virksomheder.

CMS 6-platformen og de hjemmesider og portaler, der realiseres med den, hostes på førsteklasses virksomhedsservere. Disse managed servere er altid opdaterede, kan udvides på få sekunder og overvåges løbende, så du altid kan være sikker på, at din hjemmeside reagerer hurtigt og er tilgængelig hele tiden. Takket være lastfordeling af statisk indhold via Content Delivery Network (CDN) i hele Tyskland (eller på forespørgsel i hele verden) kan vi også hoste og administrere meget besøgt indhold.

Administreret server. Vi tager os af det hele.

Vi sørger for, at CMS 6 og din valgfrit hostede hjemmeside har maksimal ydeevne. Vores webservere kører altid med de nyeste sikkerhedsversioner. Nyd maksimal sikkerhed - og med gradwerk er du også altid opdateret teknisk.

SSL-krypteret. Så ingen kan læse med.

For at sikre dine data er alle CMS 6-forbindelser krypterede - for din sikkerheds skyld. Naturligvis tilbyder vi også en bred vifte af SSL-certifikater af høj kvalitet til dine hjemmesider og integrerer dem i dine tjenester for dig.

CMS 6 opdateringer. Så du kan arbejde med ro i sindet.

Som en del af Application Service Providing og afhængigt af kontraktens omfang installerer vi automatisk alle opdateringer i din CMS 6-installation, uden at du behøver at gøre noget. Det betyder, at du altid bruger den nyeste og bedste version af CMS 6, og at der er flere funktioner og nye moduler på vej. Lad os overraske dig!

Tilgængelig fra alle sider takket være API.

Takket være en integreret API-grænseflade kan data også læses fra eksterne applikationer eller udbydere og også skrives til CMS 6. Det betyder, at du altid har maksimal fleksibilitet med CMS 6.

Næsten 20 års erfaring. Vi ved, hvad vi laver.

Vi har udviklet og designet brugervenlige, højtydende hjemmesider og softwaresystemer i over halvandet årti og efterladt et varigt indtryk. Vi kan se tilbage på en bemærkelsesværdig historie. CMS 6 udmærker sig ved sin robusthed, både til mellemstore hjemmesider og internationale portaler. Vores systemer er testet i den virkelige verden, ikke i laboratorier. Det betyder, at alle vores kunder bruger CMS fra vores virksomhed.

Support og service

Uddannelse. At lære ved at gøre.

Alle vores kunder bliver uddannet i succesfuld brug af CMS 6. Vi tilbyder også valgfri ekstra foranstaltninger for nye medarbejdere eller avancerede kurser. Vi arrangerer kurser på tysk og engelsk efter anmodning, og selvfølgelig i hele verden.

Support. Vi er der for dig.

Under og efter gennemførelsen af dit projekt med CMS 6 står vores medarbejdere til rådighed inden for normal arbejdstid via e-mail og telefon for at give dig hjælp og rådgivning. Du kan eventuelt aftale udvidede supporttjenester med os.

Omfanget af funktionerne afhænger af den købte licens og funktionaliteten af den respektive hjemmesideimplementering. Der tages forbehold for ændringer, fejl og sletninger.

Book et gratis onlinemøde i dag.
Rul op