Gå til hovedindhold

Masser af fantastiske funktioner i CMS 6.

CMS 6 er softwaren med WOW-effekten.

Bag brugergrænsefladens enkle design gemmer der sig utroligt mange funktioner, som kommer i spil, når du har brug for dem - eller slet ikke lægger mærke til dem. Den følgende oversigt viser i uddrag, hvad CMS 6 kan gøre for dig og dit daglige onlinearbejde, afhængigt af hvilken licens du vælger. Det bedste CMS, du nogensinde har set!

Brugere og grupper

Flere hjemmesider. Alt på ét sted.

Brug et enkelt login til at administrere forskellige hjemmesider i din virksomhed. Giv forskellige personer detaljerede brugerrettigheder til funktioner, hjemmesider og moduler. Ved hjælp af forudindstillinger for brugerkonti som admin, chefredaktør og redaktør kan rettigheder fordeles ensartet og hurtigt.

Godkendelsesproces. Og alt kører som smurt.

Afhængigt af rettighederne kan indhold publiceres direkte eller sendes til andre grupper, afdelinger eller enkeltpersoner til gennemgang og godkendelse. Automatiske e-mailnotifikationer minder dig om status for indhold, der stadig mangler at blive gennemgået, og de nødvendige godkendelser. Hver redaktør kan tildeles passende grupper.

Visitkort. Fremmer holdånden.

Hver redaktør har sit eget visitkort i CMS 6, som kan tilgås af hele redaktionen. Kortet indeholder alle nyttige kontaktoplysninger, kontorplacering og links til sociale profiler.

Logning. For mere gennemsigtighed.

Alle brugeraktiviteter logges og registreres i såkaldte logfiler. På den måde kan processer og deres ophavsmænd tydeligt ses og kontrolleres.

Brugergrupper. Klar og centraliseret rettighedsstyring.

Ved hjælp af såkaldte brugergrupper kan alle brugeres adgangsrettigheder styres og administreres centralt og meget bekvemt. Funktionen viser dig tydeligt, om den pågældende CMS-bruger har flere eller færre rettigheder end defineret i gruppen.

Indhold og layoutfunktioner

Layout-motor. Alt på det rigtige sted.

En ny type layoutmotor udviklet af gradwerk giver stor frihed i opbygningen og vedligeholdelsen af indhold på hjemmesider. Mange forskellige indholdstyper (tekster, billeder, medier og tredjepartsindhold) samt udvidelige layouts understøttes. Elementer tilføjes nemt med et klik og flyttes med drag-and-drop.

Responsivt design. Ser perfekt ud overalt.

CMS 6 understøtter alle nødvendige teknikker og tilbyder alle funktioner til opbygning og drift af moderne, adaptive layouts ved hjælp af dynamisk viste billedstørrelser. Afhængigt af displayet indlæses billederne automatisk i den passende størrelse. Derudover kan forskellige mediestørrelser administreres, og de nødvendige medieforespørgsler kan gemmes under udviklingen.

WYSIWYG-editor. Nem og hurtig at bruge.

Brug af en af de mest moderne og kraftfulde WYSIWYG-editorer til håndtering og indtastning af tekst. Understøtter forskellige tekstformateringer, justeringer, links og tabeller.

Hurtig redigering. Hurtig, hurtigere, hurtigst.

Indtast tekst og indhold direkte i hjemmesidens layout. Tekstflow og linjeskift svarer 100 % til præsentationen på hjemmesiden. Input er altid i relation til sidens design. Så du kan se resultatet, allerede mens du skriver.

Den nye slags forhåndsvisning. Endelig realistisk takket være Device View!

Når du ser, hvordan dine sider ser ud, vil du straks sætte pris på den nye preview-funktion i CMS 6. Den simulerer din hjemmeside i displayet på omkring to dusin slutenheder, herunder utallige populære smartphones og tablet-pc'er samt notebooks og stationære computere. Når du har valgt en af enhederne, justeres størrelsen på din preview-side automatisk for at vise dig, hvordan den vil blive vist på den pågældende enhed. Listen over tilgængelige enheder og opløsninger bliver løbende opdateret og udvidet af os.

Tekstelement. Det er her, ordet tæller.

Med tekstblokke kan du placere tekster i forskellige størrelser og med forskellige formateringer på siden. Dette omfatter naturligvis også lister og links.

Taler du social?

På dine sider kan du bruge elementet "Sociale indlæg" til at indsætte indlæg fra Instagram, Twitter eller Facebook i dit sideindhold med blot et par klik. Det eneste, du skal gøre, er at indtaste postens URL, og så sørger CMS 6 automatisk for, at den bliver indlejret korrekt i dit indhold.

Billedelement. Et billede siger mere end 1000 ord.

Indsæt blot nye billeder ved at vælge dem fra katalogtræet eller ved at indlæse dem direkte på hjemmesiden. Træk og slip billedet fra dit skrivebord til CMS 6. De kan også linkes direkte til andet indhold. Ved at angive billedets og fotografens rettigheder kan du få copyright-meddelelser vist automatisk ved siden af billederne.

EXIF-data. Det digitale fodaftryk af dine billeder.

Ved hjælp af de såkaldte EXIF-data, som genereres af kameraer, kan vi automatisk aflæse copyright-meddelelser og alternative billedbeskrivelser og gemme dem i CMS 6. På den måde sparer du en masse tid på manuelt at indtaste copyright-oplysningerne for de billeder, du bruger.

Auto-labels gør søgningen til en leg. Det er som at trylle!

Takket være den kraftfulde integrerede mediebrowser og en integreret hurtigsøgning kan du finde indhold og elementer hurtigt og sikkert. Når du uploader dine billeder, træder en algoritme baseret på kunstig intelligens i kraft. Den genkender automatisk, hvad der er på det pågældende billede, og forsyner det med tilsvarende søgeord. På den måde genkender CMS 6 bygninger, billedscener, ansigter og også stemninger, men også logoer, farver og former og tilføjer disse indsamlede oplysninger til dit billede. Kendte bygninger forsynes med placeringsoplysninger og et kortudsnit.

"Billede med tekst"-element. Hører simpelthen sammen.

For at indsætte nye billedelementer kan du vælge eksisterende billeder fra katalogtræet eller uploade billeder direkte til hjemmesiden. Træk og slip billedelementet direkte fra skrivebordet til CMS 6. Desuden kan der indtastes og vises en tekst til hvert billede. Det er f.eks. nyttigt til forklaringer eller copyright-oplysninger om billedet.

Tilstand for billedbeskæring. Klik, klik ... færdig!

Hvis der er defineret faste billedstørrelser i layoutet på en side, kan redaktører bruge den praktiske billedbeskæringstilstand, når de indsætter billeder, der er for store, og indsætte deres billeder, så de passer til gitterspecifikationerne. Med det tilsvarende værktøj kan det ønskede forhold vælges, og billedet bringes til den rigtige størrelse. Det eneste, du skal gøre, er at vælge den smukkeste del af billedet.

Rediger billeder. Den perfekte indstilling.

I CMS 6 kan billeder efterfølgende beskæres, ændres i størrelse, spejles, roteres og retoucheres ved hjælp af Image Editor. Desuden kan farvebalance, lysstyrke og kontrast justeres. Ved hjælp af integrerede soft- og sharp focus-kunstnere kan der anvendes passende effekter på fotos.

Database-objekter. Den perfekte måde at integrere dynamiske data på.

Ved hjælp af databaseobjekter kan indhold, der f.eks. er oprettet i en eventdatabase, også indlejres på de klassiske indholdssider og i nyhedsbreve.

Det rigtige fokus for dine billeder.

CMS 6 er i stand til automatisk at beskære billeder til en bestemt størrelse. For eksempel hvis et billede skal vises som en del af et preview for dets større modstykke på din hjemmeside, eller hvis der anvendes små previews i billedgallerier. Ved hjælp af CMS 6 kan du til enhver tid nemt flytte fokus fra dit originale billede, f.eks. til det område, hvor ansigter eller vigtige komponenter er placeret. I disse tilfælde beskærer CMS 6 dine billeder helt automatisk uden at ændre de originale filer.

Automatisk ansigtsgenkendelse. Det rigtige fokus - endda automatisk.

Så snart du bruger fotos med ansigter, analyserer CMS 6 automatisk det tilhørende ansigt og sætter automatisk fokus på personens næsetip, hvilket eliminerer behovet for manuel placering for CMS-redaktører.

Billeder til skærme med høj pixeltæthed. Din hjemmesides billeder har aldrig været så skarpe.

CMS 6 kan automatisk gengive billeder i høj opløsning, som også kan vises særligt skarpt på enheder med højopløselige skærme. Til dette bruges det såkaldte picture-element ved hjælp af <picture> og <srcset>. Ved hjælp af dette element indlæses HQ-billeder kun på skærme, der også understøtter denne visning. Det er vigtigt, at billederne i CMS 6 også er blevet gemt i højere kvalitet. Resten kører så automatisk. Dine besøgende vil således kunne se billeder, diagrammer og tekster i billeder på Apple Retina-skærme eller andre HQ-skærme fra andre producenter tydeligere end nogensinde før.

Mediegalleri. Ny bevægende indsigt.

Ved hjælp af mediegalleriet kan redaktører tilføje hele gallerier til deres sider med et enkelt klik. Eksisterende billeder kan også vælges fra træet eller uploades med drag-and-drop. Højdepunktet: Videoer kan kombineres med billeder i et galleri. Det eneste, du skal gøre, er at indtaste videoens webadresse; CMS 6 sørger automatisk for integrationen og understøtter de vigtigste videoportaler som Vimeo og YouTube.

Hurtige hjemmesider takket være billedoptimering.

I CMS 6 optimeres de billeder, du indlæser på din webserver, automatisk. Billeder (i formaterne JPG, PNG og GIF) kan reduceres i størrelse med op til 95 %, uden at det går ud over visningskvaliteten. Redaktørerne behøver ikke at foretage et valg eller en beslutning, alt kører automatisk i baggrunden.

Formularer Pro. Det lyder kompliceret, men det er faktisk ret enkelt.

Med Forms Pro kan du nemt oprette og integrere dine egne formularer. Den brugervenlige editor giver dig mulighed for at oprette enkle og komplekse formularer til registrering og kontaktformularer på bare et par minutter, inklusive uploadfunktioner til dine besøgendes filer. Formularindtastninger fra dine besøgende kan enten sendes til dig via e-mail eller gemmes i databaser, afhængigt af dine præferencer.

Video. Stor film.

Med videoelementet kan redaktører indsætte videoer på siden ved at indtaste videoens URL. CMS 6 håndterer hele integrationen automatisk og understøtter de vigtigste videoportaler som Vimeo og YouTube. Utroligt, ikke sandt? Kopier link, indsæt - og du er færdig!

Blogging. Bare tal om det.

For at give en hjemmeside mulighed for at kommunikere med brugerne, kan en diskussionsfunktion integreres med blot et par klik. Til det formål bruger vi den mest kendte af alle løsninger: Disqus. Det eneste, du skal gøre, er at indtaste dit Disqus-ID og straks starte din egen firmablog. Denne løsning er flersproget og endda egnet til mobile hjemmesider.

PHP. Til individuelle ideer.

For brugere med udviklerviden giver CMS 6 mulighed for at indsætte individuelt programmerede PHP-scripts på siderne. Du vælger eksisterende scripts, f.eks. visning af en produktoversigt, og dataene vises på din hjemmeside.

Teaser. Til nyhedsbranchen.

Teasere bruges til automatisk at læse sider i en bestemt sektion op og vise nyheder i forkortet eller ændret form, f.eks. på startsiden. Denne teknik minimerer redaktørernes vedligeholdelsesarbejde betydeligt. Teasere kan automatisk generere den forkortede tekst. For at undgå dobbelt indhold er det dog muligt at indtaste forskellige teasertekster.

Internettets turbo: "Accelerated Mobile Pages"-formatet, forkortet AMP.

Fra nu af er dette den nye måde at læse artikler og indlæg på, når man er på farten. Webstedsoperatører, der udgiver deres egne nyheder og artikler som udgivere eller bloggere, kan gøre dem tilgængelige for Google på basis af AMP-teknologi. De nødvendige rich snippets genereres automatisk og stilles til rådighed for Google for bedre genkendelse af artiklen. Fordelen: Mobilbrugere ser bl.a. sådanne artikler, som er markeret med et lynsymbol, i en særlig nyhedskarrusel i Google-søgningen. Indlæsning af sådanne artikler tager mindre end et sekund - så det fungerer utroligt hurtigt!

Søgefunktion. Søg og du skal finde.

Tilføj en søgefunktion til din hjemmeside med et enkelt klik, så får besøgende hurtig adgang til at undersøge din hjemmeside.

Sikkerhed. "Du kan ikke komme ind her!"

Inkluder alle funktioner, der er relevante for sikre sideområder, på én side. Det omfatter masker til login, ændring eller gendannelse af password og registrering. Ved hjælp af sikkerhedsfunktionen kan du gøre sideområder tilgængelige kun for bestemte besøgende via login. Det gør det nemt at oprette intra- og ekstranet eller beskyttede medlemsområder og at beskytte og administrere dem via globale sikkerhedsniveauer.

Mailing. Gatewayen til dit nyhedsbrev.

Indsæt inputmasker til dine nyhedsbrevsabonnenter på siden. Her kan du blot bede om e-mailadressen eller detaljerede data som adresse og emneområde for den interesserede part. Baseret på disse oplysninger kan du filtrere mailingen og nå de rigtige modtagere på en målrettet måde.

Google Maps. På denne måde.

Med Google Maps-elementer kan du nemt tilføje kort til din hjemmeside. Du konfigurerer positionen via en integreret og verdensomspændende adressesøgning, kortets generelle udseende, omfanget af funktioner og mange andre indstillinger. Det er ikke nødvendigt at kopiere og indsætte kodedele.

Flersprogede hjemmesider. Den nemmeste øvelse.

Alt indhold kan administreres og vedligeholdes på forskellige nationale sprog. Det gør det til en leg at implementere en flersproget hjemmeside og administrere den på en overskuelig måde.

Ikke kun CMS, men også billedhåndtering. Hvor du forventer det.

CMS 6 fungerer også som et omfattende billedhåndteringssystem, der kan vise og behandle formater, som ellers ikke kan visualiseres på hjemmesider (f.eks. RAW-filer og arbejdsfiler fra billedbehandlingsprogrammer). Ud over auto-label-funktionen og mange andre registrerede kriterier giver søgefunktionen, der er integreret i CMS 6, dig mulighed for nemt at søge i selv tusindvis af billeder på få sekunder og bruge dem på dine hjemmesider. Naturligvis kan du også nemt gemme dine printbare data i CMS og indlæse dem, når du har brug for dem. Ganske enkelt et billedstyringssystem, som du forventer det.

Sikkert er sikkert. Image Protector gør det sværere at stjæle billeder.

Hvis du vil forhindre eller gøre det sværere for folk at downloade dine billeder fra hjemmesider, giver CMS 6 Image Protector dig ekstra beskyttelse mod uønsket duplikering af onlinebilleder. Den forhindrer handlinger som drag-and-drop, højreklik-kopiering eller tap-and-hold på mobile enheder. Det giver også mulighed for at vise en copyright, der udløses med højre museknap. Desuden kan billeder i høj opløsning forhindres i at blive vist i søgemaskinernes billedindeks, og der kan endda oprettes en generel blokering.

CMS 6 Composer er din innovative AI-tekstgenerator.

CMS 6 Composer, verdens første AI-tekstgenerator, der er integreret i et CMS, revolutionerer tekstforfatning. Dette kraftfulde skriveværktøj giver skabere mulighed for at oprette og gemme en lang række dokumenter ved hjælp af enten brugerdefineret genereret tekst eller fuldt genereret ved hjælp af ChatGPT-baseret AI. Problemfri integration gør skriveprocessen nemmere og hurtigere end nogensinde før.

Problemfri integration. Overalt, hvor du har brug for AI-tekstgeneratoren.

Takket være den sømløse integration i CMS 6 kan Composer bruges på alle relevante steder i sidestrukturen. Uanset om det er tekstelementer, inputfelter eller databaseindhold - AI-tekstgeneratoren er altid tilgængelig. Derudover har brugerne altid adgang til historikken over genererede AI-tekster samt til deres egne eller delte dokumenter, hvilket muliggør en hidtil uset interaktion med kunstig intelligens.

Generøst udvalg af skabeloner. Udvides konstant.

Med hundredvis af teksttyper og skabeloner, der løbende udvides, tilbyder AI-tekstgeneratoren et perfekt udgangspunkt for succesfuld content marketing. Disse skabeloner dækker en bred vifte af kategorier, herunder blogartikler, e-handel, kommunikation, marketing, human resources og meget mere. Det betyder, at den rigtige skabelon er tilgængelig til enhver type tekst.

Optimeret til SEO. Bedre placeringer.

Med muligheden for at inkludere definerede søgeord for dine sider, frigør AI Text Generator sin fulde SEO-kraft i kombination med CMS 6 SEO Vital Values-funktionen. Denne funktion tilbyder et omfattende on-page-analysesystem til sideindhold og søgeordstæthed. Det giver virksomheder mulighed for bedre at skræddersy deres indhold til deres målgrupper, hvilket i sidste ende fører til bedre placering i søgeresultaterne og større rækkevidde.

Uovertruffen integration. Copy & paste er passé.

De tekster, der genereres af composeren, kan indsættes i de respektive felter med et enkelt klik. Manuel kopiering og indsættelse af tekster hører nu fortiden til. Det gør det endnu nemmere og hurtigere at skrive tekster og muliggør fuld integration af AI-kraft i alle inputfelter på hjemmesider. Det gør CMS 6 Composer til et uundværligt værktøj til succesfulde content marketing-strategier.

Altid til rådighed. AI sover aldrig.

CMS 6 Composer med integreret AI-tekstgenerator overtager en tekstforfatters eller oversætters funktion og muliggør dermed betydelige tids- og omkostningsbesparelser i skabelsen af indhold af høj kvalitet. Det gør CMS 6 Composer til et uundværligt værktøj i enhver succesfuld content marketing-strategi.

Revolutionerende databasefunktioner med godkendelsesproces

CMS 6 tager databaser til det næste niveau! Funktionerne giver ikke kun et klart overblik, men også en komplet godkendelsesproces, der giver dig kontrol over dine databaseposter.

En liste over alle versioner

Med CMS 6 vises de sidst gemte versioner af hver redaktørs databasepost. Denne funktion giver dig mulighed for hurtigt at hoppe tilbage til ældre versioner, hvis det er nødvendigt.

Komplet udgivelsesproces

Som tilvalg kan du opsætte en komplet godkendelsesproces, hvor skabeloner skal gennemgås og godkendes af seniorredaktører.

Redigering over flere dage

Databaseposter kan placeres midlertidigt i kladde og redigeres over flere dage, før de udgives.

Notifikationer via e-mail

Redaktører modtager en e-mailnotifikation, når databaseposter er blevet indsendt til gennemgang.

Nyt dashboard

Widget Den nye dashboard-widget viser alle databaseposter, der er sendt til gennemsyn, umiddelbart efter login.

Statusvisning med trafiklys

Den aktuelle status vises via et trafiklyssystem i postoversigten.

Avanceret indhold og funktioner

Alt i ét system. Billedhåndtering, som du altid har ledt efter.

CMS 6 tilbyder professionel billedhåndtering, der også giver dig mulighed for at håndtere og vise ikke-web-billedformater (såsom PSD, DNG og EPS) i CMS'et. Med et enkelt klik kan disse så også konverteres til formater som JPEG og PNG og derefter også bruges på din egen hjemmeside.

Flere indholdstyper. Mere fleksibelt end nogensinde før.

Ud over sider kan redaktører oprette områder, objekter, links og filer i filtræet. Alle elementer kan hurtigt tilgås og oprettes ved hjælp af overskuelige funktioner. Alternativt kan tastaturgenveje eller kontekstmenuer føre dig hurtigere til dit mål via sekundære klik. Desuden kan du fremhæve alle elementer med farver. Det giver dine kolleger og dig selv et endnu bedre overblik, når du arbejder med mapper og filer.

Tagging. Organiser dit indhold.

Forsyn dine sider med dine egne nøgleord, for eksempel for at inkludere dem i en filtreret præsentation på hjemmesiden (produkt- og opskriftskategorier). Redaktører opretter simpelthen deres egne topkategorier og tagging-termer via CMS 6 og bruger dem med det samme til dine sider. På den måde sikrer du orden og organisation.

Hurtig-søgning. Sandsynligvis den hurtigste CMS-søgning i verden.

Ved hjælp af Quick-Search kan du søge efter alt tænkeligt indhold og alle tænkelige elementer i CMS 6 fra et hvilket som helst modul. Du kan ikke kun finde sider hurtigere end nogensinde før, men også billeder, dokumenter, databaseposter, regler, scripts, brugerkonti og meget mere.

Upload af filer. Næsten som på din computer.

Beslut før hver upload af filer, om de skal overskrive eksisterende filer med samme navn, springe dem over eller beholde begge versioner.

Del dine data.

I CMS 6 kan redaktører generere et separat delelink for hver mappe og dermed gøre de billeder eller dokumenter, der er indeholdt deri, tilgængelige for eksterne brugere. Det er muligt at bestemme, fra og til hvornår dette link er gyldigt, om der skal indtastes et password, eller om antallet af adgange til dette link er begrænset. Dette gør det meget praktisk at dele billeddata med f.eks. journalister eller andre agenturer.

Deadlines. Punktlig og pålidelig.

Sider kan gives en aktiverings- og udløbsdato, inklusive klokkeslæt, for at få dem til at dukke op eller forsvinde igen automatisk, for at slette dem eller flytte dem til et arkiv. Når det er defineret, kører resten helt automatisk.

QR-koder. Bare en scanning væk.

For hver side genereres der automatisk en QR-kode, som du kan downloade i trykklar kvalitet og bruge i din næste marketingkampagne. Selvfølgelig kan koden i CMS 6 også bruges til at scanne den direkte med din smartphone, så du nemt kan få adgang til siden uden at skulle indtaste webadressen.

Link-tjek. Hold din hjemmeside intakt.

Du kan nu anvende det integrerede linktjek på enhver mappe. Det betyder, at CMS 6 gennemsøger alle sider i mappen og kontrollerer de links, der bruges der. Hvis nogle af dem ikke længere er tilgængelige, kan du nemt finde dem ved hjælp af en liste og rette fejlene.

Navigation. Fra nu af uden menupunkts-halløj.

Som regel skal dine sider være tilgængelige via en navigation. Linkene i de respektive menuer kan indstilles og defineres direkte i forbindelse med oprettelsen af sider. Fra nu af har du overblik over alle funktioner og processer i et enkelt strukturtræ. Det er ikke nødvendigt at skifte mellem indhold og navigationspunkter.

Individuel software "on board". Som om det var lavet til dig.

Med CMS 6 kan du ikke kun administrere indholdet på dine sider, men også alle andre databasekoncepter, der er relevante for din hjemmeside. Fra seminar- og eventdatabaser til omfattende produktlister, bestillingssystemer, adresse- og salgslister og meget mere - der er ingen grænser for din kreativitet. Denne individuelle software er skabt af gradwerk og problemfrit integreret i CMS for dig, med den samme intuitive brugergrænseflade, som du allerede kender fra CMS 6.

Placer dynamisk indhold med databaseobjekter som aldrig før!

Ved hjælp af individuelle og sømløst integrerede CMS 6-databaser kan du administrere produkter, jobannoncer, kontaktpersoner, fast ejendom, ofte stillede spørgsmål og meget mere. Forestil dig nu, at du kunne indsætte et eller flere af disse perfekt designede datasæt på ethvert sted på din hjemmeside, simpelthen mellem dine tekster, billeder, videoer og andre sideelementer. Du vil måske beskrive en service, og derudover vil du gerne generere og indsætte en slags visitkort for din medarbejder fra kontaktpersondatabasen. Er det ikke muligt? Og hvordan kan det gøres, uden nogen programmeringsviden! Via et interface kan disse data så sendes til forskellige outputformater, såsom hjemmesider eller IoT-enheder. I dette tilfælde fungerer CMS 6 som et såkaldt headless CMS uden at foregribe publiceringsprocessen af disse data. Trinene er meget enkle: Indsæt databaseobjekt, vælg database og udpeg et eller flere datasæt til visning - færdig!

Geo-IP indholdsfilter. Vis dig det, du er interesseret i.

Ved at angive, hvilke menupunkter der skal være synlige eller usynlige for besøgende fra bestemte lande, kan du implementere din verdensomspændende indholdsstrategi lettere end nogensinde før. Takket være såkaldte landegrupper kan du kombinere visse lande i en klynge, for eksempel DACH-regionen, Sydamerika, de baltiske lande eller EU-medlemmer. I menupunkterne kan du så tildele individuelle lande med aktiveret IP-kontrol eller vælge dine selvdefinerede landegrupper. I CMS 6 preview kan du så simulere hvert land for at simulere og kontrollere udseendet af din hjemmeside fra hvert lands perspektiv.

Kortere er nogle gange bedre. Korte links lavet af shortly.link

En særlig service til vores kunder er dynamisk forkortede webadresser, såkaldte short links. Især når de bruges i sociale netværk, er disse forkortede adresser meget vigtige, da du kun har nogle få tegn til rådighed til din besked. Denne service kan bruges fleksibelt af vores kunder og brugere af CMS 6. Du skal blot trykke på knappen med det korte link, så modtager du en forkortet og permanent gyldig webadresse.

Find mere, end du leder efter.

Integrer en fuldtekstsøgning på dine websider, der ikke kun kan vise sider og dynamisk indhold og finde dem for dine besøgende, men også PDF-dokumenter, der er gemt i CMS 6. Til dette formål indekseres hvert PDF-dokument automatisk, når det uploades. Det betyder, at filens indhold desuden udtrækkes til søgeindekset og tages i betragtning i hjemmesidesøgningen.

Bring bevægelse i spil, i form af en god konvertering.

Ved hjælp af elementanimationer kan redaktører vælge fra en pulje af effekter, der passer til deres sider, og dermed bestemme, hvor de vises, og hvilke tekster og billeder der skal bevæge sig. Afhængigt af de besøgendes scroll-position vises animationerne af f.eks. tekster, billeder, gallerier, knapper, mens de besøgende scroller på siden. Alternativt kan animationer skjules på mobile enheder som smartphones og dermed forblive forbeholdt de større skærme.

CMS 6 Online Billettering

Oplev en ny æra af online billetsalg med CMS 6. Dette system giver dig mulighed for at generere digitale billetter i form af personlige QR-koder eller NFC-tags og bruge dem til adgangskontrol ved dine arrangementer og tjenester.

Enkelt og bekvemt: personlige billetter via e-mail

Med CMS 6 Online Ticketing kan dine kunder nemt modtage deres billetter via e-mail, men også som en dynamisk genereret PDF - dvs. som en digital billet. Et valgfrit betalingssystem kan også bruges til at integrere en betalingsproces.

Mobil adgangskontrol med CMS 6 Scanner WebApp

Med CMS 6 Scanner WebApp kan du udføre adgangskontrol og autentificering via kamerascanning på mobile enheder som smartphones eller tablet-pc'er.

Alsidig og tilpasselig: automatisk kodegenerering og regelguider

Takket være den automatiske kodegenerering i CMS 6-databaserne kan du til enhver tid nulstille dine koder, hvis der skulle opstå et tab. Du kan også oprette forskellige scannerapplikationer til forskellige steder, personer og formål og give medarbejderne adgang til scannerapplikationen på deres egne enheder (BYOD).

Med de omfattende regelguider kan du begrænse scannerapplikationen (placering, tid) og foretage ændringer i databaserne efter en scanning. Derudover er der forskellige regler til rådighed for plausibilitetskontrol (betaling, vellykket login).

Komplet overblik: søgning, logning og hændelsesrelateret historik

Med CMS 6 Scanner har du styr på indfangningen af QR-koder og NFC-scanninger (kun Android), og du kan finde og manuelt logge registreringer og deltagere ved hjælp af den fulde søgning i appen. Du har også adgang til en event-relateret historik og omfattende logning af scanningsprocesserne i CMS 6.

Intelligente oversættelser

Med ét klik bliver din hjemmeside international.

Takket være verdens bedste deep learning-teknikker kan du som redaktør udføre sideoversættelser med et enkelt klik. Det eneste, du skal gøre, er at vælge dit målsprog i CMS 6, så oversætter systemet de elementer, der findes på siden, såsom tekster, billedtekster, formularer, sidetitler, beskrivelser og sidens URL, hvis det ønskes. CMS 6 understøtter følgende sprog: indonesisk, svensk, bulgarsk, italiensk, slovakisk, kinesisk, japansk, slovensk, dansk, lettisk, spansk, tysk, litauisk, tjekkisk, engelsk, hollandsk, tyrkisk, estisk, polsk, ungarsk, finsk, portugisisk, fransk, rumænsk, græsk, ukrainsk og russisk.

Nem leg med databaser på alle sprog.

Selv de forskellige databaser i CMS 6, som bruges til datoer, produkter, artikler og meget mere, kan oversættes med et enkelt klik.

Hurtig oversættelse, alt under kontrol.

Du kan til enhver tid kalde hurtigoversætteren frem i alle CMS-moduler med en kort kommando. Denne hjælper er især praktisk, hvis du vil forberede en tekst eller en passage til dit nyhedsbrev eller onlinechat i mellemtiden.

Dashboard

Et utroligt antal muligheder.

Ved hjælp af en række forskellige widgets kan du placere og arrangere personlig information på startskærmen i CMS 6. Det kan være statistiske analyser af dine hjemmesider, de seneste nyheder fra dit yndlingsdagblad, de billigste benzinstationer i dit område, aktiekurser eller de næste aftaler fra din personlige kalender.

Alle data, hvordan og hvor du vil.

Alle widgets kan ændres i størrelse og vises efter dine personlige behov. Du kan trække og slippe widgets på CMS 6's startskærm og arrangere dem, som du vil.

Udvikling

Scripting Editor. "Kodens konge".

Fra nu af er en scripting-editor af høj kvalitet en standardfunktion i CMS 6. Den understøtter syntaksfremhævning og andre kodehjælpemidler. Desuden bygger CMS 6 på såkaldt Zen-kodning og tilbyder fuld integration af Emmet, en værktøjskasse, der i høj grad forenkler programmeringsworkflowet. Udviklere føler sig hurtigt hjemme i CMS 6. Programmørernes hjerter slår hurtigere.

Scripts. Til teknologien på din hjemmeside.

For erfarne udviklere, der også har adgang til de tilsvarende funktioner i scriptsproget i CMS 6, er der en bred vifte af muligheder for at oprette og udvikle scripts. Det omfatter skabeloner til sider, mailings, formularer, objekter, gallerier, CSS, metadata, teasere og PHP-scripts. Der anvendes en bred vifte af programmerings- og scriptsprog.

Yderligere indhold. En lille revolution.

Den hurtigste databasekonvertering, du kan forestille dig. Ved hjælp af ekstra indhold udstyres sideskabeloner med ekstra felter, som kan vedligeholdes af redaktører. Det kan f.eks. være valgfelter, afkrydsningsfelter, radioknapper og endda ekstra billeder. På den måde kan produkt- og opskriftsdatabaser kortlægges direkte i CMS 6 og vedligeholdes intuitivt. Det lyder enkelt, men det er faktisk unikt og frem for alt genialt!

Under opbygning. Inkognitotilstand.

Mens du opretter og tilføjer nye sider, er du nødt til at hente og tjekke indholdet igen og igen med din browser. For at din webstatistik ikke skal blive forvrænget af disse opkald, har vi skabt inkognitotilstanden. Dette udelukker den tilsvarende side for Googles sitemap, den interne søgning, optællingen i statistikken og for søgemaskineindekseringen.

Søgemaskineoptimering

Indeksering og søgbarhed. Så du kan blive fundet.

Med CMS 6 opretter du sider med ren HTML-kode, som nemt kan indekseres af søgemaskiner. Du får automatisk den bedste version af en hjemmeside og behøver ikke SEO-plugins.

Talende URL'er. Det er sådan, webadresser ser godt ud.

Alle sider i CMS 6 vises med talende URL'er. Vi undgår numeriske ID'er i webadressen, som evalueres negativt af søgemaskinerne. Du kan også til enhver tid bestemme dine egne side-URL'er og ændre dem efterfølgende. Generelt tilbyder CMS 6 omfattende og mangfoldige indstillingsmuligheder inden for domænetildeling og -definition. For eksempel tages der hensyn til dine egne betegnelser for sidemapper i URL'en.

Virtuelle kataloger.

Endnu mere frihed giver de såkaldte virtuelle kataloger, som du frit kan definere og oprette med få klik. Dette giver dig mulighed for at oprette korte og mindeværdige adresser med sideomdirigeringer og også aktivere dem med det samme. Du kan også oprette flere kataloger til en enkelt side, f.eks. www.ihreadresse.de/gewinnspiel. Hvor du før skulle bede din administrator om hjælp, kan du nu bare gøre det selv.

Sidetitler og metadata. Enkelt og hurtigt.

Hver sidetitel, som er af stor betydning for indeksering af hjemmesider i søgemaskiner, kan navngives individuelt og på flere sprog. Desuden kan alle metadataindstillinger også foretages for hver enkelt side og afvige fra den globale regel.

XML Sitemap. Den varme linje til Google.

Især for at Google kan indeksere bedre, genereres der et XML-sitemap for hver webtilstedeværelse, som opdateres løbende og automatisk. Denne XML-fil indeholder alle links på din hjemmeside og også URL'erne til dine billeder, så dine sider bliver indekseret perfekt. Selv hvis der bruges meget Javascript, kan Google hente en opdateret oversigt over alle sider og links uden omveje.

Billedtags. Så Google ved, hvad der står i dine billeder.

Billeder kan nemt tagges med <ALT>- og <TITLE>-tags, hvilket igen er særligt fordelagtigt for søgemaskineindeksering.

Dynamisk genererede sider. Vær ikke bange for databaser.

Ofte genereres hele sider fra CMS 6-databaser, der er udviklet specielt til kunder, f.eks. til opskrifter, produkter eller aftaler. Disse dynamisk genererede sider er også udstyret med såkaldte talende URL'er i CMS 6 og er automatisk opført i det XML-sitemap, der er så vigtigt for Google. På den måde går selv dette indhold ikke glip af din SEO-kampagne.

Caching. Turbo til internettet.

Alle sider bruger de nyeste caching-metoder, så dine sider vises hurtigt for tilbagevendende besøgende. Søgemaskinerne belønner også denne teknologi med en bedre rangering, for for dem er hastigheden på en hjemmeside det, der tæller mest.

Ekskludering af robotter er standard.

Du kan selvfølgelig også redigere og ændre instruktionerne i din robots.txt-fil direkte i CMS 6. På den måde er du godt forberedt fra et søgemaskinesynspunkt til at give Google, Bing, Yahoo og Co. de oplysninger, de forventer.

Omdirigering af domæner. En for alle!

Hvis du bruger forskellige domæneadresser til din hjemmeside, er det vigtigt, at søgemaskinerne kun bruger én. Ved hjælp af en domæneomdirigering sørger vi for, at alle domænenavne omdirigeres til ét og samme domæne, så søgemaskinerne ikke klassificerer indhold under forskellige adresser som en skadelig duplikering af dette indhold.

Med keyword ranking kan du altid se, hvor dine sider rangerer!

Ved hjælp af placeringerne kan du i øjeblikket se, hvilke fremskridt din hjemmeside allerede har gjort i søgemaskinerne. Bestem, hvilke søgeord der automatisk skal overvåges i ranking-analysen, og hvilke geografiske placeringer der skal tages i betragtning. Du skal blot indtaste et søgeord eller en kombination, definere i hvilket land søgeresultatet (betalte og organiske poster) skal kontrolleres - og CMS 6 overvåger positionen regelmæssigt og helt automatisk, uden at du behøver at logge ind på CMS'et. Fra nu af kan du holde øje med resultaterne af din søgemaskineoptimering!

Analyse og optimering med SEO-evalueringer

SEO-evalueringerne tilbyder omfattende funktioner til at analysere og optimere de vitale værdier på din hjemmeside. Værktøjet bestemmer metainformationer som f.eks. søgeordet i sidestien og sidetitlen, metabeskrivelsen generelt og søgeordet i metabeskrivelsen. HTML-indholdet analyseres også, herunder overskrifter, generel søgeordstæthed i overskrifter, søgeordstæthed for søgeordet i sideindholdet, alternative tekster til billeder og forholdet mellem sideindhold og HTML.

Hold øje med indlæsningstid og størrelse

SEO-evalueringerne tager også højde for sidens indlæsningstid og størrelse for at sikre, at din hjemmeside indlæses hurtigt og effektivt. Det forbedrer ikke kun brugeroplevelsen, men også placeringen i søgemaskinerne. Med de seneste seks måneders statistiske værdier for sessioner, unikke brugere, sidevisninger, bounce rate og dwell time har du mulighed for at spore og optimere optimeringsindsatsen for din hjemmeside.

Farvekodning for et bedre overblik

SEO-evalueringerne er designet til at være brugervenlige og tilbyder farvekodning af behovet for optimering af sidens indhold. Farverne hjælper med at få et hurtigt overblik og til hurtigt at genkende, hvor der er behov for optimering. Værktøjet giver dig således omfattende optimeringsværktøjer til at optimere din hjemmeside til søgemaskiner og opnå mere trafik og højere placeringer.

Redaktører drager fordel af de nye funktioner

Med de nye SEO-evalueringer i CMS 6 kan redaktører tage deres hjemmeside til et nyt niveau. Funktionerne muliggør en omfattende analyse og optimering af de vitale værdier på hver enkelt side for at understøtte en vellykket optimering af sidens indhold. SEO-evalueringerne er det ultimative værktøj til en succesfuld online tilstedeværelse og gør det muligt for redaktører at gøre deres hjemmeside endnu mere succesfuld.

AI-statistikmodulet. Omfattende analyse af din hjemmeside.

Statistikmodulet i CMS 6 er en omfattende løsning til analyse af din hjemmeside. Det giver et overblik over alle væsentlige nøgletal, herunder sidevisninger, sessioner, individuelle brugere, afvisningsprocent og opholdstid.

Analyse af hjemmesidens ydeevne

Dette modul muliggør en dybdegående analyse af din hjemmesides performance ved at præsentere komplekse og ikke-sammenhængende periodesammenligninger både grafisk og numerisk. Ved at anvende nye beregningsmetoder får du et endnu mere præcist billede af din hjemmesides performance.

Overvågning af leadgenerering

De nyeste målretningsfunktioner giver mulighed for liveovervågning af din leadgenerering, som kan evalueres i konverteringsfrekvenser og endda tjene penge.

Udvidede funktioner og overholdelse af databeskyttelse

Statistikmodulet tilbyder mange nye funktioner, herunder en revideret statistikoversigt med alle vigtige nøgletal, nye diagramvisninger, filterfunktioner til periodesammenligninger og reviderede menupunkter og rapporter. Derudover er dette modul databeskyttelseskompatibelt og DSGVO-ready.

AI-webanalyser: datafortolkning på et nyt niveau

Med integrationen af AI-webanalyse repræsenterer CMS 6-statistikmodulet en revolution inden for datatolkning. Ved hjælp af ChatGPT's AI-teknologi bliver de komplekse data om din hjemmesides performance oversat til forståelige analyser.

Tilgængelig og dybdegående dataindsamling

Med CMS 6-statistikmodulet kan du opleve en ny form for dataindsamling. AI-drevet analyse gør dybe analyser tilgængelige for alle og omdanner din hjemmesides data til forståelige rapporter.

Effektiv kommunikation af data

CMS 6 Statistics' mange eksportmuligheder gør det nemt at dele dine analyser. PDF-rapporter inkluderer nu AI-analyseindsigt og er ideelle til deling inden for din organisation eller dit projekt.

Frigør potentialet på din hjemmeside

Udnyt kraften i banebrydende AI-teknologi til at forstå og optimere din hjemmesides performance. CMS 6's statistikmodul hjælper dig med at opdage og udnytte dit websites sande potentiale.

Mailinger

Opret mailings. Nemmere end nogensinde før.

At oprette en mailing er ligesom at oprette en side i CMS 6. Du vælger din skabelon, og med nogle få klik kan du tilføje tekst og billeder, tilføje yderligere elementer, hvis det er nødvendigt, eller blot flytte rundt på dem ved hjælp af drag-and-drop. Det har aldrig været så nemt at lave en mailing.

Mailinger med dynamisk indhold.

Ved hjælp af såkaldte databaseobjekter kan dynamisk indhold fra f.eks. eventdatabaser fleksibelt integreres i nyhedsbrevet eller den næste mailing. Indholdet læses fra databasen på det tidspunkt, hvor nyhedsbrevet oprettes, og integreres i mailskabelonen i overensstemmelse hermed.

Personligt, lige fra første linje.

Ud over dynamiske hilsner i teksten i din mailing kan du også dynamisk lave en kønsspecifik adresse i mailens emnelinje. Det øger den personlige effekt af dit budskab og frem for alt åbningsraten for dit nyhedsbrev.

Adresser. Grundlaget for din hjemmeside: de besøgende.

Adresser kan indsamles via hjemmesideformularer, indtastes manuelt via CMS 6 eller nemt importeres og løbende synkroniseres med virksomhedsdata. Det er muligt at vedligeholde adresser med forskelligt indhold eller at tilføje felter. Du kan f.eks. klassificere adresserne efter produktanvendelse eller kontakttyper - du har al den frihed, du har brug for. Nogle besøgende er måske allerede kunder, partnere eller bare interesserede.

Grupper. Så alle kun får det, de har lyst til at læse.

Til mailingformål kan du gruppere adresser sammen. Det kan f.eks. være adresser, der kun er fra Hamborg, kontakter, der kun er interesserede i et bestemt emne, eller personer, der endnu ikke er kunder i din virksomhed. Mailingsystemet følger også din internationale strategi: Du kan f.eks. kategorisere og sende nyhedsbreve efter nationale sprog. Mailingmodulet giver dig ekstremt fleksible teknikker til dette.

Rapportering. Opfølgning på mailing.

Brug rapporterne i realtid til at afgøre, om din mailing virkelig er en succes. Du kan bl.a. se i detaljer, hvor mange gange dine e-mails er blevet åbnet, hvor ofte der er blevet klikket på links, og fra hvilke regioner dine brugere kommer. Du kan også se, om dine modtagere har læst dine mails, kun skimmet dem igennem eller endda ignoreret dem, opdelt efter desktop- og mobilbrugere. Hvis du ønsker det, kan du også automatisk modtage en overskuelig opsummering pr. e-mail to dage efter udsendelsen. Rapportering kan ikke blive bedre end dette.

Højhastighedsydelse. Wooshh!

Hvis du får din hosting drevet af os, får du automatisk adgang til vores højtydende mailservere, som håndterer din mailforsendelse på kortest mulig tid på basis af SMTP. Alternativt kan du oprette og bruge dine egne SMTP-servere i mailingmodulet. Det holder din IT-afdeling fri for hovedpine og dine mailings effektive.

Formularer Pro

Forms Pro-modulet er et værktøj til at oprette og administrere formularer til hjemmesider, som er direkte integreret i CMS 6. Det giver brugerne mulighed for at oprette og mærke enkle og komplekse formularer via drag & drop.

Modulets funktioner og egenskaber

Modulet indeholder 22 elementtyper, hvorfra brugerne kan oprette flersprogede formularer, herunder tekstfelter, multiple choice-spørgsmål, datovalg, billed- og tekstoutput og meget mere. Det har omfattende tilpasningsmuligheder, herunder start- og sluttidspunkter, knapetiketter og en forhåndsvisningstilstand.

Det giver også omfattende statistisk analyse, herunder besøg, visninger, afsendelser og opgivelser, samt gennemsnitlige behandlingstider og fejlrater. Det understøtter også ARIA tooltips for at gøre formularelementer tilgængelige.

Administration af databaser

Forms Pro-modulet giver brugerne mulighed for automatisk at generere databaser, der fungerer som en database for udfyldte formularer. Administratorer kan oprette relationer til eksisterende databaser og administrere formularer centralt og bruge dem flere gange på hjemmesiden. Indstillingsmuligheder for at forhindre spamindtastninger fra bots og omfattende statistiske evalueringer afrunder databasestyringen.

Administratorfunktioner

Administratorer har mulighed for at eksportere formularer til PDF'er eller til tredjepartssystemer som Slack og Stackfield. De kan også oprette individuelle funktioner og relationer til eksisterende databaser.

Møder

CMS 6 Meetings - din kommunikationsplatform

Med det nye modul CMS 6 Meetings kan du komme i kontakt med alle dine teams, kolleger og kunder og holde videokonferencer direkte fra CMS 6. CMS 6 bliver dermed din altomfattende kommunikationsplatform.

Udviklet med state-of-the-art teknologi

CMS 6 Meetings er gradwerks egen udvikling og er baseret på den nyeste og mest moderne WebRTC-teknologi. Den slanke og brugervenlige brugergrænseflade gør møderne endnu mere behagelige.

I overensstemmelse med databeskyttelse

Hosting finder sted på gradwerks egne servere og er DSGVO-kompatibel. Direkte opkald med CMS-brugere og eksterne kontaktpersoner kan inviteres.

Enkel organisering af onlinemøder

Med invitationsstyringen til onlinemøder kan du planlægge dine møder og invitere alle deltagere via mail. Der tages højde for forskellige tidszoner og sprog. En påmindelsesfunktion sikrer, at du ikke glemmer kommende møder.

Effektiv kommunikation

Ved hjælp af integreret skærmdeling kan du dele din skærm og præsentationer. En integreret chat inklusive emoji-vælger og filudveksling hjælper med samtale-ledsagende kommunikation.

Mere privatliv

Med AI-teknologi kan en virtuel baggrund overlejres for at skjule den virkelige rumsituation.

Høj lyd- og videokvalitet

CMS 6 Meetings leverer lyd og video i høj kvalitet takket være den nyeste WebRTC-teknologi.

Praktisk brugervenlighed

CMS 6 Meetings kan bruges komfortabelt i enhver moderne webbrowser, og dine deltagere behøver ikke at downloade nogen software.

Hurtig adgang til igangværende møder

Et hovedtelefonikon i statuslinjen i CMS 6 viser igangværende møder på en pulserende måde og giver hurtig adgang til deltagerlisten. Adgangsrettigheder kan styres via brugeradministrationen.

Undersøgelser

Hvis du ikke spørger, forbliver du dum.

Det har aldrig været nemmere at lave en undersøgelse end med CMS 6 Surveys. Du opbygger og strukturerer din onlineundersøgelse intuitivt. Du kan bruge tekst- og kommentarfelter, multiple-choice-spørgsmål, valg- og drop-down-menumatricer, spørgsmål med procentfordeling, billeder eller beskrivende tekster. For bedre strukturering bestemmer du selv, hvornår det næste spørgsmål skal vises på en ny side. Alle elementer kan efterfølgende flyttes til nye positioner med drag-and-drop.

Har du ingen ideer? Vores skabeloner hjælper dig med at komme i gang.

Mere end 400 eksempler på spørgsmål og svar venter på at blive brugt. Du kan indsætte dem i din undersøgelse med blot et par klik. Alle skabeloner er sorteret efter emne og kan let gennemsøges. De omfatter emner lige fra uddannelse, demografi, kundefeedback, markedsundersøgelser, menneskelige ressourcer, events, teknologi og medier til sundhedspleje.

Intelligente undersøgelser. Med ekstra logik.

Med såkaldte question pipelines kan du omdirigere deltagere til andre spørgsmål eller sider eller afslutte en undersøgelse tidligt. Desuden hjælper tilfældige tildelinger dig med at undgå dobbelte svar. Til dette formål listes svarene tilfældigt ved hvert nyt opkald, hvis det ønskes.

Alle har lov til at deltage. Eller ikke?

Du kan designe dine undersøgelser, så alle kan deltage - eller du kan kun invitere bestemte personer med et særligt link. Du kan også bruge de adresser og grupper, der er gemt i mailsystemet. Ved hjælp af en integreret e-mailfunktion sendes invitationer elektronisk og direkte fra undersøgelsessystemet. Eventuelt kan en undersøgelse også afsluttes automatisk på et bestemt tidspunkt, eller når et bestemt antal deltagere er nået.

Resultater og evalueringer. I alle former og farver.

Ved hjælp af evalueringsfunktionen kan du se alle spørgsmål og svar og deres procentvise fordeling i form af tabeller. Desuden understreger grafik og diagrammer fordelingen af svarene. Desuden kan du sammenligne spørgsmål og svar og dermed relatere resultaterne til hinanden. For eksempel: Hvor høj er brugertilfredsheden blandt brugere af tablet-pc'er, eller hvor vigtig er virksomhedsintern uddannelse for folk fra forskningssektoren? Du kan selvfølgelig også eksportere alle undersøgelsesværdier og bearbejde dem statistisk i andre programmer, for eksempel Microsoft Excel.

Fortæl mig, hvor du kommer fra. Statistikken giver dig svar.

Det integrerede statistiksystem viser dig for alle eller enkelte undersøgelser, hvor mange der har deltaget og hvornår. Det viser også behandlingstiden, de besøgendes oprindelse, og om de brugte en stationær computer eller en mobil enhed. På den måde kan du hele tiden tilpasse dine undersøgelser til dine brugeres vaner og optimere dem.

Kommandør

Din alt-i-en-løsning til skiltning. Et univers fuld af muligheder.

CMS 6 Commander er den omfattende løsning til stationær informationsdistribution i virksomheder eller offentlige rum. Commander er velegnet som marketing status board, medarbejderinformationssystem, display board til dine kunder og besøgende eller som en touch-enabled multimedieoverflade på en messe. Outputtet kan være på et tv på væggen, et pc-display, på din tablet-pc eller smartphone, dvs. selv på farten.

Dit statusboard er klar. Bare ved at trække og slippe.

Ved hjælp af widgets kan brugerne opbygge deres commander screens direkte i CMS 6. Mål for eksempel din hjemmesides succes i realtid. Ved hjælp af kurve-, cirkel- og søjlediagrammer, lister, trendvisninger og speedometre kan du omdanne hårde fakta til sammenhængende og forståelig information. Men du kan selvfølgelig også bruge widgets til tekster, billeder og endda videoer, præcis som du er vant til fra CMS.

Individuelle widgets gør dit statusboard unikt.

Takket være den integrerede scripting engine kan alle tænkelige widgets programmeres. Læs data fra din webshop, dit ERP- eller CRM-system. Indlæs data fra din hjemmeside for at bruge og vise f.eks. eventdata, kontaktpersoner i din virksomhed, nyheder, månedens produkt og meget mere i de widgets, der er skabt til dig.

Touch-aktiveret og mester for din messetilstedeværelse. Garanteret!

CMS 6 gør det til en leg at skabe dine interaktive præsentationer. Med CMS 6 Commander kan dine besøgende nemt browse gennem gallerier, afspille videoer, læse information eller endda åbne yderligere links i et dedikeret Commander-vindue. Derefter kan de styre præsentationen med fingeren, musen eller trackpad'en.

Timing er altafgørende. Den rigtige information på det rigtige tidspunkt.

CMS 6 giver dig mulighed for at vise dine dashboards for hele virksomheden på forskellige outputenheder, endda passwordbeskyttede, hvis det ønskes. Du kan planlægge visningen af de forskellige tematiske Commander-skærme i forhold til ugedag og tidspunkt på dagen. Takket være specifikationen af enhedens placering skifter statustavlen til et dag- eller natlook, hvis det ønskes, øjenvenligt og energibesparende.

Den rigtige styling er altafgørende.

Der findes allerede forskellige designs til dine kommandørskærme. Men alle dashboards kan også styles, som du ønsker det, og så de passer til din virksomheds corporate design. Du nyder absolut frihed og individualitet her.

Statustavle, fuld fart frem!

Ved hjælp af den såkaldte Commander Remote Express kan du på få sekunder fremtrylle en fjernbetjening på din smartphone via QR-kode, NFC-scanning eller Eddystone beacon-teknologi og bruge den til at pause, spole frem og tilbage på dine statustavler eller endda vælge bestemte statustavler til visning. Lige som du ønsker det - genialt enkelt!

Fremtiden starter her - med CMS 6 Commander-reglerne.

Ved hjælp af triggere og regler kan du indstille din Commander til at vise de statustavler, der er beregnet til den pågældende medarbejder, når han eller hun træder ind på dit kontor. Når medarbejderen forlader kontoret, vender Commander tilbage til den forrige visningsrække. Disse regler kan startes eller stoppes ved hjælp af iBeacon-, Eddystone- eller NFC-teknologi. Alternativt kan tjenester som IFTTT integreres for at lade Commander udføre en tilsvarende regel, når der f.eks. trykkes på en WLAN-knap. Lyder det som science fiction? Men det er allerede virkelighed for os.

Manager til mobil tagging

Til succes for din detailreklamestrategi. Klar og gennemskuelig.

Har du planer om at bruge QR-koder eller NFC-tags i dine butikker, kontorer eller showrooms? Med blot nogle få trin kan du nemt registrere hver enkelt mobile tag direkte i CMS 6. I processen registrerer du også vigtige yderligere oplysninger såsom sendertypen og også den nøjagtige placering på et kort.

Vedligeholdelsesfri linkadministration. Placer QR-koder og glem alt om dem.

Takket være gradwerks egen linkforkorter, den såkaldte shortly.link service, kan du oprette unikke, permanent gyldige korte links til dine NFC-tags og også QR-koder. På den måde kan de små Bluetooth-sendere placeres næsten vedligeholdelsesfrit overalt, og det indhold, der sendes, kan ændres ganske fleksibelt via CMS 6 uden at skulle omkonfigurere beacons eller NFC-tags.

Bestem visningen af dit indhold, på dagen og på minuttet.

Ved hjælp af et regelmodul kan du styre de weblinks, der offentliggøres af de mobile tags, efter dine ønsker. Ved at angive ugedag og tidspunkt på dagen bestemmer du det nøjagtige tidspunkt, hvor dine kunder skal ledes til bestemte oplysninger ved at sende beacons. Du kan også vælge en start- og slutdato for at offentliggøre særlige kampagner og tilbud på den nøjagtige dag og det nøjagtige minut.

Pack & Go - Pak din webtilstedeværelse med ét klik

Med Pack & Go-funktionen kan du pakke hele din hjemmeside, inklusive sider, billeder, scripts og databaser, klar til transport med et enkelt klik. Inden for en dag forbereder CMS 6 en så komplet eksport af din hjemmeside som muligt til download. Brug Pack & Go til dine personlige og fleksible backups eller til overførsel til et andet system.

Chat

Kundekommunikation via chat. Nemmere end nogensinde før!

Vil du gerne forbedre kundetilfredsheden og også betjene dine besøgende online på en særlig måde? CMS 6 Chat giver dig mulighed for at kommunikere med dine besøgende direkte på din hjemmeside. Takket være de integrerede brugerprofiler kan du manuelt registrere data som navn, telefonnummer og e-mailadresse på de besøgende, forsyne dem med nøgleord og flette dem med data, der allerede er tilgængelige i CMS 6. Helt klart og effektivt!

Ingen tid til at henvende sig til alle besøgende?

CMS 6 overtager opgaven med at indlede samtaler for dig. Ved hjælp af såkaldte hilsneregler kan du henvende dig til besøgende med færdige hilsner, når visse omstændigheder opstår, såsom en defineret besøgslængde eller antallet af besøgte sider, og dermed indlede en dialog.

Vil du have en guidet tur?

Hvorfor ikke tage dine kunder med på en tur? Under samtalen kan du tage dine besøgende med på en rejse gennem internettet. Du kan guide dine chatpartnere til sider i dit eget webtilbud, men også til sider hos andre udbydere, selvfølgelig uden at afbryde den igangværende chat.

Analyse af din online-rådgivning.

Ved hjælp af den integrerede statistik kan du finde ud af alt, hvad der er vigtigt, såsom hvornår på dagen dine besøgende bruger chatten mest, hvor mange e-mailforespørgsler du modtager på tidspunkter, hvor chatten er slukket, hvor hurtigt dine redaktører besvarer forespørgsler, og hvor mange chats der er til hver rådgiver.

Ingen chat vil undslippe dig.

Mens du laver dit redaktionelle arbejde i CMS 6, vises hver chatforespørgsel visuelt og akustisk direkte i CMS'et, og med et enkelt klik kan du skifte direkte til den person, du taler med. Derudover kan du også slå såkaldte browsernotifikationer til. På den måde får du også en notifikation på dit skrivebord om, at en besøgende har stillet dig et spørgsmål. Hvis du ønsker det, kan du indstille, om din chat skal aktiveres automatisk, når du logger ind i CMS'et, og slukkes igen, når du logger ud. På den måde kan du koncentrere dig om alle de vigtige ting - CMS'et tager sig af resten.

Opgaver

Projektstyring præcis der, hvor du har brug for det.

Ved hjælp af opgavemodulet kan du planlægge dine projekter i CMS 6, definere opgaver og de underopgaver, de indeholder. Du kan definere deadlines for færdiggørelse og invitere dine kolleger til disse opgaver.

Fleksibel planlægning og definition.

Ved hjælp af drag-and-drop kan du flytte projekter og trække opgaver fra et projekt til det næste. På den måde kan du også reagere hurtigt på ændringer i dine opgaver og til enhver tid tilpasse det hele fleksibelt.

Find den rigtige reference.

I opgaverne kan du henvise til eksisterende CMS 6-indhold, såsom billeder, dokumenter eller endda sider, som din respektive opgave refererer til. På den måde er alle redaktører altid klar over, hvad der skal gøres, og hvilken del af din hjemmeside der påvirkes af opgaverne.

Kommunikation er alt.

Inden for hver opgave kan I også kommunikere med hinanden, så I kan udveksle beskeder og kommunikere med hinanden i stil med de sociale medier. Undervejs vises ændringer og nye beskeder straks i statuslinjen i CMS 6, både visuelt og akustisk.

Databeskyttelse og DSGVO

Håndtering af cookies. Den besøgende bestemmer selv.

CMS 6 er afhængig af DSGVO- og ePrivacy-kompatibel brug af webstedscookies ved hjælp af en integreret cookiemanager. Denne kan også bruges til at forhindre udførelse af tredjepartscookies. Den første sidevisning af en bruger fører ikke til nogen sporing; CMS 6 er derfor en ægte opt-in-proces.

Oversigt over og beskrivelse af de anvendte cookies.

En dynamisk cookie-forklaringsside forklarer typen af brug og detaljer om hver cookie til den besøgende. Besøgende kan også efterfølgende tilbagekalde cookie-indstillinger, der allerede er foretaget.

Dine kunders data kun med samtykke.

Alle overførsler af personlige data er forsynet med muligheden for en overensstemmende samtykkeerklæring til datalagring og indsamles i en central databeskyttelsesmanager med en eksportfunktion for at overholde den foreskrevne forpligtelse til at fremlægge bevis.

En søgeanmodning hjælper med anmodninger om information.

Når besøgende og kunder spørger, hvilke data der er tilgængelige eller bruges i CMS 6, kan der udføres søgeordrer i databeskyttelsesmanageren for at søge i databasernes dybder efter navne, nøgleord eller e-mailadresser og lokalisere dem. Dataene kan også slettes permanent direkte i CMS 6.

Mailingen kommer, så længe du vil have den.

CMS 6-mailingsystemet arbejder med den obligatoriske double opt-in-funktion for nyhedsbrevstilmeldinger, hvis udførelse også gemmes elektronisk og sporbart. Den valgfrie re-opt-in, dvs. muligheden for regelmæssigt at anmode om en opt-in fra brugerne på et senere tidspunkt, er også en del af CMS 6.

Alexa stemmestyring

Lad os tale om det. Et CMS, du kan tale med.

Ved hjælp af CMS 6 Alexa Skill kan du forbinde Amazons succesrige stemmeassistent specifikt med din CMS-adgang og stille den spørgsmål om din hjemmesides performance. Spørg Alexa om den aktuelle SEO-kampagne, eller find ud af i realtid, hvilken søgemaskineposition du er i med dine aktuelle topsøgeord i Google-rankingen. Oplev at arbejde med et CMS på en helt ny måde - helt intuitivt, omfattende og stemmestyret!

Brugergrænseflade

Innovativ brugergrænseflade. Du vil elske den!

CMS 6's brugerflade er intuitiv at bruge. Alle funktioner er selvforklarende og imponerer alligevel med deres kraft. Funktioner som drag-and-drop, som du kender fra din computer, bruges til at flytte sider og andre elementer. Derudover kan flere filer uploades på samme tid, billeder kan beskæres, og tastaturgenveje sikrer hurtig indtastning. Lær indholdspublicering at kende, som du aldrig har oplevet det før.

Søg hurtigere og find hurtigere.

Ved hjælp af den integrerede hurtigsøgningsfunktion, som kan bruges overalt i CMS 6, kan du finde alle tænkelige indholdstyper - sider, billeder, databaseposter, scripts, brugerkonti, regler, kommandørskærme og meget mere - på bare et par sekunder. Når det gælder billeder, kommer de etiketter, der sættes manuelt og frem for alt automatisk af billedgenkendelsen, til deres ret. Der er ikke behov for endeløse klik og søgninger. Dermed er CMS 6 nok det system, der har den hurtigste måde at komme til indholdet på.

CMS to go. CMS'et "overalt".

Den nye back-end-grænseflade i CMS 6 imponerer ikke kun med sin klarhed, æstetik og hidtil usete brugervenlighed. Du kan bruge CMS 6 med alle dets funktioner på din tablet-pc og endda på din smartphone i browseren uden at skulle installere en app. Uanset om det er sidestyring, mailing eller analyse - CMS'et er tilgængeligt for dig overalt. Hvis din internetforbindelse svigter, mens du er på farten, forhindrer CMS 6, at allerede indtastede data går tabt, ved at skjule alle gemmefunktioner.

CMS 6 bliver til storskærm.

Hvis du ikke kun bruger CMS 6 på mindre skærme, men måske også på særligt store skærme på dit kontor, vil du selvfølgelig også drage fordel af det større virtuelle rum. Input-skærme ser større ud, tabeller viser automatisk flere kolonner og dermed mere indhold, strukturtræet forbliver tydeligt selv med længere filnavne, og billedoversigter (grids) giver dig større previews. Big er simpelthen smukt!

Flersproget backend. Uden sprogbarrierer.

CMS 6-backend er tilgængelig for redaktørerne på indonesisk, svensk, bulgarsk, italiensk, slovakisk, kinesisk, japansk, slovensk, dansk, lettisk, spansk, tysk, litauisk, tjekkisk, engelsk, hollandsk, tyrkisk, estisk, polsk, ungarsk, finsk, portugisisk, fransk, rumænsk, græsk, ukrainsk og russisk og kan gøres tilgængelig på andre sprog efter anmodning.

Sikkerhed møder bekvemmelighed: login uden adgangskode og 2-faktor-autentificering.

CMS 6 understøtter nu login uden adgangskode, så du kan logge ind med Touch eller Face ID, Windows Hello eller hardware-sikkerhedsnøgler. Nem opsætning og lagring af din login-metode garanterer et særligt bekvemt og sikkert login til CMS 6.

Enkelt og bekvemt login

Efter den indledende opsætning af 2-faktor-godkendelse kan du nemt logge ind med fingeraftryk, Face ID eller hardwarenøgle. Den valgte metode er godkendt og gemt sammen med din adgangskode.

Login uden adgangskode i CMS 6-backend

Med den nye login-skærm og en guidet proces til login uden adgangskode kan du konfigurere og administrere dine login-metoder i CMS 6-backend. Derudover er der en nulstillingsfunktion til rådighed for at afslutte dit passwordløse login på alle enheder.

Forbedrede funktioner til administration af adgangskoder

CMS 6 tilbyder også en forbedret "glemt password"-funktion, hvor du vil modtage et link via e-mail til at indstille et nyt password. Disse funktioner forenkler login-oplevelsen og sikrer samtidig et højt sikkerhedsniveau.

To-faktor autentificering. Ingen magt til password-tyveri.

Valgfri to-faktor-godkendelse tilføjer et ekstra lag af sikkerhed til dit CMS 6-login for at sikre, at kun du kan få adgang til din konto, selv hvis en anden kender dit kodeord. Med to-faktor-autentificering kan din konto kun tilgås fra betroede enheder, såsom din smartphone, tablet-pc, notebook eller stationære pc. Når du første gang vil logge ind på en ny enhed, skal du indsende to personlige oplysninger - din adgangskode og den sekscifrede verifikationskode, der automatisk sendes til dine betroede enheder via SMS eller e-mail.

Ved at indtaste koden bekræfter du, at den nye enhed er pålidelig. Hvis du f.eks. har en iPhone og vil logge ind på en nyindkøbt Mac for første gang, skal du indtaste din adgangskode samt bekræftelseskoden, som automatisk vises på din smartphone via SMS eller e-mail.

Teknisk arkitektur

Serverens ydeevne. Uden at gå på kompromis.

CMS 6 er hostet på de højtydende nginx-servere hos vores teknologipartner i Tyskland. Her bliver dine data og især dine statistiske oplysninger ikke gemt på servere og tjenester i udlandet, men gemmes på en databeskyttelsesvenlig måde i Tyskland.

Enterprise hosting. Ikke kun for store virksomheder.

CMS 6-platformen og også de hjemmesider og portaler, der implementeres med den, opbevares på førsteklasses virksomhedsservere. Disse managed servere er altid opdaterede, kan udvides på få sekunder og overvåges løbende, så du altid kan være sikker på, at din hjemmeside reagerer hurtigt og er tilgængelig hele tiden. Takket være lastfordeling af statisk indhold i hele Tyskland (eller på verdensplan, hvis det ønskes) via Content Delivery Network (CDN) kan vi også hoste og administrere meget besøgt indhold.

Administreret server. Vi tager os af det.

Vi sørger for, at CMS 6 og din valgfrit hostede hjemmeside har maksimal ydeevne. Vores webservere kører altid med de nyeste sikkerhedsversioner. Nyd det højeste sikkerhedsniveau - og med gradwerk er du også altid teknisk opdateret.

SSL-krypteret. Så ingen kan læse med.

For at beskytte dine data er alle CMS 6-forbindelser krypterede - for din sikkerheds skyld. Naturligvis tilbyder vi også en bred vifte af SSL-certifikater af høj kvalitet til dine webtilbud og integrerer dem i dine tjenester for dig.

CMS 6 opdateringer. Så du kan arbejde med ro i sindet.

Inden for rammerne af Application Service Providing og afhængigt af kontraktens omfang installerer vi automatisk alle opdateringer i din CMS 6-installation uden din indblanding. Det betyder, at du altid bruger den nyeste og bedste version af CMS 6. Derudover planlægger vi yderligere funktioner og nye moduler. Lad os overraske dig!

Tilgængelig fra alle sider takket være API.

Takket være en integreret API-grænseflade kan data også læses fra eksterne applikationer eller udbydere og også skrives til CMS 6. På den måde forbliver du altid maksimalt fleksibel med CMS 6.

Næsten 20 års erfaring. Vi ved, hvad vi laver.

I over halvandet årti har vi udviklet og designet brugervenlige og kraftfulde hjemmesider og softwaresystemer, der efterlader et varigt indtryk. Vi ser tilbage på en bemærkelsesværdig historie. CMS 6 imponerer med sin robusthed, både til mellemstore hjemmesider og internationale portaler. Vores systemer er testet i den virkelige verden, ikke i laboratorier. Derfor bruger alle vores kunder CMS'er, der stammer fra vores virksomhed.

Support og service

Uddannelse. At lære ved at gøre.

Alle vores kunder bliver uddannet i succesfuld brug af CMS 6. For nye medarbejdere eller avanceret træning tilbyder vi også yderligere foranstaltninger som en mulighed. På anmodning tilbyder vi træning på tysk og engelsk, selvfølgelig også i hele verden.

Support. Vi er der for dig.

Under og efter implementeringen af dit projekt med CMS 6 står vores medarbejdere til rådighed for dig inden for normal arbejdstid via e-mail og telefon for at tilbyde rådgivning og assistance. Udvidede supporttjenester kan arrangeres med os som en mulighed.

Omfanget af funktionerne afhænger af den købte licens og funktionaliteten af den respektive hjemmesideimplementering. Der tages forbehold for ændringer, fejl og sletninger.

Book et gratis onlinemøde i dag.
Rul op