Gå til hovedindhold
Frau macht Selfie bei Sonnenuntergang

Rediger dine billeder som en professionel, og gør dine billeder endnu bedre.

Image Editor er en del af det kraftfulde CMS 6 og giver dig mulighed for at optimere og redigere dine billeder på din hjemmeside på en uanede måde.

For alle brugere af CMS 6 åbner der sig en ny dimension af billedredigering. Ved hjælp af en række kraftfulde og brugervenlige funktioner kan du gøre dine billeder endnu mere imponerende. Giv dine billeder et nyt udseende med specielle filtre, og mulighederne er næsten ubegrænsede. Vi understøtter også behandling af såkaldte Hi-DPI-billeder, hvis opløsning forbliver uændret, selv efter redigering i CMS 6.

Alle vigtige værktøjer er integreret i en meget intuitiv brugerflade, som sædvanligt i CMS 6, så du kan begynde at justere med det samme. Ved hjælp af skydere kan du redigere billeder lige så hurtigt som en professionel, selv som nybegynder. Du kan optimere dine billeder, få dem til at fremstå i sort/hvid, optimere farveværdier og lysstyrke, beskære og rette billeder og meget mere.

Nogle af de bedste værktøjer omfatter følgende.

Filter

Vælg mellem en række forudindstillede filtre for at give billederne et nyt udseende med et enkelt tastetryk.

Beskær, ændre størrelse og dreje

Beskær, ændre størrelse og rotere dit foto med intuitive værktøjer og forudindstillede billedbeskæringsmuligheder.

Justeringer

Du kan ændre lysstyrke, kontrast, mætning, varme og skarphed med få enkle trin.

Fokus og perspektiv

Ændr fokus i dine billeder ("tilt-shift"-effekt) eller endda hele perspektivet i arkitekturfotos.

optimeret Original

Takket være de tilgængelige redigeringsværktøjer og filtre, der er specielt udviklet til billedoptimering, kan du f.eks. forvandle flade billeder til perfekte billeder med få klik. Det gør dem endnu mere imponerende.

Book et gratis onlinemøde i dag.
Rul op