Gå til hovedindhold
Computerbildschirm zeigt Benutzeroberfläche eines CMS mit Kommentaren

Simpelthen at arbejde sammen, én løsning til hele dit team

Hvis dit team er ved at starte eller planlægge et nyt onlineprojekt, er CMS 6 den helt rigtige platform til at kommunikere med alle medarbejdere fra forskellige afdelinger i et enkelt system - CMS 6 er din fremragende marketingplatform.

Uanset om du planlægger en ny sektion på dit websted, designer en ny side og fylder den med indhold, har brug for at vælge det rigtige billede eller ønsker at levere dokumenter til dine kunder, der kan downloades, kan du kommunikere direkte med hele teamet om alle disse elementer. CMS 6 kommentarfunktionen er den perfekte løsning til at gøre dette, udveksle idéer om det rigtige billedvalg, tilføje links til andet indhold i dine kommentarer og lave tematiske referencer. Skriv indlæg og tag dem med frit definerbare nøgleord, så du senere kan filtrere efter specifikke emner.

Eksisterende kommentarer vises i hvert afsnit, side, billede, dokument eller script. Selv i indholdsoversigterne viser en lille taleboble, om der er kommentarer tilgængelige eller ej. Så du går aldrig glip af en samtale.

Kommunikation gjort let

I et separat modul, der også er permanent tilgængeligt på CMS 6-startskærmen, samles og samles al kommunikation, så du ikke går glip af vigtige kommentarer eller noter. Desuden kan alle samtaler også søges globalt. På denne måde samler CMS 6 al kommunikation i dit team og skaber et fælles sted, hvor samtaler kan organiseres på en gennemsigtig måde. Kommentarfunktionen i CMS 6 danner grundlaget for dit gruppearbejde.

Book et gratis onlinemøde i dag.
Rul op