Gå til hovedindhold
Tablets zeigen Inhalte einer Webseite mit Grafiken und Text.

Verdens mest præcise AI-oversætter er en del af CMS 6.

Oversæt hele sider med alt deres indhold, f.eks. tekstelementer, billedtekster, galleritekster, formularer og også sidens titler, URL-navne og beskrivelser, der er vigtige for SEO, på ingen tid med et enkelt klik.

Det har aldrig været så nemt med et CMS at oversætte et websted til et andet sprog. Som bruger af CMS 6 kan du udføre sideoversættelser med et enkelt klik. Systemet genkender automatisk det nødvendige målsprog, du skal blot vælge det kildesprog, som du vil oversætte fra, og så vises din presseartikel eller produktside på et andet sprog. CMS 6 kan oversætte ikke kun indholdssider, men også databaseposter på grundlag af kunstig intelligens i imponerende høj kvalitet. Det er muligt, fordi vores partner har udviklet en helt ny generation af kunstige neurale netværk, som anvendes i alle oversættelser.

På grund af den problemfri integration i CMS 6 er det også garanteret, at de tekster, du oversætter, aldrig bliver gemt på fremmede servere. Med denne garanti og i overensstemmelse med EU's lovgivning kan du således være sikker på, at dine tekster nyder den størst mulige sikkerhed, og at kravene i DSGVO er opfyldt.

Pressekommentar

Den internationale presse har mange gange bekræftet, at vores partner DeepL som AI-baseret oversætter leverer tekster, der er "meget mere flydende" (Wired), "overgår andre virksomheder" (Le Monde) og "overgår alle tech-giganterne og hæver barren for branchen" (TechCrunch).

Derudover er der i CMS 6 en hurtigoversætter, som også kan kaldes til enhver tid via en kort kommando. Det er især praktisk, hvis du f.eks. opretter et nyhedsbrev på et fremmedsprog eller gennemfører en online chat, eller hvis du ønsker at oprette en sætning i opgavemodulet til dine fremmedsprogede kolleger.

Men uanset hvor du bruger den nye oversætter i CMS 6, kan du oversætte dit indhold til indonesisk, svensk, bulgarsk, italiensk, slovakisk, kinesisk, japansk, slovensk, dansk, lettisk, spansk, tysk, litauisk, tjekkisk, engelsk, hollandsk, tyrkisk, estisk, polsk, ungarsk, finsk, portugisisk, fransk, rumænsk, græsk, ukrainsk og russisk med fuld fleksibilitet. Du får en oversættelseskvalitet baseret på Deep Learning, der er uovertruffen.

Dansk Tysk

Hurtig, hurtigere, hurtigere på den hurtigste.

Den hurtige oversætter kan til enhver tid kaldes op i CMS 6, også via genvej, og understøtter oversættelse til indonesisk, svensk, bulgarsk, italiensk, slovakisk, kinesisk, japansk, slovensk, dansk, lettisk, spansk, tysk, litauisk, tjekkisk, engelsk, hollandsk, tyrkisk, estisk, polsk, ungarsk, finsk, portugisisk, fransk, rumænsk, græsk, ukrainsk og russisk.

Erstatter dit oversættelsesbureau

Et enkelt klik starter oversættelsen af hele siden eller en databasepost med et enkelt klik. Det er så utrolig nemt og hurtigt. Med denne funktion kan du spare en masse tid og frem for alt penge. Tekstelementer, billedtekster, galleritekster, formularer og også sidetitler, URL-navne og beskrivelser, som er vigtige for SEO, oversættes til målsproget.

Takket være kunstig intelligens er oversættelseskvaliteten mindst lige så god som den, som dit oversættelsesbureau leverer.

Book et gratis onlinemøde i dag.
Rul op