Gå til hovedindhold
Concentric circles abstract background

CMS 6 Composer er her!

Tekstning gentænkt med AI-tekstgeneratoren.

CMS 6: gradwerk præsenterer nyt modul "Composer" med AI-tekstgenerator

Det digitale bureau gradwerk præsenterer sit nye modul "Composer" i CMS 6. Composer er en avanceret teksteditor, der er blevet integreret problemfrit i CMS og automatisk kan generere indhold ved hjælp af en AI-tekstgenerator. Den tilbyder over 170 skabeloner i mange kategorier og understøtter tekstoprettelse på over 50 sprog og dialekter.

Composer er det ideelle skriveværktøj i CMS 6 og kan oprette og gemme forskellige dokumenter. Redaktørerne kan skrive deres egne tekster eller færdiggøre og tilføje tekster ved hjælp af AI-generatoren. Dokumenterne kan deles med andre redaktører og downloades som Word-filer.

Integrationen af Composer og AI-tekstgeneratoren giver en perfekt introduktion til succesfuld content marketing og SEO, fordi AI-tekstgeneratoren kan tage højde for definerede søgeord på siderne og dermed udfolde sin fulde SEO-kraft. Komponisten er blevet integreret problemfrit i CMS 6, så kompositioner kan bruges på alle relevante steder i sidestrukturen.

Komponisten integrerer sig selv i alle inputfelter på websider og muliggør dermed et tidligere utænkeligt arbejde med AI. Manuel kopiering og indsætning af tekster er ikke længere nødvendig, tekster kan genereres, hvor de skal vises.

"gradwerk skaber dermed en sømløs integration, som i øjeblikket ikke findes i noget andet CMS. Integrationen er dybt forbundet med indholdsfelterne og -elementerne og gør det muligt at arbejde med AI på en måde, som tidligere var utænkelig. Composer overtager dermed funktionen som din tekstforfatter, dit SEO-bureau og, takket være den integrerede oversættelsesfunktion baseret på Deepl AI, også dit oversættelsesbureau," understreger Sven Laucke, CEO hos gradwerk.

For mere information eller en demo af CMS 6 Composer, send venligst en e-mail til laucke@gradwerk.de eller informer dig selv på disse sider. Du kan downloade pressemeddelelsen her.

Book et gratis onlinemøde i dag.
Rul op