Gå til hovedindhold
Laptop mit Webseite Willkommensnachricht und lächelnden Menschen

Vellykket implementering af AWO Slesvig-Holstens hjemmeside og ekstranet

Kunde: Arbeiterwohlfahrt Landesverband Schleswig-Holstein e.V.

Design, koncept, programmering og implementering af CMS 6.

Med over 200 lokalforeninger og omkring 13.000 frivillige er Arbejdernes Velfærdsorganisation (AWO) en af de største velfærdsorganisationer i Tyskland. For at forbedre synligheden og informationsstrømmen til omverdenen har AWO Schleswig-Holstein redesignet sin statslige hjemmeside med hjælp fra det digitale bureau gradwerk. Resultatet er en moderne og brugervenlig hjemmeside, der appellerer til både ældre og yngre mennesker.

Design og realisering ved hjælp af CMS 6

Kernen i projektet var udviklingen af et moderne design, der afspejler AWO's værdier og filosofi. Det blev realiseret ved hjælp af content management-systemet CMS 6, som muliggør fleksibilitet og hurtig tilpasning til kundernes krav. Den dygtige brug af backend-strukturer og integrationen af afprøvede og testede udvidelser resulterede i en visuelt tiltalende hjemmeside med mange nye områder og funktioner.

Realisering af forskellige databaser

Et andet vigtigt element i projektet var implementeringen af forskellige databaser til en overskuelig præsentation af kontaktpersoner, aftaler, faciliteter og meget mere. Disse data blev integreret i hjemmesiden på en brugervenlig måde, hvilket giver brugerne et omfattende overblik over AWO's tjenester.

Nye hjemmesider til 200 distrikts- og lokalforeninger

AWO's op mod 200 distrikts- og lokalforeninger har også fået nye professionelle hjemmesider. Det er her, CMS 6 virkelig kommer til sin ret med sine multiwebs og omfattende konfigurerbare brugeradministration. Frivillige kan således administrere deres hjemmesider selvstændigt og omfattende.

AWO Extranet, inklusive integration af nyhedsbrev CMS 6 Mailing Module

En anden særlig funktion er introduktionen af et AWO-ekstranet og et nyhedsbrevsmodul i CMS 6. Ekstranettet gør det lettere for AWO Schleswig-Holsteins medarbejdere at få adgang til relevante oplysninger og fremmer den interne dialog. CMS 6's mailingmodul gør det muligt at oprette nyhedsbreve automatisk og sende dem til abonnenterne.

Sammenfattende kan man sige, at projektet repræsenterer en vigtig milepæl i AWO Schleswig-Holsteins digitale udvikling. Med introduktionen af en moderne og brugercentreret hjemmeside og et ekstranet har platformen sat nye standarder med hensyn til intuitiv navigation og klar præsentation af vigtige oplysninger. Især extranettet har revolutioneret informationsudvekslingen for AWO's medarbejdere ved at give hurtig og effektiv adgang til relevant indhold. Derudover bidrager den enkle oprettelse af nyhedsbreve i CMS 6 betydeligt til optimeringen af AWO Schleswig-Holsteins kommunikationsstrategier.

Lächelnde Menschen Gruppe Natur AWO Begrüßung

Arbeiterwohlfahrt Landesverband Schleswig-Holstein e.V.

AWO blev grundlagt af Marie Juchacz den 13. december 1919. Årsagen til oprettelsen var de trængsler, der herskede blandt befolkningen under Første Verdenskrig og i tiden derefter. AWO er opstået af arbejderbevægelsen og har fra starten været fortaler for, at folk skal kunne hjælpe sig selv gennem fælles arbejde, organisering og uddannelse. AWO's kernetemaer er stadig de emner, som Marie Juchacz har formet AWO's selvforståelse og ambitioner med: Kvinders rettigheder, mangfoldighed, "Mod uddeling - for deltagelse", anstændige levevilkår, retfærdighed og solidaritet, som vi med stor lidenskab arbejder tæt på befolkningen.

Book et gratis onlinemøde i dag.
Rul op