Gå til hovedindhold
Tablet mit Forscher-Team Webseite und lesenden Menschen im Hintergrund

Universitetet i Lübeck offentliggør et websted om forskningsprojektet nEUROinflammation.

Kunde: Universität zu Lübeck

Forskningsprojekt i gang i hele Europa

Det responsive webdesignbureau gradwerk udtænker, designer og udvikler et nyt projektwebsted for det europæiske forskningsprojekt nEUROinflammation.

I øjeblikket arbejder 13 unge internationale forskere på at finde strategier til at modulere cellernes adfærd i hjernen med henblik på terapeutiske formål.

Marie Curie-netværket for grunduddannelse (ITN) nEUROinflammation finansieres af Europa-Kommissionen under det 7. rammeprogram (FP7) for forskning og teknologisk udvikling. Programmet fokuserer på at fremme unge forskere inden for rammerne af Marie Curie-aktionerne. Blandt partnerne er UKE Hamburg, universitetet i Bern, universitetet i Münster og mange andre institutter, universiteter og virksomheder.

I Europa dør ca. 650.000 patienter hvert år af slagtilfælde, og et tilsvarende antal lider af multipel sklerose. 16 partnere fra den akademiske og private sektor med komplementære videnskabelige baggrunde er engageret i uddannelsen af 13 såkaldte Early Stage Researchers (ESR).

De 13 forskeres faglige profiler er i fokus for præsentationen af dette websted. Hver deltager præsenterer sit projekt, sin hensigt og de mål, der skal nås med forskningsarbejdet. Det klare konceptuelle mål med det nye websted var at fokusere på early stage-forskere. Hver forsker præsenterer sig selv og sit projekt.

gradwerk er ansvarlig for hele konceptet, designet og gennemførelsen. Ved hjælp af CMS 6 kan redaktørerne på universitetet i Lübeck administrere alt indhold på det engelsksprogede websted. Yderligere databaser, der er udviklet for kunden, tjener til en komfortabel administration af forskerprofilerne og jobtilbuddene, som også er en del af det nye websted. I fremtiden vil det også være muligt at ansøge online til det næste projekt.

Forscher-Team in verschiedenen Umgebungen zur Websitevorstellung

Universität zu Lübeck

Universitetet i Lübeck er et tysk universitet i hansestaden Lübeck, der blev oprettet i 1964 som det andet medicinske fakultet under Christian Albrechts Universitet i Kiel. Universitetets campus ligger syd for byen i bydelen St. Jürgen.

Book et gratis onlinemøde i dag.
Rul op