Gå til hovedindhold
Tablet mit Webseite der Hanseatischen Baugenossenschaft Hamburg

Hanseatische Baugenossenschaft Hamburg eG Hjemmeside relanceres

Kunde: Hanseatische Baugenossenschaft Hamburg eG
Industri: Boliger
Strøm: Design, Websted

På vej mod fremtiden. Fladjagt fungerer nu også på farten.

Webarbejderne hos gradwerk har udviklet et helt nyt online-koncept for Hanseatische Baugenossenschaft Hamburg eG baseret på responsivt webdesign. De nye websteder kan nu endelig ses optimalt på farten. Siderne tilpasser sig automatisk til den tilgængelige størrelse på en smartphone eller tablet-pc.

På webstedet præsenteres alle de forskellige tjenester, som bygningskooperativet tilbyder, samt området for udlejning, som er meget efterspurgt af folk, der leder efter lejeboliger, hvor de kan søge efter lejligheder.

Det nye gradwerk CMS 6 bruges til at vedligeholde webstedsindholdet og til at gennemføre markedsføringsaktiviteter som f.eks. mailinger og undersøgelser. CMS 6 er et fremtidsorienteret website-publiceringssystem fra gradwerk, som opfylder alle behov for et moderne website, der er udviklet til mobile enheder. Brugergrænsefladen er intuitiv og overskuelig. Ved hjælp af yderligere databaser, der er udviklet specielt til kunden og integreret problemfrit i CMS 6, kan udlejningstilbud og ejendomsporteføljer administreres nemt og komfortabelt.

Hanseatische Baugenossenschaft Hamburg eG

Hanseatische Baugenossenschaft Hamburg eG er et boligkooperativ med ca. 3.800 lejligheder på attraktive steder i Hamborg og giver sine lejere livslang boligret.

Book et gratis onlinemøde i dag.
Rul op