Gå til hovedindhold
Webseite der Buchdruckerei Baugewerkschaft mit Menü und Artikeln

Relancering af webstedet for Baugenossenschaft der Buchdrucker eG

Kunde: Baugenossenschaft der Buchdrucker eG
Industri: Boliger
Strøm: Websted

Den kan også vises perfekt på farten takket være Responsive Web Design.

Baugenossenschaft der Buchdrucker eG præsenterer sig online med et helt nyt koncept og implementering af et mobilkompatibelt websted. Baseret på teknologien Responsive Web Design kan websiderne også ses og læses på farten uden at skulle zoome ind. Siderne tilpasser sig altid optimalt til den tilgængelige plads på en smartphone eller tablet-pc.

På webstedet præsenteres alle byggeforeningens forskellige tjenester samt det meget populære område for udlejning, hvor det er muligt at søge efter ledige boliger.

Det helt nye gradwerk CMS 6 bruges til at vedligeholde webstedsindholdet og til at gennemføre markedsføringsaktiviteter som f.eks. udsendelser og undersøgelser. Det nye CMS 6 er gradwerk's fremtidsorienterede website-publiceringssystem, som opfylder alle behov for et moderne website, der er udviklet til mobile enheder. Brugergrænsefladen er intuitiv og overskuelig. Ved hjælp af yderligere databaser, der er udviklet specielt til kunden og integreret problemfrit i CMS 6, kan mæglertilbud og ejendomsporteføljer nemt og komfortabelt vedligeholdes.

Website der Baugenossenschaft Buchdrucker mit Mitgliederzeitschrift

Baugenossenschaft der Buchdrucker eG

Baugenossenschaft der Buchdrucker eG blev grundlagt i 1927 og er et boligkooperativ med ca. 1.800 lejligheder i Hamborg. De nuværende 2.400 medlemmer kommer fra alle faggrupper. Navnet henviser kun til den grundlæggende idé om byggekooperativet, som oprindeligt var til rådighed for især bogtrykkerlauget.

Book et gratis onlinemøde i dag.
Rul op