Gå til hovedindhold
Zwei lächelnde Frauen betrachten Smartphone mit Essens-App

Bagerkæde Only Here med nyt digitalt tilbud

Kunde: Nur Hier GmbH
Industri: Handel
Strøm: Websted

Nyt websted Only Here, nu her!

Webbureauet gradwerk har udviklet et responsivt website til bageriet Nur Hier, som primært findes i Hamborg og omegn.

For at Only Here-kunderne også på farten kan finde ud af, hvilke lækre snacks og bagværk der findes i den nærmeste filial, har webfolkene hos gradwerk udviklet og implementeret et website, der også fungerer optimalt på mobile enheder.

På det nye websted kan besøgende finde oplysninger om ca. 200 produkter i fem forskellige kategorier. Ud over produktbilleder og -beskrivelser er ingredienserne, næringsoplysninger, allergener og tilsætningsstoffer også synlige. Ved hjælp af et produkt- og allergenfilter kan brød og snacks f.eks. vises i overensstemmelse med individuelle og personlige præferencer, f.eks. veganske eller vegetariske produkter.

Det nye webtilbud henvender sig til alle kunder, der er på farten med deres smartphone og er på udkig efter lækre snacks eller blot har brug for et saftigt og godt brød til aftenen. gradwerk sikrer med et sofistikeret funktionelt koncept, at det nye onlinetilbud også føles godt på smartphonen.

Desuden kan besøgende på webstedet bruge en specielt udviklet branchesøgning, som kan vedligeholdes via databasesoftware, til at finde nærliggende only-here-bagerier og f.eks. også få vist en rute direkte via Google. Oplysninger om kundekort og franchises afrunder tilbuddet.

Med CMS 6 kan Only-Here-medarbejderne vedligeholde og administrere næsten alt indhold helt uafhængigt. Databaserne for produkter og kategorier, som er integreret problemfrit i CMS'et, samt de databaser, der bruges til at administrere filialerne, er nemme at bruge og administrere. Der kan indtastes nyt databaseindhold på få sekunder, og eksisterende poster kan ændres eller slettes.

Takket være det nye websted når Nur Hier GmbH nu også ud til nye købergrupper i den mobile sektor og står også til rådighed for kunderne på vejen og på salgsstedet med mange oplysninger.

Webseite Bäckerei mit Brotangebot und lächelndem Bäcker

Nur Hier GmbH

Bagerafdelingerne med det rød-hvide logo har været en del af Hamborgs bybillede siden 1932 og har altid stået for høj kvalitet og traditionel bagning. For mange år siden forsvandt bagerkæden Nur Hier, da den blev overtaget af det store bageri Kamps fra Düsseldorf. I mellemtiden har Kamps solgt sine filialer i Hamborg igen, og takket være det nyoprettede "Nur Hier GmbH" vender mærket Nur Hier tilbage med over 110 filialer.

Book et gratis onlinemøde i dag.
Rul op