Gå til hovedindhold
Tablet zeigt Website von Struve Märkte mit Äpfeln in Kiste.

Supermarkedskæden EDEKA Struve fra Hamborg satser på et nyt mobilkompatibelt websted.

Kunde: Struve GmbH
Industri: Handel
Strøm: Websted, Design

Nyt webdesign for Edeka Struve.

Struve GmbH fra Hamborg ligger på femtepladsen og indtager dermed en af topplaceringerne blandt de største uafhængige EDEKA-butikker i Tyskland. Familievirksomheden, som i øjeblikket har 14 butikker og ledes af Robin og Wolfgang Struve i fællesskab, præsenterer sig nu med et nyligt designet og udformet websted.

Webdesignbureauet gradwerk har fået til opgave af Struve GmbH i Hamborg at designe og udvikle et nyt digitalt image. Ud over et nyt webdesign, som naturligvis altid ser perfekt ud på mobile enheder, blev der også justeret og planlagt en masse brugervenlighed. For at kunderne i Hamborg hurtigt kan finde ud af alle ugens tilbud, er der udviklet software, som er integreret i CMS 6, så de såkaldte "handouts" i PDF-format kan placeres på hjemmesiden på en bekvem måde og planlægges på forhånd.

Desuden kan man via en postnummersøgning se de nærmeste markeder og deres planlagte arrangementer i øjeblikket. En omfattende karrieresektion, hvor interesserede også kan søge lærepladser og job online, fuldender tilbuddet.

De besøgende kan naturligvis også finde ud af en masse om de forskellige produkter, der tilbydes på markederne, f.eks. om frugt og grøntsager og også om vin. Derudover er der Struve GmbH's historie, de regionale partnerskaber og også mange oplysninger om aktuelle kampagner. Hele hjemmesiden administreres selvstændigt af Struve-medarbejdere i Hamborg ved hjælp af et CMS. For at forenkle arbejdet udviklede det digitale bureau gradwerk en række individuelle softwareværktøjer til den Hamburg-baserede kunde, herunder et omfattende markeds- og aftalestyringssystem.

Edeka Struve Webseite Banner, Echtes Hamburger Original, Lebensmittel

Struve GmbH

Struve GmbH er en familievirksomhed fra Hamburg med en 30-årig tradition og blev grundlagt i 1986. I dag driver far Wolfgang og søn Robin Struve i alt syv gourmetmarkeder, fem e-centre og to hummerboder. EDEKA Struve er således meget godt repræsenteret i hele Hamborg og er et af de fem mest solgte EDEKA-markeder i Tyskland.

Book et gratis onlinemøde i dag.
Rul op