Gå til hovedindhold
Moderne Ausstellungsraum-Inneneinrichtung mit Displays

Applikation udviklet til SIKU med gestikstyring // WIKING Model World

Kunde: Sieper GmbH - siku
Industri: Handel

Oplev et stykke historie ved blot at røre ved det.

Udformning, design og implementering af en firesproget touchscreen-applikation, der giver besøgende i SIKU // WIKING-modelverdenen i Lüdenscheid mulighed for at bladre i gamle historiske kataloger og læse uddrag af SIKU- og WIKING-bøger. Hele applikationen betjenes på store touchscreens ved hjælp af bevægelser, hvor bogens sider f.eks. vendes, forstørres og flyttes med fingeren. Omkring 800 sider blev digitaliseret og integreret i applikationen.

I forbindelse med åbningen af museet kan begge modelmærker nu beundres og opleves i Lüdenscheid på et samlet areal på 500 kvadratmeter i den såkaldte SIKU // WIKING Model World. Udstillingen er præsenteret i et historisk industrielt miljø på to etager og er dermed den mest omfattende permanente udstilling af modelbiler i hele Tyskland.

gradwerk har til denne udstilling udtænkt, designet og udviklet en fire-sproget touchscreen-applikation, som giver de besøgende mulighed for at bladre i gamle kataloger og læse uddrag af SIKU- og WIKING-bøger. Hele applikationen betjenes på en 21,5" touchscreen ved hjælp af bevægelser, hvor bogens sider f.eks. kan vendes, forstørres og flyttes med fingeren. Omkring 800 sider blev digitaliseret og integreret i applikationen.

De besøgende kan også få yderligere oplysninger om mærkerne, deltage i en permanent konkurrence, abonnere på det aktuelle SIKU- eller WIKING-nyhedsbrev og forevige sig selv i gæstebogen med et foto fra applikationen.

Takket være integrationen af gradwerk CMS kan indholdet udvides og nye kataloger vedligeholdes uden omveje i fremtiden. gradwerk er ansvarlig for det komplette designkoncept, implementeringen af applikationen og også den sikre konfiguration på touchscreen-computerne.

Interaktives Display in modernem Showroom

Sieper GmbH - siku

Sieper Lüdenscheid GmbH & Co. KG, som oftest er kendt under handelsnavnet Siku, er en tysk producent af skalamodeller med hovedsæde i Lüdenscheid. Nogle af de produkter, der sælges af Siku, er modelbiler, figurer, modelflyvemaskiner, erhvervskøretøjer og landbrugsmaskiner.

Book et gratis onlinemøde i dag.
Rul op