Gå til hovedindhold
Webseite der Diakonie Altholstein mit Nutzernavigation und Willkommensnachricht

Stor relancering for sociale tjenester, Diakonisches Werk Altholstein online med nyt webdesign

Kunde: Diakonie Altholstein
Strøm: Design, Websted

Mobilvenlig og klar til store skærme

Takket være Responsive Web Design har det digitale bureau gradwerk udviklet et helt nyt webside-koncept til Diakonisches Werk Altholstein - mobilvenligt og klar til store skærme.

Det tidligere websted for Diakonisches Werk Altholstein GmbH har gennemgået en omfattende relancering. Målet med det nye websted var at opnå en fremtidsorienteret og bæredygtig præsentation af alle tjenester og at henvende sig endnu tydeligere og stærkere til målgrupperne.

Internetbureauet gradwerk har udviklet et nyt koncept både med hensyn til indhold og grafik. Den tidligere webstedsstruktur blev struktureret meget mere klart og indholdet blev revideret. Vigtig information er nu lettere at nå takket være en brugervenlig navigation.

Designkonceptet blev skabt af det digitale bureau gradwerk på en sådan måde, at det præsenterer sig optimalt på mobile enheder, men også på særligt store skærme takket være det såkaldte bigscreen-layout.

Takket være brugen af CMS 6 udviklede gradwerk ud over implementeringen af hjemmesiden også yderligere og individuel software til kunden. Dette omfatter en omfattende database over ledige stillinger med online ansøgningsfunktion og et kalendermodul, hvor redaktørerne kan indtaste seminarer og andre aftaler på webstedet.

Nicolai Center for ældre i Kiel var tidligere kun en del af Diakoniens hjemmeside, men i forbindelse med projektets gennemførelse blev der designet og programmeret en helt selvstændig hjemmeside for ældrecentret.

Begge websteder blev implementeret på basis af CMS 6 redaktionssystemet. CMS 6 er et fremtidsorienteret CMS, der opfylder alle behov for et moderne websted, der er udviklet til mobile enheder.

Hände formen Herzzeichen für Diakonie Altholstein Webseite

Diakonie Altholstein

Diakonie Altholstein er en juridisk uafhængig nonprofitorganisation. Virksomheden driver stationære og ambulante plejecentre for ældre samt differentierede rådgivnings- og uddannelsestilbud i regionen mellem Kiel og Norderstedt.

Som beskæftigelses- og kvalifikationsudbyder tilbyder Diakonie Altholstein foranstaltninger til videreuddannelse, erhvervsuddannelse, karrierevejledning og forskellige beskæftigelsesprojekter. Den er opdelt i fire forretningsområder: Social bistand, arbejde, familie og uddannelse, ældre og pleje samt centrale tjenester.

Med over 900 medarbejdere i alle virksomheder er Diakonisches Werk Altholstein en af de største arbejdsgivere i regionen. Medarbejdernes interesser repræsenteres af medarbejderrepræsentanterne i overensstemmelse med kirkeloven.

Book et gratis onlinemøde i dag.
Rul op