Gå til hovedindhold
Drei Smartphones zeigen verschiedene Seiten einer Museums-App

eGuide er den ideelle museums- og byguide til dine besøgende.

Vil du gerne vejlede og frem for alt informere dine besøgende på en bæredygtig og omfattende måde i dine kulturinstitutioner, såsom museer, udstillinger eller endda i dit bymiljø? Så er gradwerk eGuide den perfekte løsning til at opnå dette på den bedst mulige måde.

eGuiden kan indlæses direkte i browseren på smartphonen eller tablet-pc'en uden at installere en app og har komplette offline-funktioner.

Det flersprogede indhold forvaltes her ved hjælp af CMS 6-software, og en database over kunstværker eller steder gør det muligt at indtaste detaljerede billeder, tekster, lydoptagelser, videoer og sammenlignende billeder, der præsenterer konteksten for de besøgende. Indholdet kan eventuelt kombineres til såkaldte ture, som kan kaldes op i eGuiden af forskellige målgrupper, f.eks. børn og familier, og bruges til at vejlede dem.

Strukturen i eGuide er klart struktureret og let at forstå. Kundespecifikke ønsker kan realiseres, og eGuide-platformen kan således udvides maksimalt. Velkomst- og hjælpeskærmen introducerer brugeren til betjeningen, værk- eller stationsindekset kan bruges til visuel orientering, og søgefunktionen kan kaldes ved at indtaste en titel eller et nummer. Adgang via QR-koder eller NFC-tags kan uden problemer realiseres ved hjælp af deep link-teknologi.

Hvis det ønskes, kan eGuide realiseres som en barrierefri løsning og udformes barrierefrit i overensstemmelse med loven om ligestilling for handicappede. Det betyder, at indholdet og driften er inkluderende i deres udformning, især med hensyn til personer med syns- og hørehandicap.

Med gradwerk eGuide får du en omfattende og nem at administrere museumsguide-løsning.

Disse kunder er afhængige af eGuide fra gradwerk.

die LÜBECKER MUSEEN
Landeshauptstadt Kiel
Carlebach Synagoge
Landesmuseen Schleswig-Holstein
kult - Kultur und lebendige Tradition
Book et gratis onlinemøde i dag.
Rul op